Novinky
0
Presne tak muj nazor vychazi z poruchovosti a prodeje ktery jde dolu.Jinak seaty se my neliby ale to je kazdeho nazor.Samo ze nechci jit do nejakych "bytek" ale zas na druhou stranu musim uznat ze Leon neni taky spatny.Jel jsem v toledu a s porovnani s Octavkou mi pripada taky divny.Kazdy ma vsak jiny nazor no.
Přejít do diskuze
Ja jsem měl možnost svézt se Ibizou (njenovější model) a celkově je to super auto. Mohu porovnat s Fabií, která je daleko horší. Např. řazení jde skvěle z lehka a dráha řadící páky je velice krátká, u Fabie je to jako u autobusu, kde než přeřadíš, tak se dojdu vyčůrat. Podvozkově a motoricky jsou stejný, takže zbytek se porovnávat nedá.
Asi tak. Vyrobiť dnes auto so superšportovými parametrami nie je problém (nielen pre takéto veľké automobilky), akurát tomu niečo chýba - image. Ferrari z toho nebude... Prečo nenechá VW produkciu superšportiakov na Lamborghini? Trochu nerozumiem ich politike, ale súvisí to asi s tým, že VW už z princípu (ľudové vozidlo) nemôže mať luxusný a športový image, ale snažia sa to vyvrátiť takýmito siláckymi autami. Najviac ma pobavila "luxusná a reprezentatívna" limuzína Phaeton. Luxusná limuzína s názvom ľudové vozidlo
ja som ale nikde nenapísal ani neprehlásil, že sú všetky seaty kvalitné. Zároveň ale tvrdím, že nie sú na *, ich dnešný priemer je určite niekde v strede, každopádne nie na jednom, alebo druhom konci spektra. Nie som extremista, ale realny uzivatel, nejazdim len seat, takze moj prispevok neposuvaj do dramatickej a vyhranenej roviny. To je problem diskusneho fora, ze kazdy chce ist hned do senzacii a vyhrotenych argumentov do bitky. Naco? skor by som privital nazor niekoho, kto ma na tom slusne odjazdene a spozoroval konkretne veci. Vseobecne keci o ciernom a bielom nikam nevedu.
Leon je v současné době asi jedinný Seat,o ktrerém si myslím,že se fakt povedl (ať už co se týče designu,cen,motorů..). Nicméně řekl bych,že Jagův názor vychází z všeobecné poruchovosti těchto aut. To,co o Leonu říkáš Ty,mi přijde podbné,jako když si jeden borec koupil tel. Motorolu, náhodou mu fungovala a tak o všech Motorolách prohlašoval,že jsou kvalitní,což je asi ta největší hovadina, kterou jsem kdy slyšel.
...se vzhledem si vystačím, děkuji za optání, ale Ty seš jeden z mála, komu to auto připadá super. Mno, nic proti žehličkám...
Dík, jsem fakt dobrej. Ale tohle je studie a sériové Tango se bude od studie lišit, takže proč mám tohle porovnávat se sériovkou o který nic nevím
jazdis SEAT alebo poznas znameho sesternicinho stryka brata svagrinej staru mamu, co pocula, ze vraj su seaty na *? - len tak pre informaciu. Ja mam Leona, uz druhy v mojich rukach, Toledo tiez obcas vyskusam, Ibiza je auto do pohody, nova Cordoba mi nie celkom dizajnovo reze, ale jadzenie aj dlhodobo je pohodička bez problemov. Napis skusenosti, dizajn je tvoja vec.
Ja bych rek ze seaty jsou momentalne nejhnusnejsi auta sned v cele evrope.Tento hybryd (nebo snad zehlicka) je fakt pekny hnus!Asi jeste nepochopili ze kdyz jim klesa prodej tak o jejich "auta" asi neni zajem.But at nedelaj nic (kvalita je tez na ho..o) nebo at se trochu spamatujou!
Nevyzera najhorsie. Iba voľba motora sa mi moc nepozdáva. Audi má aj omnoho brutálnejšie motory, napr. V8 Biturbo v RS6-tke. Tento wagen iste dopomôže zvýšiť športový image značky Seat, tak ako si to predsavzal ešte svojho času Big Boss VW Group Ferdinand Piech. Ako som z článku pochopil, bude sa vyrábať aj sériovka ?
Správný výraz by byl Seat Tango BUDE...., mimochodem je vidět, že sem píšou příspěvky automobilový imbecilové
proc koncern vw musi mit mermomoci u kazde znacky nejaky supersport? kdyz to tak pujde dal tak se v teto tride vozu vytrati veskera individualita a ceny se dostanou na uroven octavii ci superbu... btw s napetim cekam jak bude vypadat skoda gt v-rs 😊)) seat by mel zustat (stat se?!) synonymem sportovnich aut pro prumerne lidi... radsi at uz vypusti novy leon, ktery ma vychazet ze studii tang👋salsa a vykaslou se na takovehle trapne napady...
Seat v poslední době jen opisuje a jeho nové modely jsou běs - opsaná Alfa Romeo a k tomu ty příšerně vysoký boky např. u nové Ibizy. Tento design mě vůbec neoslovuje. Sportovní auto je Ultima GTR a ne tenhle hnus.
Seat Cupra GTR je jasná ukázka toho, jak to vypadá, když se zkříží Hnus a Nevkus. Podívejte se na Maserati Coupe 4200. To je pohádka. A je to reálný vůz. Tato ohavná potvora vyvolává zvracení.
ty urcite taky nejsi zadnej krasavec, tohle je jedno z nejhezcich aut jaky jsem v posledni dobe videl
No údaje jsou to opravdu pěkné, ale ta visage,... Připadá mi to trochu jako ty "angličáky" ze začátku 90. let, co vyráběla f. Hott Wales - Kastle ze železa a podvozek z umělé hmoty. Teda alespoň při pohledu na zadek mi auto přijde jako ze dvou odlitých částí. Prostě zvětšenina "angličáku". Volil bych trochu víc střídmosti.