Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Navigační systém Škoda: Naučil se česky

18 komentářů

jako docela prima vecicka, to bych si nekdy rad vyzkousel 😊 Ale pres 60 klacku bych za to asi nedal, ale nerikam ze to tu cenu nema
dekuji za odpoved
naprosto bez problému velmi dobře
Nevite nekdo, jak je to s jinymi znackami? Poskytuji take navigacni systemy pro CR (klidne i v AJ)? Funguje tohle Cd jen ve Skode nebo i u jinych vyrobcu?
Funguje v rámci koncernu + u všech navigací blaupunkt
Dalším dodavatelem dat pro navigační systémy je Navtech, (www.navteq.com), který funguje v BMW, Renaultech, Opelech, Fiatech atd. atd. Na CD s mapou střední Evropy je i ČR, ale pokrytí je absolutně na houby - do ulic je pokud vím pokrytá jenom Praha a hlavní tahy mezi krajskými městy + průjezdy těmito městy. V tomhle na Blaupunkt těžce ztrácí... 😒((
Údajně pracují na dalších městech (Brno, Ostrava, KV, Plzeň), ale furt je to houby proti Teleatlasu, který má v ČR jedno z nejvyšších pokrytí
Co to plácáš. Teleatlas nabizi mapy pro různe systemy nejenom pro Blaupunkt. Stačí se podívat na jejich webové stranky. Ja osobně mám mapu ČR pro Renault verzi 2004 a pokryti je perfektni. Jinak uz existuje verze 2004-2005.
Tý jo, čumim. To sem vůbec nevěděl, myslel jsem, že když Renault standardně dodává CD od Navtechu, tak tam nic jinýho nepude. Kde jsi ho sehnal? Dá se koupit v ČR?
Akorát koukám na ten web, že jsou docela drahý. Navtech má celou evropu za cca 300 €, tady stojí jedno CD 150, dvě 240... 😒
U nas to prodáva firma Ceda. Cena cca 5000 za cd, ale da se to v poho kopirovat , takže když se domluví více lidí ..... . Jinak mapy celé evropy jsou na nic. Vždy je nejlepsí kvůli pokryti mít Cd konkrétní země.
Aha 😄 No jen fyi, navtech nabízí CD pro jednotlivé země (myslím že je jich celkem 😄 v balíku za 300 Euro. Hele pinkneš mi mail?
Tý brďo, už ho mám a šlape jak hodinky... Měli ho na skladě a je na něm i ta úplně nejmenší nejrozmlácenější polní cesta v naší pr... Řitce 😄 Teleatlas rulez 😄
Chci se zeptat jaké cd máte, a zd by chodilo ve Vektře z r.v. 2004. je tam systém Siemens NCDC 2015. Mám nějakou kopii evropy, ale čr je bída. nebo mi poraďte kde sehnat něco lepšího . Díky V.K.
Zdravím, mohl byste mi nějak poslat vaše cd s navigaci, mám vectru 2004 a v ní tu samou navigaci, popřípadě kolik by mne to stálo, díky moc george.sZAVINACseznam.cz
Mám teď nově namontovanou navigaci od THB (www.thb.de), která je kombinovaná i s hands free sadou. Mapy jsou na Flash kartě a funguje to po Evropě i Čechách naprosto bez problémů. Mapy jsou taky od Teleatlasu. Stála 30.000Kč, ale podle dovozce v ČR (www.telmax.cz) je už k dispozici i menší verze bez hands free asi za 15.000. To už je super cena. V každym případě tu menší verzi dám i do druhýho auta, protože např. v Praze je to věc k nezaplacení.
Jezdim se Superbem, rovnez s ceskou navigaci a ten je schopen v Praze v tunelu Mrazovka bez problemu dopocitavat vzdalenosti i smer jizdy , treba o torosku uskoci stranou, ale po vyjezdu se vrati. Chyba dopocitavani neni velika. V Brne ve zminenem tunelu vse rovnez bez problemu. To vypada jako by navi v octavce nemela privedenou GALU, ani CAN !
Zdravim, chci se zeptat jestli náhodou někdo nevíte jakej CD měnič se dá připojit k navigaci Nexus 😱? Jestli jen origo nebo si můžu koupit nějakej jinej(podstatně levnější)? Jakej to má konektor na připojení měniče, zda je kabeláž již někde připravená a případně kde (ve středovém panelu nebo v kufru)? Děkuji za odpověď! Ondra
mam v autě systém nexus dx a měl bych dotaz. Jde k tomuto zařízení...po menšách úpravách připojit nějaké flash zařízení: např. mp3 přegrávač, discman, a nebo dokonce přehrávač DVD? A k čemu slouží tlačítko aux? Díkes 😉
Mám orig. navigaci Škoda a potřebuji k ní CD Slovenska, Maďarska a východní Evropy ? Existuje ? Dík za info.