Novinky
je ubohej, omezenej, přízemní a primitvní ignorant kterej nic neumí a ničemu nerozumí a jediný co má je sebevědomí na úrovni mrchožrouta.....tohle auto představuje krásnou, pokrokovou a inovativní myšlenku pro odvážný lidi, kterých se bohužel, mezi čechy najde jen hrstka.....mě se tohle auto líbí a myslím, že si ho i koupím!
trpíš i 15 let po převratu náchylností ke komunistickým lžím. představa, že bohatí lidé (v zastoupení pojem: američané) jsou tlustí, protože nemusejí makat a jen pořád žerou je naprostá pitomost. Obezita je sice v USA velký problém, ale problém nejchudších městských vrstev. a ty nejezdí v osmiválcových pick-upech.
no neviem... zubár, staviteľ... Hmm, mám fakt obavu že všetky pick-upy ktoré sa v Amerike predajú fakt slúžia na prenášanie nejakého tovaru a tak. Keby mali všetky veci iba plniť svoj účel tak by im stačili aj troj-štvorválce a nie tie lenivé V8 ktoré žerú snáď aj malé deti a tebe by stačilo na prevážanie sa aj Daewoo a nie BMW... Takže nič proti Amíkom ale sú to lenivé prasatá odchované na McDonalde ktoré potrebujú previezť svojich 120kg niekde v pohodlnom klimatizovanom a hlavne veľkom aute.
souhlasím s Patrikem a pro vás ostatní: "udělat z luxusního Escalade pick-up"....už v té formulaci je obsaženo, že vůbec nevíte, o co jde. Escalade je všech svých verzích (zákl.,ESV,EXT) spojením luxusu a velké užitné hodnoty. Ovšem z vašeho citového výronu se zdá, že někde existuje nějaká úžasná limuzína či kabriolet Escalade a oni ho zmršili na pick-up. prostě BLBOST. udělat od SUV verzi pickup je něco tak běžného jako udělat od sedanu kombík nebo od kupé udělat kabriolet!
ps.:jestli jsou američani "lejzi" tak proč mají češi několikanásobně horší produktivitu práce? co jsou potom češi? asi "extralejzi" a závistivci k tomu.
ps.:jestli jsou američani "lejzi" tak proč mají češi několikanásobně horší produktivitu práce? co jsou potom češi? asi "extralejzi" a závistivci k tomu.
Ty ani nevis o cem pick-up,y jsou Ty TRDLO !!! Jsou mnohem uzitecnejsi nez dodavky , ale vysvetlovat Ti to tady nebudu , jsi zaujaty vuci vsemu , co je americke . Ani ja nerikam , ze vsechno amerycke je nej , ale tady v tom jsi asi trosku jinde . Kdybych tu mohl vyjadrit svuj nazor , asi by mne vymazali , takze jenom tak okrajove Ty malomestacky JOUDO . Az zkusis zit aspon par mesicu ve statech , tak potom zjistis o cem tady auta jsou , a pokud tady zijes , tak potom jsi vlastenecky malomestak . Nic proti vlastenectvi i ja jsem porad a porad budu CECH , ale nenalezl jsem jine slusne pojmenovani pro Tebe !!!! Ti co mi rozumi to jiste pochopi .Pick - up pro contactora ( stavitele ) je neco jako pro zubare zubni vrtacka . A dodavky ..... , taky tu jsou , ale to ma trosku jiny smysl . Ale jak jsem rikal , tezko vysvetlovat . Ale jinak se tady bavime o jine nove tride , kterou EVROPA asi jeste moc nezna - SUT - sport utility vehicle . Odpovez TY chytraku . Patrik
Celkem souhlasim,ze delat z lixusniho auta pick up,je kravina,nicmene kdyby ses trochu vzil do zdegenerovaneho americkeho mysleni,pochopil bys,ze pickupy v USA nemaji zdaleka ten samy vyznam,jako v Evrope. Je to proste zivotni styl. Amici jsou straaasne lejzy,takze jakekoliv usnadneni cehokoliv je vitane (v pick upu se prepravuji veci,bez nutnosti sloziteho a na mozek namahaveho premysleni,jak to tam dat,aby se to tam vlezlo vsechno a nerozbilo to okno,nepotrhalo calouneni,ablabla..),kor kdyz tu znamena,ze cim je auto vetsi,tim je lepsi. Takze Cadillac pouze reagoval na trh asi tak stejne,jako Jaguar s X-Typem kombi.
bullshit! udelat z luxusniho escalade pick-up je fakt vrchol nevkusu podle me. ikdyz amici jsou na pick-upy zatizeny, tagze se moc nedivim. proste mi nesedi limuzina krizena s pick-upem, prihodnejsim mi prijde chevrolet avalanche, coz je v podstate stejne auto. jinak za nejhezci bych osobne povazoval dodge ram srt-10, ikdyz to ma k uzitkovemu pick-upu stejne daleko jako cadillac . tagze dodge ram heavy duty nebo toyota tundra? kazdopadne z tohodle medaku je mi na bliti...
neurážejte americký vkus ("mám pocit, že je to pro amíky "), když neznáte fakta. Mercedes na klíčovém americkém trhu raději tají fakt, že vyrábí i takové krámy jako je třída A či V. a ani tento derivát třídy V se tak nebude v USA nikdy prodávat.
Ale máte pravdu že je to proporčně neuvěřitelně hnusný.
Nejhezčí pick-up je Cadillac Escalade EXT (ale to je o dost jiná třída než tenhle....hnus )
Ale máte pravdu že je to proporčně neuvěřitelně hnusný.
Nejhezčí pick-up je Cadillac Escalade EXT (ale to je o dost jiná třída než tenhle....hnus )
Neudelal pred casem podobnou kreaci i Renault? myslim ze to bylo ze zakladu Trafic... no co nasli dalsi volny misto na trhu
Docela zajímavá představa - tahle kreace, mírně orezlá a obouchaná, špinavá, na plechových kolech bez poklic, vozí trubky a autogen
Když to po sobě teď čtu, tak to zní docela vtipně, nicméně si doufám rozumíme v tom, že lak a kola ošklivé/hezké auto sama o sobě neudělají, nebo ne?
Podle mě je to naopak první hezká kreace na téma "nové Vito" a taky první, které sluší "šikmé oči", které vypadají na bílém skříňovém, zaprášeném Vitu nepatřičně. Když si člověk odmyslí ty kašpárkovské barvy a kola podle zámořského vkusu, tak to nevypadá vůbec špatně.
To barevné provedení boků alá Chevrolet Bel Air asi skutečně svědčí o tom kde na kterém kontinentu se nachazí cílová skupina zákazníků. Jinak pravda tedy je, že to moc pěkné auto není
Zdenek