Technika
0
Taky to prý měla na 626, aspoň to tvrdí prospekty z roku 1989, ale jeden známý ju má a prý to tam není, tak nevím, čemu už věřit. Že by omezená serie?
Přejít do diskuze
Mazda to mela v nektere generaci RX-7icky ... taky me to docela prekvapilo, do te doby, nez jsem se dozvedel tohle jsem vedel taky jen o Honde ... tu vec s RX-7 mam z jednoho videa z Top Gear, kde ji porovnavali s tehdejsi 911 ...
O těchto dvou vozech nevím. Byly to ale (pokud byly ůbec) elektronické systémy? Nebo pasivní mechanické, jako měl třeba Citrón?
R34GT(Nissan Skyline) měl taky natáčecí zadní nápravu.Alespoň si to pořád myslím...
Prilis vysoka cena (porizovaci,servis) = kupuje to malo lidi = neuspech na trhu.
Možná mám mezery ve vzdělání, alekteré ty japonské automobilky to byly? Já vím jen o jedné, říká si Honda a není ani pravda, že neměl úspěch. Koncem 80. let se vyvinul, jediný model, který ho používal, byl Prelude, a to + - od roku 1989, až do skončení výroby této řady v roce 1996 (?) A důvodem, proč se nerozšířil, nebyl neúspěch na trhu, ale přílišná technická náročnost a tudíž extrémně vysoká cena.
ja mam pocit, ze Peugeot to uz nedavno mel ... ca 5 - 10 let zpatky ... jen ted nevym ktery model ...
Nejlepší bude, až se do toho pustěj francouzi se znakem přirození na kapotě 😃)))
To je docela dobre, pokud to skutecne bude fungovat jak slibuji, tak by to mohlo zase o neco zvysit aktivni bezpecnost, coz je super.
Jen by me zajimalo, jak se vyresi odletavani kamenku od zadnich natacenych kol? 😄
Jen by me zajimalo, jak se vyresi odletavani kamenku od zadnich natacenych kol? 😄