Novinky
0
Přejít do diskuze
Bohužel o tomto krasavci nic než co je napsané nevím.Ale zajímalo by mě,jaký procesor má to PC co je v autě zabudované.
no, pohledam nejake detaily o te studii. Nasel jsem zatim jen tohle - trochu moc futuristicke [odkaz]
hele, nevis neco vic o tomhle krasavci? SLR se Mercedesu nezaplati ani po te horentni sume, za kterou se prodava, ale udela jeste lepsi jmeno a pak si to prisadi na ostatnich modelech. Mercedes proste dela ted nejlepsi auta
No, nevim, jak se ve smetance, ktera si tohle dilo muze koupit, vyznas, ale muzu ti rict z vlastnich zkusenosti, ze pripojeni na NET a ten "kancl" vzadu je vetsinou pouzivany pro obchodovani na burze. Kdyz si k tomu priplatis 1600 $ mesicne, tak mas od Bloombergu kompletni burzovni servis.
Uz to chapes, proc se do takovych aut davaji tyhle veci?
Uz to chapes, proc se do takovych aut davaji tyhle veci?
Honzo, v istych odvetviach su platy cez milion $, takze nevidim problem v kupe auta za pol miliona. a ten kancl je tam na to, aby ten cas ktory musi stravit v aute vyuzil na maximum.
Lidi tohle ja fakt krásnější než ženská!!Akorát potahy by mohly bejt kožené celé a v barvě zlatobéžová.A samozřejmě hezčí kola s dvanácti paprsky a ocele tažené za studena.
Hmmm, MB a AMG tomu nasadili korunu. Jak Safety caru tak i Maybachu. Vazne! Koncern BMW by se mel vice venovat PR.
Myslím, že člověk, který má na takové auto, příliš nepracuje, tedy alespoň ne s počítačem 😃 A chtěl bych vidět majitele firmy, který svému řediteli koupí pojízdný kancl ála raketa za 600.000 euro 😃
moje avie ma stejne vice mista. a to tam mam gauc, 20 palcove tv tesla. a namisto LCD stresneho okna laminat. a kolesa mam taky vetsi.