Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
0
Na konkurenčním serveru s přídomkem -revue, jsou navíc fotky celého zadečku, který je dle mého názoru úžasný. Jak jsem tam už psal, po mdlé páté generaci je tohle skutečně vzhledově vybroušené kladivo!!!
0
Připomínky respektujeme - nyní jsou tam již všechny zveřejněné fotografie!
0
No, já vám nechci radit, ale opravdu "všechny zveřejněné fotografie"? Podívejte se u zmiňované konkurence na první tři fotky v článku [odkaz] .Ty zde nemáte. Nechci být jak osina v p....i, ten záběr při stmívání zezadu zas nemají oni a je fantastický. Celkově jste ale na vyšší úrovni až na absenci diskuzí u testů. Přeji hezký nový rok.
0
Napsal jsem to blbě - zveřejněných fotek je o trochu více, ale jsou si dost podobné, takže nemá cenu je zveřejňovat úplně všechny. Ale podstatná většina záběrů v naší fotogalerii je.
0
OK, OK, i tak jsem spokojen.
0
nevím, v čem ti připadala C5 mdlá. design samozřejmě kulatější, ale jen poplatný době, kdy vznikal. Konkurence na tom byla stejně (když nepočítám hranaté Lambo)
predek jako viper
souhlasim ze predek se podoba viperu, a svetla se mi zdaj podobny jako ty v Modene, ale jako celek to vypada dobre
nevim nevim.....je nadherna, ale jestlim bude sehnani u nas jako minula verze tak to bude blby
je to dělo se správným zvukem i desingem at se jdou ty * *stěma německejma chcíplotinama a italskejma sezonovkama tohle je AUTO