Novinky
1,6 FSI skvělý 1,8T nenahradí, chybí mu koníci i kroucák 😒 A diesel až na spotřebu nemám rád 😒
kdyby sis ty ťulo pořádně přečetl celý příspěvek, zjistil bys že je v nabídce taky 2,0 FSI, který 1,8T spolehlivě předčí ...
O tom si nechej zdat!!! 2.0 FSI nema na 1.8T sanci!!!
1,8T chybí , přitom plní EU4 i Californský emisní předpisy. Je to nejlepší motor od VW vůbec - velký výkon, slušná spotřeba, palivo N95, povinné ručení v kat. 1450-1850 ccm, relativně jednoduchá upravitelnost na 190 k. Nechápu, jsou to pitomci. Pokud bude 2.0 T FSI, tak bude mít sice vyšší výkon (cca 180k), ale vyšší povinné ručení, palivo N98 - což srazí výhodu nižší spotřeby. O ceně za systém FSI ani nemluvě. Myslím, že navíc bude pouze v Octavii RS (pokud nějaká bude)...
Jakou normu plní motor 1.9 TDI-PD/77 kW, EU 3 nebo EU 4? Nezdá se mi, že by to záviselo na pohonu jedné či obou náprav, jak plyne z tabulek.
Asi jsem slepej nebo už ventily nejsou důležité. TURBO nemám rád -to není žádné RS! Nesvezeš se s ním mimo dálnici (na tý umí šlápnout na plyn každý), protože neudržíš turbo v záběru. Ten dvoulitr chválím - 110kW odpovídá současné technice.
No nevím....zatím jsem o jízdních dojmech s FSI četl pouze samé nechvalné recenze. Navíc hamů papů n98 takže
Na svezení stoprocentně 1.8T pokud člověk natočí hodně km tak TDI ostatní motory jsou jen vata na vyplnění nabídky
Na svezení stoprocentně 1.8T pokud člověk natočí hodně km tak TDI ostatní motory jsou jen vata na vyplnění nabídky
Ty seš asi zažranej do Alfy Romeo co, ale ta teď předvedla s Alfou Romeo GT a úplný *! 121kw a 8,7 na kilo! octavka 1.8T (sedan) se svejma 110kw dá 8,4 na kilo a rozhodně si na takovýho drsňáka jako alfa nehraje.Alfa ná sice o 65kg víc, ale taky o 11Kw a ty by to měly hravě srovnat, ale neni motor jako motor!Já tu oktávku mám doma a rozdíl mezi 1,8T a 1.8 bez T je dost velkej.
1. Nevím, co máš za zkušenosti s turbem... když je dobře řízený, svezeš se s ním hezky všude... jde o zvyk... jako střeba čtyřkolka... taky jde o zvyk... (teda nesmíme se bavit o něčem, co sepne jen někdy... 😄
2. Já furt nevím... mám 10 let starej dvoulitr, žere mi 8,5 litru ve městě, 6,5 mimo město, rozhodně nejezdím Mirka Dušína a bez turba mám 210 koní...
2. Já furt nevím... mám 10 let starej dvoulitr, žere mi 8,5 litru ve městě, 6,5 mimo město, rozhodně nejezdím Mirka Dušína a bez turba mám 210 koní...
Prý bude i nové RS s dvoulitrovým motorem o výkonu 147kW.To je docela palba!!!
Jezdi si svojim trabantem a nezávid..
P.S. Nafta patří do kamen... Když chce někdo šetřit, ať si to přizná a netvrdí, že dneska jede TDI jako benzín...