Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

AUTO.CZ model 2004: velký facelift serveru

29 komentářů

jste dobry 😊
jsem váš dlouholetý pravidelný čtenář. Je rpavda, že auto.cz bylo čím dál méně přehledné, změna působí dobře a orientace na serveru je přehlednější, díky
pripojuju se ke chvale Auto.cz ... obsahova stranka si zaslouzi kladne ohodnoceni, kabatek taky ... jenom kdyby casem stejne dobre padnul i v Mozille, obcas to dela psi kusy (ted zrovna se mi levy sloupek roztahl podle napisu "Auto-Staiger: výhodná nabídka služebních, předváděcích a ojetých vozů OPEL >")
bye
vime o tom, hledame chybu.
Uvital bych, kdyby se dalo setridit clanky podle automobilek. Co rikate?
Ano - toto plánujeme. Díky.
příjemná změna, kterou vítám, sleduji autocz každá den
Je to určitě změna k lepšímu ale mam dotaz proč nejde u příspěvků(jako je tento) nezobrazovat email.Jo a ještě na formuli1.cz chybí "hodnocení jezdců čtenáři".A samozřejmě chvála za parádní tipovací soutěž i za skvěle ceny.Co se tyče nabyhaní, tak hlavní stránka se bohužel nezrychlila.
Hodnocení jezdců bude na nutnost zadávání emailu v diskusi se podívám a popřípadě zruším.
Myslel jsem to trochu jinak.Chci "odběr reakcí emailem" a k vůli tomu musím napsat email.To je jasne.Ale já ho nechci zveřejnovat.Toť vše.Prostě aby tam byla kolonka "skrýt emai".
Stránky jsou přehlednější, ale malinkou chybu jsem našel. V části plakáty to máte trochu nepřehledně roztříděno. Není vidět co je nové a co staré. A možná je i škoda míchat plakáty aut s plakáty z WRC.
To bude opraveno. Diky za info.
Nový design se mi líbí, jenom postrádám možnost vytřídit plakáty dle značky, tak jak to bylo možné v minulé grafické podobě.
Víme o této chybě, doplníme. Díky za info.
Chvalim zmenu, jste prehlednejsi a libi se mne, ze se z hlavni stranky nacte napr. z "news" primo konkretni clanek, nemusim tedy klikat dvakrat.
Hodne spokojenych ctenaru preje Tom
Rozhodně krok správným směrem. Super.
Fakt dobrý! Auto.cz bylo super už před tím,ale teď se mi v něm daleko lépe orientuje. Je to jako když si koupíte mobil s barevným displayem. Jen tak dál!
Nové stránky jsou přehledné včetně rozevíracího menu vlevo. Jenom v sekcích s dlouhými seznamy (např. rubrika Testy) se špatně orientuje a zbytečně člověk musí rolovat i když ví přesně, co hledá. Třídění dle jednotlivých značek jako je to v Katalogu je intuitivní a výběr rychlý. Když přidáte možnost "Zobrazit všechny", tak uspokojíte i ty, kteří si chtějí prohlédnout seznam celý.
Také se mi to zdá trochu nepřehledné - něco časem vymyslíme.
Stačí přidat na začátek stránky seznam značek, aby se mohl člověk rychle přesunout alespoň v rámci stránky. Ale stejně je dlouhá a modemistům se bude načítat dlouho. Nechci radit - věřím, že si s tím poradíte. Jinak jsou stránky dobré.
Btw. Budou časem zase prolinkované Testy s Katalogem, jak tomu bylo dřív?
Ano
Pripojuji se k samym pochvalam. Ale musim rict, ze z reportaze z zenevy jsem byl opravdu sklaman. U hlavnich novinek jako bylo napr. audi a6 bylo zalostne malo fotek, coz je to hlavni na co jsem se tesim. Technicky popis si muzu precist jinde, ale fotky z realu ne.
Ano - příště se více při focení zaměříme na vybrané "velké novinky".
rad bych se zeptal,kde sakra najdu plakaty z Rally Mexiko a starych podniku WRC. Odkazy na ne na wrc.auto.cz me presmeruji na stranku,kde po nich neni ani stopa. Nevim jestli je to moje neschopnost nebo tam opravdu nejsou.
Toto v tuto chvíli bohužel nefunguje - ale vše bude opraveno.
Vážení redaktoři,
přeji krásný den a gratuluji k tomuto velmi zdařenému faceliftu. Jsem téměř každodenním navštěvovatelem Vašich stránek a jsem hlavně fanouškem Formule 1 a především Michaela Schumachera. Proto jsem velmi znepokojen počtem gramatických chyb v článcích formule1. Interpunkční znaménka jsou tím nejmenším, ale velký počet překlepů mě skutečně ruší při čtení jinak velmi poutavých článků.
Chtěl bych Vás tímto požádat, zda by s tímto nedostatkem nešlo něco udělat. Webovým stránkám, jako jsou ty Vaše, to opravdu nesluší.
Děkuji a přeji mnoho úspěchů a spokojených návštěvníků.
Vitah
uvítal bych možnost diskuze i pod články v Magazínu, např. pod konkrétními testy. Ale jinak je to pastva pro oči.
Vy se nechystáte dávat plakáty podle značek nebo jsem tak blbej že jsem to nenašel????
bude brzy doděláno