Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

První pick-up od Mercedesu: Viano Activity

21 komentářů

No nemůžu si pomoct, ale přijde mi to opravdu maximálně hnusný No ale proti gustu...
mam pocit, že je to pro amíky
To barevné provedení boků alá Chevrolet Bel Air asi skutečně svědčí o tom kde na kterém kontinentu se nachazí cílová skupina zákazníků. Jinak pravda tedy je, že to moc pěkné auto není
Podle mě je to naopak první hezká kreace na téma "nové Vito" a taky první, které sluší "šikmé oči", které vypadají na bílém skříňovém, zaprášeném Vitu nepatřičně. Když si člověk odmyslí ty kašpárkovské barvy a kola podle zámořského vkusu, tak to nevypadá vůbec špatně.
tys me pobail ... kdyz si clovek predstavi, ze je to auto jine tak to nevypada vubec spatne )
Když to po sobě teď čtu, tak to zní docela vtipně, nicméně si doufám rozumíme v tom, že lak a kola ošklivé/hezké auto sama o sobě neudělají, nebo ne?
jasně, chápu tě ... sem si rejpnul
Docela zajímavá představa - tahle kreace, mírně orezlá a obouchaná, špinavá, na plechových kolech bez poklic, vozí trubky a autogen
Fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
Neudelal pred casem podobnou kreaci i Renault? myslim ze to bylo ze zakladu Trafic... no co nasli dalsi volny misto na trhu
neurážejte americký vkus ("mám pocit, že je to pro amíky "), když neznáte fakta. Mercedes na klíčovém americkém trhu raději tají fakt, že vyrábí i takové krámy jako je třída A či V. a ani tento derivát třídy V se tak nebude v USA nikdy prodávat.

Ale máte pravdu že je to proporčně neuvěřitelně hnusný.

Nejhezčí pick-up je Cadillac Escalade EXT (ale to je o dost jiná třída než tenhle....hnus )
bullshit! udelat z luxusniho escalade pick-up je fakt vrchol nevkusu podle me. ikdyz amici jsou na pick-upy zatizeny, tagze se moc nedivim. proste mi nesedi limuzina krizena s pick-upem, prihodnejsim mi prijde chevrolet avalanche, coz je v podstate stejne auto. jinak za nejhezci bych osobne povazoval dodge ram srt-10, ikdyz to ma k uzitkovemu pick-upu stejne daleko jako cadillac . tagze dodge ram heavy duty nebo toyota tundra? kazdopadne z tohodle medaku je mi na bliti...
Celkem souhlasim,ze delat z lixusniho auta pick up,je kravina,nicmene kdyby ses trochu vzil do zdegenerovaneho americkeho mysleni,pochopil bys,ze pickupy v USA nemaji zdaleka ten samy vyznam,jako v Evrope. Je to proste zivotni styl. Amici jsou straaasne lejzy,takze jakekoliv usnadneni cehokoliv je vitane (v pick upu se prepravuji veci,bez nutnosti sloziteho a na mozek namahaveho premysleni,jak to tam dat,aby se to tam vlezlo vsechno a nerozbilo to okno,nepotrhalo calouneni,ablabla..),kor kdyz tu znamena,ze cim je auto vetsi,tim je lepsi. Takze Cadillac pouze reagoval na trh asi tak stejne,jako Jaguar s X-Typem kombi.
Ty ani nevis o cem pick-up,y jsou Ty TRDLO !!! Jsou mnohem uzitecnejsi nez dodavky , ale vysvetlovat Ti to tady nebudu , jsi zaujaty vuci vsemu , co je americke . Ani ja nerikam , ze vsechno amerycke je nej , ale tady v tom jsi asi trosku jinde . Kdybych tu mohl vyjadrit svuj nazor , asi by mne vymazali , takze jenom tak okrajove Ty malomestacky JOUDO . Az zkusis zit aspon par mesicu ve statech , tak potom zjistis o cem tady auta jsou , a pokud tady zijes , tak potom jsi vlastenecky malomestak . Nic proti vlastenectvi i ja jsem porad a porad budu CECH , ale nenalezl jsem jine slusne pojmenovani pro Tebe !!!! Ti co mi rozumi to jiste pochopi .Pick - up pro contactora ( stavitele ) je neco jako pro zubare zubni vrtacka . A dodavky ..... , taky tu jsou , ale to ma trosku jiny smysl . Ale jak jsem rikal , tezko vysvetlovat . Ale jinak se tady bavime o jine nove tride , kterou EVROPA asi jeste moc nezna - SUT - sport utility vehicle . Odpovez TY chytraku . Patrik
no neviem... zubár, staviteľ... Hmm, mám fakt obavu že všetky pick-upy ktoré sa v Amerike predajú fakt slúžia na prenášanie nejakého tovaru a tak. Keby mali všetky veci iba plniť svoj účel tak by im stačili aj troj-štvorválce a nie tie lenivé V8 ktoré žerú snáď aj malé deti a tebe by stačilo na prevážanie sa aj Daewoo a nie BMW... Takže nič proti Amíkom ale sú to lenivé prasatá odchované na McDonalde ktoré potrebujú previezť svojich 120kg niekde v pohodlnom klimatizovanom a hlavne veľkom aute.
trpíš i 15 let po převratu náchylností ke komunistickým lžím. představa, že bohatí lidé (v zastoupení pojem: američané) jsou tlustí, protože nemusejí makat a jen pořád žerou je naprostá pitomost. Obezita je sice v USA velký problém, ale problém nejchudších městských vrstev. a ty nejezdí v osmiválcových pick-upech.
souhlasím s Patrikem a pro vás ostatní: "udělat z luxusního Escalade pick-up"....už v té formulaci je obsaženo, že vůbec nevíte, o co jde. Escalade je všech svých verzích (zákl.,ESV,EXT) spojením luxusu a velké užitné hodnoty. Ovšem z vašeho citového výronu se zdá, že někde existuje nějaká úžasná limuzína či kabriolet Escalade a oni ho zmršili na pick-up. prostě BLBOST. udělat od SUV verzi pickup je něco tak běžného jako udělat od sedanu kombík nebo od kupé udělat kabriolet!

ps.:jestli jsou američani "lejzi" tak proč mají češi několikanásobně horší produktivitu práce? co jsou potom češi? asi "extralejzi" a závistivci k tomu.
Ja, jako jeden z straaasne lejzy Amicu jsem prekvapen jak se Ti podarilo vystihnout proc se v Americe prodavaji pick up trucks. Clovek s Tvoji inteligenci aprehledem o vecech kterym vetsina lidi nerozumi bu mel byt hrdy apodepsat snoje jmeno aby ho ostatni mohli chvalit.
Zdenek
ameryka je hnusna ale tohle vic
kdyžtak amerIka ty "ajnštajne" ale co bychom čekali od anti-ami. rozhodně ne správný pravopis.
je ubohej, omezenej, přízemní a primitvní ignorant kterej nic neumí a ničemu nerozumí a jediný co má je sebevědomí na úrovni mrchožrouta.....tohle auto představuje krásnou, pokrokovou a inovativní myšlenku pro odvážný lidi, kterých se bohužel, mezi čechy najde jen hrstka.....mě se tohle auto líbí a myslím, že si ho i koupím!