Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Rally Dakar 2010 (4. etapa) – smůla se letos lepí Čechům na paty (+ fotogalerie)

7 komentářů

T77
Predstavy navrharu o podobe Kamazu budoucnosti: [odkaz]
Kolouš
Navrhy jsou to zajimavy, cesta k finalni podobe je ale dlouha a v dnesni dobe ne uplne jednoducha... Kamaz potrebuje prachy, ale i tak se mu pry dotace rally teamu vyplati. Auta jsou to osklivy, ale FUNGUJOU... a v kombinaci s brilantnimi piloty je to skoro sazka na jistotu.
No spis cmaranice... Vic nez cokoliv jineho prilis abstraktni maluvky.. Pěkné jako design dětských hraček, ale ne pro prumyslove naradi... Tady se hraje na prakticnost a ne na kudrlinky...

K cemu je u takoveho kamionu dobra svetla vyska pul druheho metru? To neni potreba ani na dakaru natoz v praktickem provozu. Ale na obrazku to hezky vypada tak co... :no: :no: :no:
Anonym
boduje, go Roby, go
oIoo
taky mu fandím! :yes: ale vyhrál jenom o sekundu. no snad se z toho ještě něco vyklube
Anonym
No aktuálně je 4tej, za 3ma VWkama.
to je hdoně dobrý výsledek.
Jede ještě jeden Hummer, ale ten je až 43...
kolmar
>😁 usa man?
Robbi ma prekvapil, podaril sa mu husarsky kusok, no do konca je este daleko... perfektne a na istotu idu Sainz a Miller, nevyhravaju etapy no vzdy su v prvej 5-ke a vidno to vo vysledkoch...rychly je Al Attyah, Stephane Peterhanzel ide tiez velmi spolahlivo a som velmi zvedavi ako sa poradie zmenilo po tych 480 km specialky... urcite neostal kamen na kameni...

Velka skoda ze Nani Roma takmer zosrotoval svoju X3 😒 je to perfektny jazdec, ktoremu to toho reoku nejak neslo...2 etapy a 2 budy... minuly rok ako jediny dokociroval Mitsubishi do ciela!

PS: som rad ze De Adzevedo dosiel, po polnoci som ho hladal na strankach Dakaru a nikde nefiguroval... no prepadnutie z 3 na 13 te miesto je dost depresivne...som zvedavi na dnesne spravy! citim ze to bolo sito...