Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Detroit: Třetí generace Lexusu GS

16 komentářů

lexy se mi zzdycky strasne libili.. a tohle je krasavec.. Navic ta 4kolka.. Ten predek mi tam sice nak nesedi, ale snad si zvyknu.. Moje 530d uz ma celkem dost, takze to vypada na to ze si asi pockam na tohle
Možná se BMW podobá v tom, že oba předběhli dobu. O dva roky budou asi všechny vozy vypadat podobně a nikomu to už divný ani nepřijde. Mně osobně se velice líbí. Celkově považuji tuto značku za téměř dokonalou, co se týče kvality a dokonalostí detailú. Dle mýho jsou tu skutečně nedoceněny.
Jak se mi Lexus GS libi asi nejvic z cele jejich modelove rady tak tohle je pekne jen zepredu. Muj nazor.
taky mam rad lexusy, ale tenhle mi přijde dost divnej. prostě divnej. vubec nevim jak to přesněji popsat. ale BMW v tom nevidím ani omylem
mne sa z momentalnej rady paci hlavne ISko... hlavne ako IS300 to je pecka,zial v europe nedocenena 😞 aj stare GSko sa da, ale toto je este lepsie😊 bal som sa ze to zbabru ale prekvapili ma. zadok je trochu tazkopadny ale 100x lepsi ako na novom BMW 5, a aj ako celok posobi ovela sportovejsie, napriklad tie siroke boky..ako niaky muscle car..
Ale ajtak sa bojim co spravia s radom IS.. podla mna je uz teraz dokonaly, aj dizajnom
Je to pekne,skoda(pro Lexus) ze ale vetsina potencialnich zakazniku sahne po nemecke konkurenci 😞
P.S:jak muze nekdo rict ze se to podoba BMW,asi nebyl pri smyslech 😊)
oproti extremne tezkemu zadku ma strasne miniaturni az krehky predek.
lexusy su teda aj detroite stale auta pre len americanov. mne sa toto nove GS sa asi najviac podoba na novy nissan maxima/fuga - aj tym nevyvazenym designom😊 a tak sa aj v europe bude (ne)predavat.
k europskej chuti bolo asi najblizsie IS200... a RX.
btw, co ma toto spolocne s bavormi?! 😊
US verze Maximy je hezčí
Jako sorry, ale tohle je fakt hnus. Dyk to vypada jako toyota Prius prvni generace. Lexusy jsou HNUSNY! LSo vypada jako ZIL s Breznevem, relativne nejhezci je ten offroad. ale je to pro Amerikance, tak co. BMW ted vlastne taky, takze zbyva klasika - MB!
"Automobil je pánem tomu, kdo má u sebe vstupní kartu SmartAccess" - snad naopak, ne? Majitel karty je panem auta! Nebo uz je to KITT z Knight-ridera?
o Solare trosku neco vim(stastny majitel cca 3 roky),ale nezda se mi,ze by meli neco spolecneho.A ta nova je na me uz trosku moc ulitla...Jinak momentalne bych sel asi vazne do toho Inf.FX45,to je proste narez.Presteoze to tady jezdi uz pres rok,pokazde se za tim ohlidnu...
Moc hezky. Libi se mi, ale jeste vetsi naloz nez je tohle je nova Toyota Solara. Kdo tady vubec vi, ze vychazi z ni??? A pobral taky hodne prvku z Infinity, ale probuh uz ne vubec z BMW. jak muzete soudit auta ze zamori kdyz ani nevite jak vypadaj a co vsechno se tam prodava a jezdi?
Mluvi se jenom Lexus, Lexus a...zase Lexus! Ale to, ze se za nim roji znacky jako prave Infiniti a Acura o tom uz se zase nemluvi. A ze mu v prodejnosti taky pekne dejchaj na zada. A to maji krasnejsi kousky taky
Jo Infiniti jsou nádherný. Acury o něco míň, ale kvalitou taky předběhnou Němce.