Novinky
No údaj o objemu kufru u 307 SW - 503 litrů to bude asi omyl že ?
Peugeot sice uvadi 670 litru, ale pocita to podle nejake jine metodiky.
No je to prave 594 l. Nejlepe kdyz se v redakci podivaji na svuj autokatalog 😊)
[odkaz]
[odkaz]
Bohuzel musime opakovane konstatovat, ze Peugeot uvadi hodnoty objemu zavazadlovych prostoru dle ruznych metodik a to v prospektech i na ceskych internetovych strankach.
S konkurenci srovnatelny udaj je podle nas pouze objem ziskany merenim dle metodiky VDA. Tyto hodnoty uvadi Peugeot na svych nemeckych strankach😒br /> [odkaz]%20BrSW.pdf
S konkurenci srovnatelny udaj je podle nas pouze objem ziskany merenim dle metodiky VDA. Tyto hodnoty uvadi Peugeot na svych nemeckych strankach😒br /> [odkaz]%20BrSW.pdf
Skutocnost, ze kombi s batozinovým priestorom 580 L a uzitocnou hmotnostou az 660 kg ma v zaklade 1,4 s 55 kW, je ostuda. A tvrdenie, ze konkurencia je na tom rovnako, nie je uplne pravdive: napr. Stilo MW ma 1,4 so 70 kW, rovnako Megane GT, Astra ma 66 kW atd. Stale su to sice z hladiska momentu slabe motory, ale stale maju o 11-15 kW (15-21 k) viac.
Cize idealne motory vzhladom na obrovsky objem kufra su tu 1,6 FSi alebo obe TDI-cka, otazne vsak je, ci ich cena bude zodpovedat pozicii este stale u nas ludoveho auta.
Cize idealne motory vzhladom na obrovsky objem kufra su tu 1,6 FSi alebo obe TDI-cka, otazne vsak je, ci ich cena bude zodpovedat pozicii este stale u nas ludoveho auta.
Já nechápu, proč pořád řešíte 1,4/55. To vás někdo nutí si koupit zrovna tento motor, ať tam klidně dávaj třeba 1,2 a ty si klidně kup 2,0/103 kW. O co teda jde?
Verim, ze se zakladnim motorem se bude realizovat cca 10% prodeju, sam jezdim ve Fabii 1,2 6v a Primerou 2,0, kazdy vuz ma sve vyuziti a Fabka mi bohate slouzi na kazdodenni cestu do prace a zpet cca 170km, na dalnici 130km/h udrzim v pohode a s trochou rozvahy a praci s radici pakou se da predjizdet, ne jak tady tvrdi ostatni. Takze si dokazu predstavit i jezdeni s Octavii 1,4 combi, navic max. uzit. hmotnost nevyuzivas denne, na to si asi koupis dodavku, ne?
proc ma ta stara oktavka podle fotek viko palivove nadrze na obou stranach?
som dost zvedavi ako sa bude sediet vzadu ked si tam sadne niekto kto meria 190 cm a este pri tom lezi za volantom.
a novy Ocatvia Combik sa urcite nebude dobre predavat.Mam staru Octaviu ale novu uz si nekupim aj ked v nutri to vyzera ovela lepsie
Sirka min = nejuzsi misto mezi podbehy.