Asi ano, kdyz to ma tachometr s otackomerem jinde, nez pred ridicem. Takovyhle blbosti uchvacuji jen Francouze, kteri si libuji v estetismu - - nevadi jim, ze je to uplne blbe, hlavne, ze to je jinak, nez to maji vsichni ostatni...
Jinak pekny auto - ale prave pro ten interier bych si to nekoupil a zustanu proto radeji u sveho VW 4 motion 96 kW.
0
nissan to zdovodil tym, ze je to pre vodica ergonomickejsie, kedze nemusi tak moc preostrovat medzi pohladom na vozovku a pohladom na tachometer. takze ono to vobec nie je o estetike. mne sa to tiez ale moc nepozdava, aj ked, isiel som v primere aj v xtraili, a nie je to vobec zle.
taktiez mam vacsi pocit bezpecnosti ked som 'obkoleseny' klasickou palubovkou...
0
taky jsem neco takoveho slysel.kazdopadne je to nepekny a to auto to kazi.
0
klidne zustan u sveho lidoveho vozu na kladenskou kostku
0
u čeho zůstáváš ty? Jednou bych se tu chtěl dovědět čím jezdí pistelé těchto poznámek.Nikdy se to nedovím, to vím.
0
co se tyce usporadani budiku, tak sem si to vyzkousel jak v Xtrailu, tak v nove Primere a je to rozhodne lepsi nez normal - akorat zena vidi moc na tachac .... oni ty budiky jsou trosku natoceny smerem k ridici a celkove to funguje sqele .... BTW ten Xtrail je jinak taky dost dobrej v terenu (az me to prekvapilo).
0
ked chces, zdovodnis si to, ja tvrdim, ze ked clovek soferuje , ma mat pred sebou budiky, ostatnym su nanic. Ked sa chce pozriet, kolko ma v nadrzi, alebo kolko ma otacok, tak musi krutiti hlavou. Kritizuje to viac ludi, ako chvali, takze senzacia to asi nebude. Preco takuto ergonomicku vymozenost niekto neaplikoval uz skor, ved je to v principe jednoduche. Je to skor sposob, ako zaujat, nez ako vylepsit ergonomiu.
pendlujem medzi primerou, trailom a 9-3 a vobec nemam pocit, ze by som si musel zvykat. asi je to tym, ze uz som si zvykol... teda uz len medzi druhymi dvoma, primeru som v piatok na par dni na poladovici zrusil...ale ta palubka oproti tej mojej vyzera podstatne noblesnejsie. aj ma konecne aj CD
ale bola to laska az asi na 10. pohlad....
0
myslim ze nova primera ma tu palubovku fakt peknu. ja jazdim na primere '98 GT a tam by so tie dva poriadne budiky rovno pred sebou nemenil. ale tie dve primery jazdia uplne inak - gtcko je o dost sportovejsie naladene a budiky v strede by tomu ubrali. nova primera je podstatne kludnejsia. na druhej strane, zda sa ze nissan upustil od toho umiestnenia budikov - nova micra ich ma pred vodicom.
0
tak, tak, stara dobra P11 to bolo povozenicko. mal som 1,8 rv2000 na 16" a mas pravdu, toto (P12) uz je velka krava
0
2000-ka? to bola uz ta faceliftovana? mne sa paci viacej nez '98-ka, akurat skoda ze uz nerobily GT-cko. bol tam fakt znatelny rozdiel medzi GT a ostatnymi verziami, aj ked malo len on 10 koni viac. super porvozok, drzalo to ako prilepene. a s 150 konmi to dalo 100kmh za 8.5 sekundy, co je fakt super na auto takych rozmerov. mimochodom, pozri si www.nissan.co.jp ... vobec by mi nevadilo keby par z tych aut prislo aj do europy 😁
0
nemozem si pomoct ale strasne mi to pripomina Nissan X-terru ktora sa predava v USA uz dobrych 6 rokov
Jinak pekny auto - ale prave pro ten interier bych si to nekoupil a zustanu proto radeji u sveho VW 4 motion 96 kW.
taktiez mam vacsi pocit bezpecnosti ked som 'obkoleseny' klasickou palubovkou...
ale bola to laska az asi na 10. pohlad....