Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Seat: Nové Toledo je na světě!

48 komentářů

😄 docela fajn, ale ten Vel Satis mi to fakt pripomina
vliv rendla je v tom jasnej ... a uprimne se mi neliby ani tam ani tady
Ten zadek je okopirovanej renault a ted mi to pripomina i 407 kombi, mohli vymyslet neco svyho...
a co porad maji vymyslet? uata jsou si tu vice , tu mene podobna. Predni casti, zadni casti atd....Mne se docela libi, urricte vic nez faceliftovana oktavka.....
Okopirovany a zaobleny VelSatis - HNUS!!!
Když tomu nerozumíš,tak přejdi jinam.
musim souhlasit, je to hnus, hlavne ten zadek
Tak je to "nove Toledo" nebo jenom prototyp jmenem Prototipo? Podle fotek interieru zrejme to druhe; proto nechapu, z ceho autor usuzuje, ze to je nove Toledo. (Netvrdim, ze neni/nebude, ale z clanku IMHO neni zrejme, kde tu ?jistotu? bere.) Pokud by to nove Toledo nakonec opravdu bylo, byla by to bombicka; ale ma na neco takoveho Seat "koule"?
Vsak na fotkach exterieru ma predsa to auto namiesto SPZ napis TOLEDO!
No jiste, ale ma to byt nastupce Toleda ve finalni podobe (exterier) nebo jenom prototyp?
Ne že by to nebylo zajímavý, ale jednak to vypadá výrobně draze (podvozek Touran?) a jednak je to poněkud bláznivé. Zlatá usedlá Octavia (i když ten podvozek Touranu by jí taky slušel (alespoň pro Combi)
tak tím se vysvětluje to lakování i ta draze vypadající bláznivost. Skutečné Toledo bude asi poněkud jednodušší (se stejnou karoserií)
octavie neni zlata ani nahodou , usedla to ano....
Když ji koupíš ve zlatý metalíze, tak je zlatá
internetovy spravodajsky server www.auto.cz ziskal unikatne fotografie U.F.O., ktore pristalo v spanielsku pred predajnym miestom firmy Seat a omylom bolo oznacovane ako nove Toledo.
Ale teraz vazne. Nie je az take skarede, az na tu prednu masku. Ja som skor za konzervativny dizajn a palubovka sa mi javi ako nejaka lacna. (to bol moj skromny nazor)
Tak Toledo to asi fakt je. Ma to napsany na 5. dverich!
Napada mne jestli to nebude nejaka druha karosarska verze Toleda. Krome klasiky by bylo tohleto na pomezi combi a MPV. V kazdym pripade mne pripada ze to bude dost kanibalizovat na Altee.
Já myslím,že to Toledo bude,páč jeho poslední verze nepatřila mezi zrovna nejúspěšnější a díky trendu zvyšování střechy,je tohle celkem rozumná reakce VW,když už udělali nízký a nevýrazný golf. A co se týče malé Altey,tak tam se konkurence moc nebojím - řekl bych,že stejně si budou konkurovat Grand Scénic X Espace a ... spousty dalších podobných.
krasne a auto...a mohlo by to byt i dobre auto kdyby tam nemuseli davat ty * folksvagenacky motory
mne sa to paci, aj ked je to dost podobne ako Altea, neviem ci by si nekonkurovakli, ale jedna vec je na tom aute hrozna - cely zadok je okopirovany z VelSAtisu, to mi nevadi, ale ked ten zadny schod (kufor) zaoblili vyzera to HROZNE... VelSatis to ma spravene ovela elegentnejsie..tu je to dost nevkusne
souhlasím s tebou. někdo, kdo neumí design špatně okopíroval záď Vel Satisu. ten někdo je W.deSilva, kterému mylně připisují zásluhy za Alfu 147 (aby mohl její prvky vykrádat pro koncern VW), i když jí vlastně nakreslil Wolfgang Egger. pokud se nemýlím, tak deSilva byl v té době pouze šéfdesignérem Alfy. nikoliv autorem návrhu.
Takt tohle je fakt bomba!!!To jsem od Seatu necekal!Cekal jsem to co udelala skodovka,v podstate facelift soucasnyho modelu s maskou a la Altea,ale tohle je fakt pecka.Zadek sice trochu pripomina Vel Satis a 407 Elixier,ale to neva,zbytek je naprostej original.Tohle je opravdu auto na urovni roku 2004.Nemam nic proti Octavii,je to pekne a nadcasove auto(Van Breackel odvedl v roce 1993 perfektni praci),ale nachapu,jak se soucasnou podobou Octavie chteji konkurovat jeste v v roce 2010 nebo 2011.O Golfu radeji ani nemluve.Seat jako jediny ze skupiny VW dela skutecny vyvoj,vsichni ostatni(VW,Skoda,bohuzel zatim i Audi) delaji jen facelifty.
Kdyby vsichni predvadeli to co Seat, tak by taky tak dopadli na trhu!
Skoda, cakal som nieco a la Cordoba a nie krizenec AlteaXVelSatis. Dufam, len ze leon mi tak "nezmrvia" a mozno si to aj s tymto rozmyslia (co neverim)
na Leona zapomen, Altea je nastupce Leona...
To nie je pravda, ze Altea je nastupcom Leona. Novy Leon este len pride (niekedy v roku 2005)
Pánové, tohle má být opravdu nástuce Toleda. Pouze nebude dvoubarevný ale bude mít zvýrazněnou boční linku jako Altea (prolis). A nebude mít skleněnou střechu - v základu. Altea není nástupcem Leonu. Altea je u Seatu úplně nová kategorie vozů - MSV. Leon bude nový příští rok v létě a bude vycházet z prototypu Salsa.
Po zadni napravu je to fakt zajimavy, presto ze je to skoro stejny jako Altea. Ale ten zadek - hybrid samec... Taky neverim tomu, ze to v tehle podobe nekdy vyjede z fabriky. Altea je oproti soucasne Ibize a Cordobe nadherna, ale tohle je teda pakvil!
ty vole, to je kára
Nevypada to spatne. Rozhodne je jeden z lepsich pocinu VW group! Jenom, jestli bude ten dvou barevnej lak i v seriovce, tak to bude celkem pakarna. Nevim jak moc by byli v lakovne uneseny lakovat odrenej bok?
Fine Kara. Jestli to bude mit tu kuzi a kola v zakladu, tak ji beru... no a pry tam ma byt faceliftovana corolla? Tak kde je?
To je docela pěknej Renault. Že by konečně v koncernu začali produkovat elegantnější auta ?
neni to zle, ale nemyslim ze to taketo pojde do vyroby. a ak ano, tak polona seatu. v kazdom pripade by som velmi rad videl vyrobcov predavat auta v kombinacii 2 farieb, niektorym autam to fakt slusi...
Hnus fialovej, z Peugeota a Renaulta namíchanej To ovšem není žádná novinka, současná generace seatů je zase rozplizlá Alfa zbavená elegance (proč asi, že by to bylo týmž designérem?
Ach jo...
Možná by jim to šlo líp?
Kde se stratil ta seatovská snaha o sportovnější kabát (mluvilo se že koncern chce seat vyrábět jako alternativu proti Alfě Romeo).
Je to brutální změna a myslím si že to bude takový Touran a klasický Seat Toledo ještě přijde. Nebo že by ne!
Mně se to líbí a koupil bych si ho hned, jenom kdyby v tomhle rozvojově kapitalistickém státě na to běžný zaměstnanec měl prachy.
I kdyz mozna je to novy, mimoradne riskantni tah VW group, ktery chce e😜andovat a proto se chysta oslovit temito patvary nenormalni fanousky renaultu.
Ja osobne davam esteticky rozhodne prednost Touranu, nebo jeste radeji Touaregu pred podobnymi zrudami, ostatne na ne VW group jen doplati. Jeste, ze nova Octavia vypada jako auto a ne jako cajnik.
libový auto, tohle bych chtěl a už bych žádný jiný auto mít nemusel. Ale! zatím jsem juknul pouze na .brázky, takže pouze pudová záležitost. Teď juknu na střeva😊...seeya
Akorát nechápu tu poznámku o stěračích v bočních sloupcích. Na pohledech z boku auta je jasně vidět mechanismus stěračů před předním oknem, pod větrnou kapsou. Nebo že by to bylo něco jiného? Třeba jiný stěrač, náhradní...?
Možná je to monitorem, ale já ty stěrače na fotkách vidím skutečně ve sloupcích, kromě toho je o nich zmínka i v press kitu. No a Altea je také má 😊
musí se přes to blbě dívat,ale nevím zatím mi to nedali testnout
Skvělý auto, to se Seatu povedlo. Až do teď se mě Seaty vůbec nelíbily. Je to sice trochu okopírovaný od Renaultu (Scénic, Vel Satis,...) ale má to šmrnc a to se mě líbí! Doufám, že tak pěkná bude i cena...
Jako rodiny MPV je to docela dobrý,ale jako nastuce Toleda to nemůžou myslet vážně.Leda že by ješte nějakej sportovní sedan pod jiným jménem udělali.Jinak bych se musel jen smát těm kecum o Seatu jako sportovní značce
Škoda tej zadnej časti. Načo až tak e😜erimentovať???
Známé dělení karoserií na jednoprostorové, dvou a tříprostorové je mi jasné. Většina MPV je jednoprostorová, tedy i Altea, stávající Toledo bylo dvouprostorové díky výklopné stěně. Ale nové Toledo? Já osobně bych řekl, že je jednoprostorové a v tom že se jedná o unikátní vůz nížší střední třídy..
Altea není MPV a stávající Toledo je sedan, tedy bez výklopné zadní stěny, jinak doopravdy hodnotný příspěvek 😊)
A popisované Toledo je tříprostorové, za prvé to říká sám výrobce a za druhé má zavazadlový prostor oddělený od obytného prostoru.
no každopádně já bych Alteu řadil do malých MPV. Seat tvrdí, že je to uplně nová třída jen proto, aby taky konečně něco sám vynalezl a nejen okopíroval.