Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Vylepšený Nissan X-Trail na českém trhu

13 komentářů

Asi ano, kdyz to ma tachometr s otackomerem jinde, nez pred ridicem. Takovyhle blbosti uchvacuji jen Francouze, kteri si libuji v estetismu - - nevadi jim, ze je to uplne blbe, hlavne, ze to je jinak, nez to maji vsichni ostatni...
Jinak pekny auto - ale prave pro ten interier bych si to nekoupil a zustanu proto radeji u sveho VW 4 motion 96 kW.
nissan to zdovodil tym, ze je to pre vodica ergonomickejsie, kedze nemusi tak moc preostrovat medzi pohladom na vozovku a pohladom na tachometer. takze ono to vobec nie je o estetike. mne sa to tiez ale moc nepozdava, aj ked, isiel som v primere aj v xtraili, a nie je to vobec zle.
taktiez mam vacsi pocit bezpecnosti ked som 'obkoleseny' klasickou palubovkou...
taky jsem neco takoveho slysel.kazdopadne je to nepekny a to auto to kazi.
klidne zustan u sveho lidoveho vozu na kladenskou kostku
u čeho zůstáváš ty? Jednou bych se tu chtěl dovědět čím jezdí pistelé těchto poznámek.Nikdy se to nedovím, to vím.
co se tyce usporadani budiku, tak sem si to vyzkousel jak v Xtrailu, tak v nove Primere a je to rozhodne lepsi nez normal - akorat zena vidi moc na tachac .... oni ty budiky jsou trosku natoceny smerem k ridici a celkove to funguje sqele .... BTW ten Xtrail je jinak taky dost dobrej v terenu (az me to prekvapilo).
ked chces, zdovodnis si to, ja tvrdim, ze ked clovek soferuje , ma mat pred sebou budiky, ostatnym su nanic. Ked sa chce pozriet, kolko ma v nadrzi, alebo kolko ma otacok, tak musi krutiti hlavou. Kritizuje to viac ludi, ako chvali, takze senzacia to asi nebude. Preco takuto ergonomicku vymozenost niekto neaplikoval uz skor, ved je to v principe jednoduche. Je to skor sposob, ako zaujat, nez ako vylepsit ergonomiu.
Mazda 6, Subaru Forester, Skoda Octavia-tu radeji nepocitam
pendlujem medzi primerou, trailom a 9-3 a vobec nemam pocit, ze by som si musel zvykat. asi je to tym, ze uz som si zvykol... teda uz len medzi druhymi dvoma, primeru som v piatok na par dni na poladovici zrusil...ale ta palubka oproti tej mojej vyzera podstatne noblesnejsie. aj ma konecne aj CD
ale bola to laska az asi na 10. pohlad....
myslim ze nova primera ma tu palubovku fakt peknu. ja jazdim na primere '98 GT a tam by so tie dva poriadne budiky rovno pred sebou nemenil. ale tie dve primery jazdia uplne inak - gtcko je o dost sportovejsie naladene a budiky v strede by tomu ubrali. nova primera je podstatne kludnejsia. na druhej strane, zda sa ze nissan upustil od toho umiestnenia budikov - nova micra ich ma pred vodicom.
tak, tak, stara dobra P11 to bolo povozenicko. mal som 1,8 rv2000 na 16" a mas pravdu, toto (P12) uz je velka krava
2000-ka? to bola uz ta faceliftovana? mne sa paci viacej nez '98-ka, akurat skoda ze uz nerobily GT-cko. bol tam fakt znatelny rozdiel medzi GT a ostatnymi verziami, aj ked malo len on 10 koni viac. super porvozok, drzalo to ako prilepene. a s 150 konmi to dalo 100kmh za 8.5 sekundy, co je fakt super na auto takych rozmerov. mimochodom, pozri si www.nissan.co.jp ... vobec by mi nevadilo keby par z tych aut prislo aj do europy 😁
nemozem si pomoct ale strasne mi to pripomina Nissan X-terru ktora sa predava v USA uz dobrych 6 rokov