Novinky
Ach jo kam to spěje? Auta maj čím dál tím víc výkonu a čím dál tím hůř jezděj. Zachvíli bude třeba na zrychlení 0-100kmh aspoň 300koní.
no jestli máš těžkou čtyřkolku Leona tak se nediv, kup si jakoukoliv vysokootáčkovou Hondu nebo jakýhokoli Bavora a uvidíš teprve pokrok ve zrychlení ....
Souhlasím. Zvyšování hmotnosti aut je asi opravdu cesta do pekel. Já mám Cordobu 1.4i z roku 1998. Váží asi 980 kg (pohovostní hmotnost) a při maximálním výkonu pouhých 44 kW/4700 ot. a točivém momentu 116 Nm/3000 ot. je to docela živé auto (i když papírové údaje pravda zrovna oslnivé nejsou). Ale třeba je to jen můj subjektivní dojem... (nejel jsem ani v BMW ani ve vysokootáčkové Hondě). Těžké auto sice veze víc bezpečnostní výbavy a možná(!) je i odolnější proti nárazu, ale všichni přece jezdíme tak, abychom nebourali, nebo ne? Ti, co to neumí, by měli vrátit ŘP a chodit raději pěšky.
Ja som chvíľu jazdil tiež s Cordobou 1,4 a potom aj s 1,8 a fakt sa tá 1,4 vydarila. Povedal by som, že je dobre sprevodovaná. No tie jazdné vlastnosti sú dobré iba ak ideš sám max. dvaja. Tá 1,8 je *, veľa papá a nič extra výkon. Inak ale nechápem o akom spomalovaní áut to tu píšete. Pred dvadsiatimi rokmi keď si mal na tachometri Škody 120L údaj 100km/h tak si mal dosť... Rev a auto trebalo držať pohromade aby sa nerozpadlo, teraz ideš 100km/h a ani nevieš...
Koupil jsem CORDOBU a ve výbavě bylo také radio LENA.
Pokud se něco podobného vyskytuje také v SEATu Altea, pak to ihned vyhoďte ven a kupte si jinou solidní značku
Pokud se něco podobného vyskytuje také v SEATu Altea, pak to ihned vyhoďte ven a kupte si jinou solidní značku
Jo 1.4 je dobrá má ale krátkou převodovku takže pokud jedes 150 točí to 5000ot/min a pokud tak jezdíš pořád tak nevím nevím jak dlouho to vydrží ale je fakt že již má 240000km a pořád dobré. Spotřeba je taky fajn 8.5 je zlatý při využívání výkonu motoru skoro pořád na plno a po praze pohoda. K rádium v seatech. Co mě pije krev je jak se to pořád zesiluje zeslabuje to je k ničemu když jede člověk po městě tak musí pořád zesilovat zelabovat. Neštěstí a já se ptám za co?? Ale jinak funguje fajn je to mám tušení Beta ale fakt nevím. Je to z toleda. Ve svým autě mám sony a to nereaguje na rychlost jízdy vůbec takže kvalitní poslech a v klidu zaručen při různých rychlostech.
fuel type u FSI motorů : unleaded gasoline ... znamená to že můžou oficiálně bez rizika tankovat i Natural 95?
další nejasnost se týká spotřeby s klasickou převodovkou vs. DSG, překvapilo mě proč je s DSG vyšší ... nevíte to někdo?
Jinak souhlasím, že Altea je MNOHEM hezčí a praktičtější Golf. To s tím novým segmentem MSV se mi zdá trochu přehnané - spíš chabý pokus o vytvoření mediální bubliny a vylepšení image značky. V tomto směru totiž kromě nápaditého designu na Altei nevidím nic výjimečného nebo inovativního.
A pokud je v dodávce také rádio, tak to bych hned vyhodil a koupil bych si jiné. (typ LENA atd. je bastard)
Vyrobci DOPORUČUJÍ, ale NEPŘEDEPISUJÍ benzín o OČ 98.
Diskuze na toto téma se objevují pravidelně a již jednou jsem prosil redakci, aby reagovala uceleným článkem o použití benzínů s různým OČ. První vlaštovkou byl zde článek ze 17.5. o V-Poweru, ale stále mi chybí objektivní porovnání při ujetí např. 10000 km (mot. brzda - výkon, spotřeba za celou dobu apod.) + oficiální vyjádření od hlavních importérů.
rozdíl ceny je cca 10%
myslíš že rozdíl ve spotřebě u FSI motoru je při použití různých naturalů taky 10%
rozhodně není, rozdíl je zcela zanedbatelný až nulový - 98 se nevyplatí ...