Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Navigační systém Škoda: Naučil se česky

18 komentářů

Mám orig. navigaci Škoda a potřebuji k ní CD Slovenska, Maďarska a východní Evropy ? Existuje ? Dík za info.
Zdravím, mohl byste mi nějak poslat vaše cd s navigaci, mám vectru 2004 a v ní tu samou navigaci, popřípadě kolik by mne to stálo, díky moc george.sZAVINACseznam.cz
mam v autě systém nexus dx a měl bych dotaz. Jde k tomuto zařízení...po menšách úpravách připojit nějaké flash zařízení: např. mp3 přegrávač, discman, a nebo dokonce přehrávač DVD? A k čemu slouží tlačítko aux? Díkes 😉
Chci se zeptat jaké cd máte, a zd by chodilo ve Vektře z r.v. 2004. je tam systém Siemens NCDC 2015. Mám nějakou kopii evropy, ale čr je bída. nebo mi poraďte kde sehnat něco lepšího . Díky V.K.
Zdravim, chci se zeptat jestli náhodou někdo nevíte jakej CD měnič se dá připojit k navigaci Nexus 😱? Jestli jen origo nebo si můžu koupit nějakej jinej(podstatně levnější)? Jakej to má konektor na připojení měniče, zda je kabeláž již někde připravená a případně kde (ve středovém panelu nebo v kufru)? Děkuji za odpověď! Ondra
naprosto bez problému velmi dobře
Jezdim se Superbem, rovnez s ceskou navigaci a ten je schopen v Praze v tunelu Mrazovka bez problemu dopocitavat vzdalenosti i smer jizdy , treba o torosku uskoci stranou, ale po vyjezdu se vrati. Chyba dopocitavani neni velika. V Brne ve zminenem tunelu vse rovnez bez problemu. To vypada jako by navi v octavce nemela privedenou GALU, ani CAN !
Mám teď nově namontovanou navigaci od THB (www.thb.de), která je kombinovaná i s hands free sadou. Mapy jsou na Flash kartě a funguje to po Evropě i Čechách naprosto bez problémů. Mapy jsou taky od Teleatlasu. Stála 30.000Kč, ale podle dovozce v ČR (www.telmax.cz) je už k dispozici i menší verze bez hands free asi za 15.000. To už je super cena. V každym případě tu menší verzi dám i do druhýho auta, protože např. v Praze je to věc k nezaplacení.
Tý brďo, už ho mám a šlape jak hodinky... Měli ho na skladě a je na něm i ta úplně nejmenší nejrozmlácenější polní cesta v naší pr... Řitce 😄 Teleatlas rulez 😄
Aha 😄 No jen fyi, navtech nabízí CD pro jednotlivé země (myslím že je jich celkem 😄 v balíku za 300 Euro. Hele pinkneš mi mail?
U nas to prodáva firma Ceda. Cena cca 5000 za cd, ale da se to v poho kopirovat , takže když se domluví více lidí ..... . Jinak mapy celé evropy jsou na nic. Vždy je nejlepsí kvůli pokryti mít Cd konkrétní země.
Tý jo, čumim. To sem vůbec nevěděl, myslel jsem, že když Renault standardně dodává CD od Navtechu, tak tam nic jinýho nepude. Kde jsi ho sehnal? Dá se koupit v ČR?
Akorát koukám na ten web, že jsou docela drahý. Navtech má celou evropu za cca 300 €, tady stojí jedno CD 150, dvě 240... 😒
Co to plácáš. Teleatlas nabizi mapy pro různe systemy nejenom pro Blaupunkt. Stačí se podívat na jejich webové stranky. Ja osobně mám mapu ČR pro Renault verzi 2004 a pokryti je perfektni. Jinak uz existuje verze 2004-2005.
Dalším dodavatelem dat pro navigační systémy je Navtech, (www.navteq.com), který funguje v BMW, Renaultech, Opelech, Fiatech atd. atd. Na CD s mapou střední Evropy je i ČR, ale pokrytí je absolutně na houby - do ulic je pokud vím pokrytá jenom Praha a hlavní tahy mezi krajskými městy + průjezdy těmito městy. V tomhle na Blaupunkt těžce ztrácí... 😒((
Údajně pracují na dalších městech (Brno, Ostrava, KV, Plzeň), ale furt je to houby proti Teleatlasu, který má v ČR jedno z nejvyšších pokrytí
Funguje v rámci koncernu + u všech navigací blaupunkt
Nevite nekdo, jak je to s jinymi znackami? Poskytuji take navigacni systemy pro CR (klidne i v AJ)? Funguje tohle Cd jen ve Skode nebo i u jinych vyrobcu?
dekuji za odpoved
jako docela prima vecicka, to bych si nekdy rad vyzkousel 😊 Ale pres 60 klacku bych za to asi nedal, ale nerikam ze to tu cenu nema