Novinky
0
Myslim, ze zalezi na vkusu. Me se teda fakt libi. V Italii vyhrala nova Octavia cenu za nejhezci auto. Ale stara na tu dobu (vyrabi se od konce 1996) vypada furt dobre.
Přejít do diskuze
a novy Ocatvia Combik sa urcite nebude dobre predavat.Mam staru Octaviu ale novu uz si nekupim aj ked v nutri to vyzera ovela lepsie
som dost zvedavi ako sa bude sediet vzadu ked si tam sadne niekto kto meria 190 cm a este pri tom lezi za volantom.
Mimochodem na těch srovnávacích fotkách je krásně vidět jak dobrý design nová octavia/octavia combi má.
Je jasně o kus dál!
Je jasně o kus dál!
Bohuzel musime opakovane konstatovat, ze Peugeot uvadi hodnoty objemu zavazadlovych prostoru dle ruznych metodik a to v prospektech i na ceskych internetovych strankach.
S konkurenci srovnatelny udaj je podle nas pouze objem ziskany merenim dle metodiky VDA. Tyto hodnoty uvadi Peugeot na svych nemeckych strankach😒br /> [odkaz]%20BrSW.pdf
S konkurenci srovnatelny udaj je podle nas pouze objem ziskany merenim dle metodiky VDA. Tyto hodnoty uvadi Peugeot na svych nemeckych strankach😒br /> [odkaz]%20BrSW.pdf
Verim, ze se zakladnim motorem se bude realizovat cca 10% prodeju, sam jezdim ve Fabii 1,2 6v a Primerou 2,0, kazdy vuz ma sve vyuziti a Fabka mi bohate slouzi na kazdodenni cestu do prace a zpet cca 170km, na dalnici 130km/h udrzim v pohode a s trochou rozvahy a praci s radici pakou se da predjizdet, ne jak tady tvrdi ostatni. Takze si dokazu predstavit i jezdeni s Octavii 1,4 combi, navic max. uzit. hmotnost nevyuzivas denne, na to si asi koupis dodavku, ne?
Já nechápu, proč pořád řešíte 1,4/55. To vás někdo nutí si koupit zrovna tento motor, ať tam klidně dávaj třeba 1,2 a ty si klidně kup 2,0/103 kW. O co teda jde?
Skutocnost, ze kombi s batozinovým priestorom 580 L a uzitocnou hmotnostou az 660 kg ma v zaklade 1,4 s 55 kW, je ostuda. A tvrdenie, ze konkurencia je na tom rovnako, nie je uplne pravdive: napr. Stilo MW ma 1,4 so 70 kW, rovnako Megane GT, Astra ma 66 kW atd. Stale su to sice z hladiska momentu slabe motory, ale stale maju o 11-15 kW (15-21 k) viac.
Cize idealne motory vzhladom na obrovsky objem kufra su tu 1,6 FSi alebo obe TDI-cka, otazne vsak je, ci ich cena bude zodpovedat pozicii este stale u nas ludoveho auta.
Cize idealne motory vzhladom na obrovsky objem kufra su tu 1,6 FSi alebo obe TDI-cka, otazne vsak je, ci ich cena bude zodpovedat pozicii este stale u nas ludoveho auta.
Jde o delku zakladniho zavazadloveho prostoru v mm k zadni strane zadnich sedadel. U nove Octavie combi vychazime z rozmeru liftbacku, ktery ma stejnou delku, takze vnitrni rozmery verze Combi budou velmi podobne.
Sirka min = nejuzsi misto mezi podbehy.
Sirka min = nejuzsi misto mezi podbehy.