Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

New York: Audi RSQ - Čtyři prsteny na filmové plátno

28 komentářů

To je příšernej humr
Tak to je slušná bestie!
to
nechtene jsem to uz poslal
to snad nemysli vyzne, krome tech "kulovitych" kol to neni nic extra, no audi se moc nevytahla
Proste spatny, smesny, divny..... Ale je mozny, ze to zapadne dobre do toho filmu
Co by sis jako predstavoval?
A co bys jako chtěl???Trabanta?
No...newim,ale já myslim,že tohle auto je boží a že si jeho náwrháři mákli,ale stálo to za to!!!
Připadá mi to, jako když prolistuješ starý sci-fi comics ze šedesátých let, kde se pohybovaly samohyby roku 2000. Hóóóódně se bavím - samé nesmysly. Tahle Audi bude v roce 2035 připadat mnoha lidem stejně.
Možná máš pravdu. Když už si ale tak chytrý,tak nám tady můžeš říct, jaká auta by měly být ve filmech.které se pokouší zobrazit svět za několik desítek let.
A kde to ma kola????
Kola nepoterbuje. Je to prece Audi (mozna ze i TDI)
2.0TDI quattro s plnohodnotnou rezervou
Znas to - naskok diky technice
Taky sem nějak nepochopil,jak se to vlastně pohybuje. Nejspíš se ten film odehrává v zimě a Smith s touhle károu bude gatřit na sněhu. Zapřáhne soby a fůůů....
ve filmu budou jezdit i sériové Audi...hmm. to pak někdo shlédne tenhle třetiřadej film a bude zase tady tvrdit, že v USA jezdí všichni v Audi .
ve filmu budou i bezna seriova audi? Copak v roce 2035 bude audi porad jeste prodavat ty hruzy co prodava dnes? No chran nas buh pred takovym marketingovyma strategiema
z článku jsem pochopil, že tam budou i sériová auta. v amerických filmech sice často jezdí i deset let starýma autama (už v době natáčení starých 10 let!), ale 30 let je už trochu moc
chudáčku malej, ty jsi asi spadnul na hlavinku, že...? já jen, že jsi tak vypatlanej...
No jo, neni nad vecnou argumentaci. S vypatlanosti ...... no, radsi se zamysli nad sebou , panacku
Az na ty "kola" vypada dost cool! Myslim, ze seriovka "le mans" bude parada...
Nejlepsi moznost, jak si udelat reklamu. Tentokrat se myslim i povedla...
....héj lidi a když bych si to kouil,jak myslíte, že to dlouho vydrží jezdit po českejch freeway III. třídy?????
vy máte starosti... - přijďte mi radši uklidit 100 metráků uhlí do sklepa, aspoň vás to přejde...
dobře, ale chci za to Cadillac XLR.

a proč si to vlasně neodnosíš sám místo toho abys seděl u internetu?
tak trochu tatraplán 😄
No, to nevypada jako auto, ale jako nepovedena minivez od AIWY. Bud to bude letat nad zemi, nebo jak to budou stihat ty plechy pri propruzeni?
vil smis - nejtrapnejsi herec(pokud se mu tak da rikat) a budouci kasovni trhak..... hhuuuaaa
GFGF
polda mna je to krasny design, neviem co na to vsetci nadavate