Novinky
0
diky bohu o dva kroky pozadu... to, co je v evrope (co se tyka vybavy i umisteni) mi oproti statum momentalne nadmiru vyhovuje
Přejít do diskuze
VÍC SE TI LÍBÍ TOURAN? Pochopil bych alteu, něco zajímavého se dá najít i na versu, někomu se líbí francouzi. Ale Touran? Nejméně nápadité kompaktní MPV současnosti? No..... budiž....
Skvelé je to, že auto je 6 miestne. Bábo môžeš dať dopredu vedľa oca a mamy. A je to Honda, nie Fiat.
Ale čo naša rodinka povie na cenu...keď sa ju dozvie. Lacné to nebude. Aby náhodou nezjedol teto chutné MPV kanibal Accord kombi...
Ale čo naša rodinka povie na cenu...keď sa ju dozvie. Lacné to nebude. Aby náhodou nezjedol teto chutné MPV kanibal Accord kombi...
nedulezitost ESP souvisi s malym poctem zatacek a maximalni povolenou rychlosti 60 mph. navíc pochybuji, ze v CR ma ABS vic jak 25procent aut. (podivej se na vozovy park mimo Prahu)
automaticke prevodovky jsou tam standartem uz od 40.let. podobne i klimatizace a el. ovladani vseho mozneho. airbagy a katalyzatory meli take drive nez se vubec objevily v Evrope. uz nekolik let nabizeji technicke vymozenosti jako head-up displeje a pod. EU bude vzdy o dva kroky pozadu. Trendsetter je od WWII jasně USA. i SUV a MPV pochází s USA.
automaticke prevodovky jsou tam standartem uz od 40.let. podobne i klimatizace a el. ovladani vseho mozneho. airbagy a katalyzatory meli take drive nez se vubec objevily v Evrope. uz nekolik let nabizeji technicke vymozenosti jako head-up displeje a pod. EU bude vzdy o dva kroky pozadu. Trendsetter je od WWII jasně USA. i SUV a MPV pochází s USA.
V sobotu jsem četl,že v USA je 25% aut vybaveno ABS a ESP tam je obchodně naprosto nezajímavé,doufám,že je nedoženemenikdy. Pramen: Auto Motor und Sport ze 7.7.2004,rozhovor s J.Hubbertem.
Pre ľudí s malým bábom - ktoré možno uložiť dopredu dostredu - a ďalšími decami, kde oco je trošku viac na autá ako by sa patrilo - a chce nielen rodinné auto ale aj tak trochu auto pre šoféra - je toto auto bomba.
Tak než tohle, to už raději starou Multiplu...Brrr Kdyby se ta Honda co má každý Tonda držela toho co umí, čili aut se sportovním duchem.
Teda tohle je extrémně povedené empévéčko . A to nejsem příznivce Japonců. Třeba se ještě na stará kolena přeorientuju a pošlu zafiru do věčných lovišť
ŠITÉ HORKOU JEHLOU? Nechápu proč. Design mně osobně přijde opravdu super, po nikom se neopičí a přitom to vypadá výrazně a sportovně, ale o designu se hádat nebudeme, každý má jiné oko. Ty s nimi ale určitě něco máš, protože nárazník z Civiku rozhodně není a to, že s eněco podobá civiku (i když konkrétně nic nevidím), na tom nevidím nic špatnéhoa určitě to nesvědčí i šití horkou jehlou. To by musely být šité všechny mercedesy za posledních 8 let . Altea je jiná, taky se mi líbí víc, ale ona je spíš vyšší hatchback, než MPV, podle mého FR-V dost unikátně spojuje praktičnost a sportovní styl, nic jiného v téhle třídě to myslím nesplňuje, nebo máš jiný názor? Matrix vypadá super, ale jestli se to chová na silnici jako Corolla Verso, jako že asi jo, není o co stát.
To jako proto, že to nemá na výšku 1,2 m, není to široké 1,9 m a nemá to dvoulitr s 250 koňmi? Auta jsou i k něčemu jinému, než k rychlé jízdě
v USA je volič režimů u automatických převodovek běžně na sloupku volantu. skvělá věc. spousta místa navíc v příčném směru. snad EU dožene USA brzo. tam je to už od 40. let
Prijde mi to site horkou jehlou. Platforma je evidentne z Civicu (na tom neni nic spatneho, rozvor 268 cm je az az) ale design je rozpacity, A-sloupek a celkove prechod kapoty v celni sklo je dost podobny Civicu 5D. Nektere plastove casti (napriklad na zadnim okne), mozna i predni spoiler, jsou taky z Civicu. Muj pocit je, ze se snazili rychle neco udelat a vyuzit maximum dostupnych koncernovych dilu aby minimalizovali naklady. Na uzitnou hodnotu to nebude mit vliv, ale kdyby rozhodovaly emoce, tak Seat Altea je daleko designove cistsi. A kdyz by clovek chtel za kazdou cenu Japonce ve sport-style-mini-MPV, tak Toyota Matrix je take volba.
dekuju ti nastokrat, ale ja sam vidim, ze JE vedle 😄 ... jenom rikam, ze je cim dal bliz volantu ... nerikam, ze to je spatne (nezkousel jsem), ale paka pod volantem vypada desne ... tak jenom doufam, ze se to nekde zastavi, a ze se pod ten volant nikdy nedostane
Pod ne, je vedle a nevím, jestli už jsi to v nějakém autě zkoušel, ale je to vážně super. Docela zajímavý je u FR-V ten "space ball", nebo jak tenkrát Volvo pojmenovalo tu kulovou plochu pod řadicí pákou.
Čím déle ti ty fotky prohlížím, tím víc se mi tohle auto líbí. Je opravdu dost odvážné, což zrovna není slovo, které by se dalo donedávna použít ve spojení s designem vozů Honda. Originalita se cení . Tu přístrojovku bych tedy zrovna nemusel, ale kvůli tomu turbodieselu bych s tím dokázal žít. A benziny jsou pochopitelně také OK, ale do rodinného auta už teď asi moc ne. Ale zase oba točí 7100 ot/min . Docela by mě zajímala hondí "volantová strategie". Třeba Renault a Opel mají snad pro polovinu modelů jeden (docela hnusný) volant, VW, Toyota a další také, ale u Hondy má Jazz jiný, Civic 3D jiný, CR-V jiný, Accord jiný, CTR jiný, 4d a 5D jiný a teď i FR-V jiný. To jsou věci.