Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Jaguar XK – aprílový facelift

7 komentářů

Krasa "x-kočky" vynikne az v realu. Na fotkach mozna vypada nudne, ale aspon ja jsem z ni v realu vzdycky namekko (a chce se mi brecet nad mym zustatkem 😄 ... Hlavne ten XK's kulatej zadek - to se hned tak nevidi. (Taky se modlim, aby o nej XK hned tak neprislo.)
Nase mila redakce, proc jeste nevime nic o novem Passatu? Tedy myslim tim proc jeste nemame nejake kvalitni fotky? (Nebo mi neco uniklo?) AutoTip je uz stihnul i vytisknout (viz jejich titulni strana). Muj tip je takovy, ze az Passat vyleze, bude mit konkurence problem (vcetne meho favorita Fodu Mondeo (jsem zvedav, kdy/jak se nova generace pochlapi)) ... Tedy narovinu: z noveho Passata, jak jsem ho videl v AutoTipu, jsem primo u vytrzeni.
Fotografie či spíše počítačové retuše jsou dílem grafiků Autobildu, nejde zatím o nic oficiálního i když je pravděpodobné, že Passat bude takto nějak vypadat. Jakmile budeme něco mít, samozřejmě to ihned zveřejníme.
Aspon ze nejsem sam, ten cervenej kombík je tak uzasnej, ze sem nad nim malem slintal..
proč udáváte ceny v eurech?
Pro zajímavost, než budou stanoveny k Kč, ještě to nějakou chvíli potrvá.