Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
Ham.
0
boční profil je hezký, zadní část neurazí, přední je designové tápání, velká tlama se okoukala a vzít masku chadiče z Astona a otočit jí vzhůru nohama to není nic originálního...
Ada je zase tady
Fiat, Ford a francouzske... :no:
Takže Dacia a Lada sú v pohode... >😒]
Bože, Ada ty máš 55(!) rokov?????? ;-\
Bože, Ada ty máš 55(!) rokov?????? ;-\
Fox a Fabia? >😁
:yes: A Favorit a Forman! >😒]
Well-being
by se měl především zaměřit na kvalitu svých výtvorů, aby nekončil ve statistikách poruchovosti jako vždy na chvostě ...
Image značky se netvoří blbinkama jako je změna loga a pod. 😉
Image značky se netvoří blbinkama jako je změna loga a pod. 😉
GTI
Tak nová identita. Zavání mi to bludičkou, hledající ve své nové identitě pevnou půdu pod... kolama. Novej lev, nová tlama, nové... všechno? Tady mi něco prostě neštimuje. Že by u Peugeotu nevěděli na jakou strunu se musí u potenciálních zájemců hrát? Co tradice? Co legenda?
Tak nevím, asi by to chtělo chtělo zejtra prodat novou dvěstěsedmu a postavit se do fronty na novou identitu. Jestli tedy vůbec nějaké fronty budou...
Hergot, Peugeot, ten který vždycky pofrancouzsku uměl, ten, který vždycky pofrancouzsku věděl. Za sebou doslovné legendy, vždyť dvěstěšvestka je opravdu to nejkrásnější, co kdy subkompaktní mainstream stvořil. A on se nyní poveze na povrchní citroenvlně s nově pochromovaným logem a nějakou novou identitou. Héj, já chci toho starýho festovního, elegantního pežota, já chci prostě francouzskou ležérní elegenci, já chci kvalitu látky i kvalitu střihu, na grande-***činky jsou tu snad jiní...
Tak až si pro tu nověidentní pežotku půjdeš, nezapomeň lvovi domalovat na kastli křídla... abys jako věděl, co je to se vznášet v oblacích...
P.S. Na tom konceptu je krásná střecha.
Tak nevím, asi by to chtělo chtělo zejtra prodat novou dvěstěsedmu a postavit se do fronty na novou identitu. Jestli tedy vůbec nějaké fronty budou...
Hergot, Peugeot, ten který vždycky pofrancouzsku uměl, ten, který vždycky pofrancouzsku věděl. Za sebou doslovné legendy, vždyť dvěstěšvestka je opravdu to nejkrásnější, co kdy subkompaktní mainstream stvořil. A on se nyní poveze na povrchní citroenvlně s nově pochromovaným logem a nějakou novou identitou. Héj, já chci toho starýho festovního, elegantního pežota, já chci prostě francouzskou ležérní elegenci, já chci kvalitu látky i kvalitu střihu, na grande-***činky jsou tu snad jiní...
Tak až si pro tu nověidentní pežotku půjdeš, nezapomeň lvovi domalovat na kastli křídla... abys jako věděl, co je to se vznášet v oblacích...
P.S. Na tom konceptu je krásná střecha.
Nekrič hop po jednej štúdii, ktorá beztak veľa nenapovie. A Peugeot nie je jediný, kto inovuje svoj emblém.
K Tvojmu veku a image sa hodí skôr elegantne mlčať a počkať, ako sa všetko vyvŕbi, akým smerom to Peugeot potiahne, a nerobiť unáhlené závery. Ktovie, možno prekvapí... 😉
K Tvojmu veku a image sa hodí skôr elegantne mlčať a počkať, ako sa všetko vyvŕbi, akým smerom to Peugeot potiahne, a nerobiť unáhlené závery. Ktovie, možno prekvapí... 😉
😄 Věřím a doufám, že Peugeot překvapí. Ostatně, jestli má někdo v té Francii potenciál k překvapení, je to právě Peugeot. Asi před dvěma lety prolétly tiskem náčrty možné podoby nových Peugeotů. Jednalo se o jakýsi návrat ke klasice, k přelomu devadesátých let. Bylo to pěkné.
Ja považujem za najkrajšie Peugeoty z rôznych období - vždy bola potom pauza, kde sa mi tieto vozy nepáčili, alebo som mal "v oku" len určitý model.
Nádherný bol 403, 504, 306 a 406. 😉
Nádherný bol 403, 504, 306 a 406. 😉
Skoro se vsim souhlas. Vyjimecne! 😉 Kez by se snazili navazat na tohohle krasavce a nevymysleli pi.oviny..kde jak co zahnout ohnout vylisovat atp [odkaz] , ale ono je to poplatne dobe, driv se vsechno delalo poctive, koupis auto a nechas si ho 20 let a ses na nej pysnej, dneska se ti ten design musi okoukat nejpozdeji do dvou let aby sis sel koupit novej model a furt se to jen zrychluje no 😄 horsi je kdyz se ti auto okouka jeste driv nez jde do vyroby >😒] viz Citron DS3 - videl jsem ho jednou a uz bych ho nechtel, staryho citrona DS sem videl 1000krat a stejne bych ho chtel..
Ale no tak. Vždyť je to přece normální a dělá to kde kdo.
*/default.aspx?section=17&server=1&art…
*/default.aspx?section=17&server=1&art…