Je zajímavé, jak krásné auta amíci umí občas udělat a nadruhou stranu často navrhnou totální zhovadilost...
0
já bych to obrátil. často nádherná auta a občas zhovadilost.
otázka je totiž, kolik amerik znáte.....
0
Neznám ani zdaleka všechny ameriky a v Americe jsem nebyl, ale většina jejich kreací z poslední doby mi připadne vzhledově hodně agresivní. Americký vkus se podle mě značně odklání od evropského a k naší škodě se začínají některé významné evropské automobilky (BMW) přizpůsobovat, lukrativní zámoří je totiž evidentně zajímá mnohem víc, než konzervativní chudnoucí Evropa. Škoda, škoda a třikrát škoda, jsem evropský patriot a z těchhle trendů je mi slabo...
0
jo tak to tě lituju.
0
Jsem upřímně zvědav, jak budou vypadat běžná auta cca za dvacet let. Přizpůsobí se masová produkce prozměnu cingrlátkovému nevkusu e😜andující Číny, která tou dobou bude pravděpodobně druhým ekonomicky nejsilnějším státem Světa?? Kde zůstala italská a francouzská škola? Proč se v Mnichově začaly vyrábět místo krásných solidních aut kontroverzní výplody charizmatického Američana Ch.B.?? (proti němu osobně nic nemám...)? Proč se Mercedes se svou pověstnou kvalitou v poslední době propadl až kamsi pod korejské výrobce? Proč se vedení posledního silného evropského koncernu VW definitivně zbláznilo a vyrábí již jen bezduché parodie automobilového designu, za které požaduje nehorázné sumy?
Miluju auta a mám z toho depresi - můžeš mě klidně znova politovat 😊
BTW, aspoň na některé tyto otázky by mě zajímal Tvůj názor.
0
Mercedes se propadl sice hodně ale pod Koreou ještě není. momentálně jen VW je těsně pod Hyundai (podle JD Power Vehicle Dependability Study). S BMW je to jasný. Sedmiček se prodá v USA několikanásobně více než v EU a tak je jasný, že jí musí navrhnout Američan pro větší úspěch. Čína je zajímavá ale EU produkce se jí nepřizpůsobí. to spíš budou jiné modely pro Evropu a jiné pro Čínu. Japonci na to přišli dávno. Nissan například pro Ameriku vyrábí extravagantní vozy Infiniti a do EU jde velmi strohá Primera německé designové školy. VW jsou předražený protože jedou na snobismu stejně jako Adidas, Nokia a pod.
0
Máš docela přehled.
0
auta jsou muj koníček. jinak jsem uplně blbej .
0
Viděl sem spoustu nevzhledných amerických kraksen,ve státech sem byl půl roku a naprosto souhlasím s Tvým názorem. Přijde mi,že je daleko více těch odpudivých paskvilů a jen občas se objeví něco tak úžasně elegantního,jako je tohle. Na druhou stranu peníze jsou přecejen v tomhe businesse nejdůležitější a tak se prostě dělá to,co se nejlépe prodává.
0
záď dost připomíná Pontiac Solstice. že by GM použil stejného designéra?
otázka je totiž, kolik amerik znáte.....
Miluju auta a mám z toho depresi - můžeš mě klidně znova politovat 😊
BTW, aspoň na některé tyto otázky by mě zajímal Tvůj názor.