Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Chrysler 300C: návrat velké americké limuzíny a obřích kombi

21 komentářů

podobne humpolacky auto bych cekal spis od Rusu
ba ne ... je to prava obrovska maerika ... me se to masi 😉
Ford 427 je taky obrovskej, pritom nepusobi tak humpolacky.
Ale je to jenom moje "IMHO"; a navic jsem na Fordy zatizenej. 😄
mej se
Nádherný auto, hrozně se mi líbí.
Tak to nemá chybu...
Celý auto je pěkný. Palubka a i zevnějšek se mi velmi líbí celek hyzdí aspoň pro mě zadní stěrač u kombi. Vypadá jak z tvinga. Ale kdybych mohl tak bych si jej koupil hlavně ta verze 5.7L motorem to bude nádherné povezéníčko.
není snad vetší rozdíl mezi dvěma auty než mezi ultraelegantním 300m a krabicí od Mercedesu, která se vydává za jeho nástupce. i interiér měl 300m pěknější, třeba ty úžasné budíky. proč nenechali absolutně nic jako dřív??? vždyť byl na us auto v Evropě velmi úspěšný (v Praze je na každém rohu)
Tak teď nevím,co myslíš tou krabicí od Mercedesu? Já mám k amerikám dost velkou averzi - nelíbí se mi jak motory,podvozkem, interiéry, tak i kastle. A tahle americká "krabice" mi MB rozhodně nepřipomíná. Vždyť je na ní všechno naprosto americké! A o úspěšnosti poruchového a naprosto nevyhovujícího evropským vozovkám (kro dálnic) staršího 300M by se taky dalo polemizovat - jak už v EU, tak i v USA
jo jo já to říkám pořád. Golf je Golf....
nemyslel jsem tím, že vypadá jako Mercedes, tak se uklidněte. myslím tím, že je vyvinut pod vedením Mercedesu (obligátní vznik koncernu Daimler-Chrysler, se kterým se soudí i největší americký akcionář Chrysleru, který tvrdí, že fúze byl podraz). a myslím si (i když to nelze dokázat), že kdyby Chrysler nebyl pod vedením Němců od M-B (Dieter Zetsche), tak nástupce 300m nevypadá takto ohavně. a navíc slavní manažeři z BRD zatím jen raketově prohloubili finanční krizi značek Chrysler, Dodge, Jeep. ztráty mají ještě několikanásobně nižší než bývalé americké vedení.
sorry. tohle jsem zvoral. nějak jsem skloubil vyšší ztráty s nižší úspěšností. samozřejmě že jsem chtěl napsat, že prodělávají ještě víc.
na😒br /> [odkaz]
se můžeš dočíst, že zatímco 300m hodnotili jeho majitelé na stupnici od 1 do 10 jako 9,1 tak u 300c je to 8,5.

Chrysler sice nepatří mezi nejméně poruchové značky (ostatně je v USA značkou pro chudší) jenže je na tom pořád líp než třeba Audi, M-B a neřku-li VW, které předběhl už i Hyundai.
No jo. hodnocení majitelů je jedna věc,ale obecná popularita věc druhá. Takovou Vectru u nás její majitelé budou určitě hodnotit velice pozitivně (prostor,design nedesign,atd), nicméně v prodejnosti v ČR ji válcujou téměř všichni konkurenti.
O poruchovosti 300M v USA toho moc nevím,v Evropě to byla ale mašina na problémy. A co se týče Chryslerů v USA,tak ,myslím, tak si ho spíše kupuje střední třída,která nemá peníze na Evropské vozy. K nejlevnějším rozhodně nepatří, tam má Daimler-Chrysler Dodge - to je pro totální socky. Akorát u nás se Dodge prodává jako Chrysler. Člověk,který si koupí předražený šrot jako je Neon nebu Stratus už ale musí být absolutní dobrodruh.
rozhodně nesouhlasím s tím, jak si naznačil, že v USA všichni bohatí jezdí v evropských autech. je to napůl propaganda EU a napůl výsledek levicových filmů z Hollywoody, kde musí mít hlavní hrdina německé auto. ve skutečnosti v nejdražší cenové kategorii vede v prodejních počtech v USA Lexus.
hmm. ano i ne. europske auta, lepsie povedane nie-americke auta, su v usa drahsie. tym padom ten, kto chce ukazat ze ma prachy, si kupi drahsie auto. Lexus sa za US auto moc nepovazuje. l
no nevim jak to jezdí, ale každopádně je z toho pěkně blbě vidět, skoro stejně blbě jako z h2
Páni a viete aké su ceny tohto auta. Základný 2,7 L 22000 $ a vrcholný 5 L 33000$. Keď tak na to pozerám, že tu za podobné peniaze núkajú 1.6 Octavie a Golfi, tak mi je zle. EU 5x hanba.
Měl jsem možnost si do toho auta sednout a je to paráda... To je pro mě amerika-ohromná karoserie a uvnitř bylo místa jako v obytném přívěsu a ještě+ k tomu tak byla cenovka asi 1 200 000... Kam se hrabe evropská limuzína...
Ano, tak má vypadat rodinný kombík za dobrou cenu.
Nevim jak kdo, ale mel jsem 300M njovy od roku 200. Najezdil jsem pres 200 000 km a byl jsem na vysost spokojen. Naprosto bez zavad. Pohodlne a spolehlive. Vcera jsem koupil 300C s dieslem tak jsem zvedav