Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Technika

Zpět na článek

Audi S4 Cabriolet za 2 miliony Kč

15 komentářů

zní to zajímavě, ale nenašel jsem jediný důvod proč bych S4 upřednostnil před M3 Cabrio nebo SLK 55 AMG. Před TT vyhrává na plný čaře(nejenom motoricky)
TT neni auto! Je to takovej divnej hybrid. Neco mezi motokarou a autem.
TT má většinu dílů shodnou se Škodou Octavia .
Silne pochybuju, ze ma pres 50 % shodnych dilu. Platforma a nejslabsi motor jsou v zaklade stejne, ale podstatne se lisi...
no právě: podvozek, motor,... prostě veškerá technika. jiný je jenom kabát.
Z toho podvozku se jedná pouze o podlahovou platformu a to ještě hodně přepracovanou. A pokud vim,tak TT je mezi holkama asi nejoblíbenější kára, takže na balení super
protože je to malé a kulaté. ťu ťu ťu.
hahahah
co to plácáš za nesmysly...
Myslim, ze takovyhle klasicky kabriolety jsou proste parada. A s4 cabrio je snad nejkrasnejsi audina. Jeste by to chtelo coupe-cabrio a bude to dokonalost.
naprosto nevýrazný obyčejný auto bez střechy a ještě za 2 mega...!!!! Coupe-cabrio by z toho udělalo ještě větší hnus... Cabrio ma mít duši a styl a ne tenhle ... ani nevím co..
To je otázka názoru.Mě se třeba zdá jeko jeden z nejelegantnějších.Asi to nebude pro někoho,kdo chce,aby ho bylo za každou cenu vidět,ale spíš bych za volantem čekal týpka v košil, kolem 40-ti let, sluneční brýle a se slušným kontem připraveným vyhovět každé slušné slečně.
a samozřejmě bys tam viděl sám sebe.....
No,.... sice mi 40 ještě dlooouuho nebude, ale tak nějak bych si to představoval....
za dve mega s4 cabrio...to je doreeeee....na leto