Novinky
0
To je příšernej humr
to
nechtene jsem to uz poslal
to snad nemysli vyzne, krome tech "kulovitych" kol to neni nic extra, no audi se moc nevytahla
Proste spatny, smesny, divny..... Ale je mozny, ze to zapadne dobre do toho filmu
to snad nemysli vyzne, krome tech "kulovitych" kol to neni nic extra, no audi se moc nevytahla
Proste spatny, smesny, divny..... Ale je mozny, ze to zapadne dobre do toho filmu
Připadá mi to, jako když prolistuješ starý sci-fi comics ze šedesátých let, kde se pohybovaly samohyby roku 2000. Hóóóódně se bavím - samé nesmysly. Tahle Audi bude v roce 2035 připadat mnoha lidem stejně.
A kde to ma kola????
ve filmu budou jezdit i sériové Audi...hmm. to pak někdo shlédne tenhle třetiřadej film a bude zase tady tvrdit, že v USA jezdí všichni v Audi .
ve filmu budou i bezna seriova audi? Copak v roce 2035 bude audi porad jeste prodavat ty hruzy co prodava dnes? No chran nas buh pred takovym marketingovyma strategiema
z článku jsem pochopil, že tam budou i sériová auta. v amerických filmech sice často jezdí i deset let starýma autama (už v době natáčení starých 10 let!), ale 30 let je už trochu moc
....héj lidi a když bych si to kouil,jak myslíte, že to dlouho vydrží jezdit po českejch freeway III. třídy?????
vy máte starosti... - přijďte mi radši uklidit 100 metráků uhlí do sklepa, aspoň vás to přejde...
No, to nevypada jako auto, ale jako nepovedena minivez od AIWY. Bud to bude letat nad zemi, nebo jak to budou stihat ty plechy pri propruzeni?