Novinky
0
Viš co..kvůli tobě automobilka sniží maximálku sportovního auta na 130km/h a jestli budeš moc chtit,tak ti ji sníží jestě na 50km/h abys nedostával pokuty. Toto auto je německé a tam na dalnici není žadné omezení a to jako by kvuli tomu měli autum dávat omezovače,to je dost čudná kravina
Přejít do diskuze
Proc asi? To je fakt inteligentni dotaz. Protoze to zakaznici chtej. Zaloz si automobilku, ktera bude vyrabet auta s omezovacem na 130 a skoncis driv, nez zacnes.
Takový motory se vyráběj proto, abys měl více výkonu při předjíždění atd.. a ta maximální rychlost je přímo úměrná výkonu, ale souhlasím, že vyndavat z toho omezovač je asi šílenost.
RS6-kou jsem nemel to potešení jet. Jel jsem ale Mitsubishi EVO VII GT.
To je sen. Parametry jsou stejny. Z O na 100 za 4,5 s a dal je to stejny.
Jakakoliv diskuse o 50 km v obci nebo o pekny rakvi nema smysl. To auto patri na silnici, stejne tak jako krasna holka do postele.
To je sen. Parametry jsou stejny. Z O na 100 za 4,5 s a dal je to stejny.
Jakakoliv diskuse o 50 km v obci nebo o pekny rakvi nema smysl. To auto patri na silnici, stejne tak jako krasna holka do postele.
Proc vyrabi tak rychla auta, kdyz maximalni povolena rychlost je v CR 130 km/h ?! A V OBCI DOKONCE VETSINOU JEN 50 km/h ???
odpojit omezovat by to chtelu i u klasickej esek a eresek. ale myslim, ze to nebude takovy problem si to nekde udelat. 4.2 je nejlepsi z nejlepsich, stary s8 s nim bez omezovace namerili 309 km/h!!!
Mas pravdu. Na kolik to chtej jeste zvysovat? Vzdyt to bude raketa a ne auto. Az si ji nekdo koupite, tak mi dejte vedet.