Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Brabus Maybach SV12: Soukromé letadlo

27 komentářů

Tak tomu říkám businesse😜res!Myslím že výrobci supersportů by měli začít uvažovat jestli nejsou poněkud zbyteční,protože když tohle dělé stovku za 4,9...
Jinak bych si myslím že už tam chybí jenom koupelna aby se to berňáku nemuselo hlásit jako luxisní byt!
NO PROSTE MEGA MARAS!!!!!!!ALE TA CENA
moje avie ma stejne vice mista. a to tam mam gauc, 20 palcove tv tesla. a namisto LCD stresneho okna laminat. a kolesa mam taky vetsi.
jo Avie je Avie
tak takhle si nejak predstavuji auto pro nasi dalnicni policii.
Hmmm, MB a AMG tomu nasadili korunu. Jak Safety caru tak i Maybachu. Vazne! Koncern BMW by se mel vice venovat PR.
Tak to je opravdu sila.
Myslím, že člověk, který má na takové auto, příliš nepracuje, tedy alespoň ne s počítačem 😃 A chtěl bych vidět majitele firmy, který svému řediteli koupí pojízdný kancl ála raketa za 600.000 euro 😃
Honzo, v istych odvetviach su platy cez milion $, takze nevidim problem v kupe auta za pol miliona. a ten kancl je tam na to, aby ten cas ktory musi stravit v aute vyuzil na maximum.
No, nevim, jak se ve smetance, ktera si tohle dilo muze koupit, vyznas, ale muzu ti rict z vlastnich zkusenosti, ze pripojeni na NET a ten "kancl" vzadu je vetsinou pouzivany pro obchodovani na burze. Kdyz si k tomu priplatis 1600 $ mesicne, tak mas od Bloombergu kompletni burzovni servis.
Uz to chapes, proc se do takovych aut davaji tyhle veci?
Lidi tohle ja fakt krásnější než ženská!!Akorát potahy by mohly bejt kožené celé a v barvě zlatobéžová.A samozřejmě hezčí kola s dvanácti paprsky a ocele tažené za studena.
technika super, ale je to pěkně hnusný
[odkaz]
hele, nevis neco vic o tomhle krasavci? SLR se Mercedesu nezaplati ani po te horentni sume, za kterou se prodava, ale udela jeste lepsi jmeno a pak si to prisadi na ostatnich modelech. Mercedes proste dela ted nejlepsi auta
zatím nic,je to návrch "ala" studie.
to je skoda, protoze tohle dilko vypada uzasne... co na to rikas?
maš recht byla by to, nebo bude raketa :😊)
no, pohledam nejake detaily o te studii. Nasel jsem zatim jen tohle - trochu moc futuristicke [odkaz]
Auto vždy začína tak trochu Futurum .Nejdřív skica, potom hlína,.....
Bohužel o tomto krasavci nic než co je napsané nevím.Ale zajímalo by mě,jaký procesor má to PC co je v autě zabudované.