Novinky
...máš pravdu, nikoho to nezajímá, Astra má nejslepší léta za sebou, tohle vypadá děsně.
Opět jen nespolehlivá plečka..... už ať je tu Golf V.
...no to urcite. Predrazena sracka, napr. 2.0 FSI za cca 820 000... a to bude urcite na ocelovejch 15". Za ty prachy mam skoro Accord 2.4, paneboze. A navic FSI chce 98 okt. benzin, coz je taky super. At VW radsi vyrabi Kubelwagen pro Wehrmacht a SS a neopruzuje svymi kreacemi, kde je nejvetsi designersky "pocin" kolecko v zadnim svetle. Ale aspon je zase vsude, to se musi nechat.
utíkej pro accorda, ty blázne. když je na tebe golf drahej, tak si kup toho accorda, ten je úplně supr a skoro zadarmo.
Já mám golfa v kombíku s velice dobrou výbavou motorem TDI 96 kW a byl za 700. Jediný co mi začíná vadit je málo místa na zadních sedačkách, to ale v novém bude o něco lepší, takže mě těžko zláká jiný auto.
Já mám golfa v kombíku s velice dobrou výbavou motorem TDI 96 kW a byl za 700. Jediný co mi začíná vadit je málo místa na zadních sedačkách, to ale v novém bude o něco lepší, takže mě těžko zláká jiný auto.
No nevim, jestli to myslis ironicky, ale Accord je opravdu super a skoro zadarmo... Za devet set klacku je tam vsechno mimo kuze a navigace. A motor 2.4 se zrychlenim okolo 7.5s... Kdyz si vezmes, ze za podobny prachy je Golf, byt v RELATIVNE slusny vybave (ale motor nic moc), tak si myslim a mam za to, ze neni co resit. Honda ma jedny z nejlepsich motoru sveta, to je snad bez diskuze (samozrejme s BMW 😊 ) BTW - zpracovani Accordu je uzasny a Golf bude s vypetim vsech sil stejnej, ale spis ne. To abych predesel zastancum VW.
Tak pozor, pozor....novej Golf V 2.0 FSI stojí kolem 680 000 tis. Kč a to až od výbavy Comfortline. Myslím, že už asi skončí vaše vtípky o tom, že se musí pomalu dokupovat volant, atd.. vybava je tentokrát v základu slušná.
PS: A ty náckovský kecy si někam strč.....hitlerovci skončili před půl století, jestli jsi to postřehl....
PS: A ty náckovský kecy si někam strč.....hitlerovci skončili před půl století, jestli jsi to postřehl....
s prvni casti souhlasim je tu clanek s cenou golfa 2.0 FSI v vyb comfortlime za tusim 21000 euracu pripominam comfortline cili asi stred.tohle se ma prodavat za srovnatelnou cenu se silnejsim motorem a lepsi vybavou hmm to stoji za promysleni.ale k oplu fakt nemam takovou duveru jako k VW.jinak druha cast tak to je vyplod hodny .... no nebudem se urazet ze?
Aaaaa promluvil odbornik, to se hned pozna 😃))
Hele mrkni se na současnou astru a Golfa IV a je jasný který je kvalitou dál....Já tu mluvím jenom ze zkušeností příbuznejch.....třeba jsou celkově spolehlivější než Golf, nevím statistiky se dají brát jenom orientačně. Každopádně mi ta značka není vůbec sympatická....nemaj fakt nic zajímavýho.....
Honda jednoznacne. Stare dobre 1.5 VTECy. 115 PS, spotreba v meste do 7. Zrychlenie 10 s. A ta 2.4 v novom Accorde je krasa!
preco sa tu rozprava o genialnych IV. golfoch. Priatelia, mame rok 2004 a kvalitny VW je minulostou. Pozrite si len tu uzasnu chybovost noveho Pola. Elektroniku urcite vymyslali v Ulambatari odbornici na tamaguci. Totalny karneval... Chlapci, myslim, ze VW uz bol na vrchole amplitudy a ak to takto pojde dalej s kvalitou a dizajnom, padne do tych istych sraciek v ktorych bol Opel pred par rokmi...
jestli můžu sloužit... Mám Astru G 1.4 za 90 000 km ... 2 spálené H7, spotřeba 5,9 a s klima 6,1 - 6,2. Podvozek to je fantazie. Na parády si nepotrpím, potřebuju spolehlivost, a podvozek. Pánové promiˇnte, ale v Golfu mojí švagrové si připadám jako na traktoru.
Bohužel, nová Astra se mi nelíbí...
Bohužel, nová Astra se mi nelíbí...
no o spolehlivosti aster by se dalo polemizovat, ale s tím designem je to tak, ikdyž byla astra G vzhledově "obyč", má to nejlepší za sebou
"Největší investice, mířící do závodu v Antverpách, byly určeny na modernizaci lisovny karosářských dílů. Podlahová plocha lisovny se téměř zdvojnásobila a do provozu byla instalována třetí průběžná lisovací linka. Díky tomu může nyní lisovna zpracovávat až 80 000 tun ocelových plechů ročně, zatímco dříve to bylo jen 50 000 tun. Značné investice byly určeny i na modernizaci karosářské linky, kde byly instalovány nové svařovací automaty, vylepšení se dotkla i lakovny a linky závěrečné montáže. "
Kdybyste radši přepsali ten ceník, ať nemusíme studovat nějaký německý pdf.