Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Mercedes-Benz CLS jde do výroby !

27 komentářů

... je to proste parada ... nemam co dodat 😉
Motor z říše snu,a ne jen to samozřejmě .
Souhas, Bomba kara - cenove bude taky mezi CLK a CL? Nebo bude drazsi? Ale ty predni svetla... se mi moc nelibej. Libej se mi soucasny, ale uznavam, ze kdyz je cpou od C po SLR, tak to chce zmenu... MB 4ever!!!
SI, perfecto!!!
No samozrejme, ze pujde do vyroby, ale oznaceni bude "S" ! ! ! Verte mi! Videl jsem fotky zakamuflamovaneho eska, a melo presne tyhle proporce!!
nove S vypada uplne inak, vpredu bude mat iba 2elipsovite svetla
V novem autobildu je nove eSko.. Podle vseho co jsem videl, to je zmenseny maybach (hlavne zadni svetla).. Muzeme se "tesit" na radici paku pod volantem.. Soucasna radici paka je nahrazena ovladecem jako v A8 ci BMW 7..
a samozřejmě také nočni vidění.
to co si videl byl prave CLS akorat nejakej neumetel rekl, ze je to nova S klasse. Ta bude mit svetla jako GST.
[odkaz]
jenze problem je, ze v autobildu to zakamuflovany auto vydavany za S klasse je CLS.
mrkni se na AUTOBILD ,tam je S Klassa.W221
tak akoze toto je parada ! nadherny voz ! ufff.. myslim ze mi prave padol ideal luxusnej limuziny ( Audi A8/S8 )....
Správně.
tak tohle je nejhezčí auto od mercedesu a jedno z nejhezčích aut na trhu. MB má podle mě asi nejhezčí desingový směr v současnosti. Držím mu palce. Teď jsem ještě zvědavej na R třídu.
Daimler uz vydal jednu oficialni foto a ze predu to vypada jako Vision GST a bude mit normalni dvere, ne proti sobe se otevirajici.
nechutně krásné
šetřim jak blázen, ani šprcku si nekoupím .)
MB nejhezčí desingový směr v současnosti!!!!
Tak toto je po delší době zase nádhernej merc. To co ted vyrábí mě tvarově už moc nebere. Podle mě ted vyrábí nejhezčí sedany Volvo a samozřejmě Jaguar.
Už sem to někde viděl...Jo myslím u Hyundaie...
ten barbar to trochu prehnal s tym hyundayom,nemyslite?????
najkrajsia limuzina!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!…
nadhera!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Anonym je postiženej!! retard!!
ja to trotl.ser na něj.Hyundaye ma jeho Fotr.
a nebyla to spíš Kia?
Co to je za běs???
Myslim, že prodeje Banglových kreatur s logem BMW půjdou ještě víc do háje. Tohle je ukázka toho, že i progresivní design se dá udělat dokonale krásně.