Testy
KUPUJEM, ALE ZIAL IBA 1,6. ASI 120HP. AJ TAK SA TESIM.
ALFA JE ALFA.
ALFA JE ALFA.
No myslím, že kdyby mi teď někdo nabízel 147 třeba i "pouze" v 1,6, tak bych asi dlouho neváhal!!! Alfy jsou dobrý káry, to Ti schvaluju.
Mám ji přesně takovou jak píšeš. 1.6 TS 120k Progression + polovinu výbavy z Distinctive zdarma. Bohatě to stačí. Za ty tři měsíce co ji mám jsem v nějakém divném tranzu. V práci mi to nějak drhne, doma ani nevím. Ale jen co tu svou krasavici uvidím, tak se stále usmívám a naparuju. Jo to jsou ty emoce. O tom se majitelům Golfů R32 a jiných německých "krasavců" může jen zdát. Ten pocit prostě nikdy nezažijí - a můžou mít koní pod kapotou kolik chtějí. Alfa je prostě srdeční záležitost - bravo Cuore Sportivo. Jdi do toho.
Jedno z nejkrásnějších aut pod sluncem😊), Alfa fakt auta umí.
koukám, že je tu spousta alfistů... tak jen pry ty co nevědí... tak doplňuji adresu našich klubových stránek [odkaz] ... třeba např teď budou dva srazy najednou jedne v ostravě a druhý u plzně spojený se školou smyku, slalomem a 1/4 mílí (ten už je ale téměř naplněn - 20 aut, ale kdyby měl nějakej plzneňák se 156 chuť přijet, tak ať píše na data7@centrum.cz pošlu mu podklady pro registraci na tuto akci)
Jen ji trochu snížit (je nějaká vysoká), dát větší kola v nealfáckém designu (tyhle fakt nemusím) a je to super auto bez chyby. Teda... Pokud nedá potvůrka při drsnějším zacházení najevo, že pochází z Itálie...
Nazev clanku je Uzasne svezeni za milion, ale ani zbla o jizdnich vlastnostech a chovani (osobne bych to tipoval na neutral;zajimalo by me, jak se chova v mezich? pretacive-tezkej predek s nahonem a lehci zadek nebo nedotacive-az moc tezkej predek???).
Nekdo tu psal neco vo tom, ze ma 137 1,6 a ze ten pocit (z toho jak vypada) nemohou mit majitele nemecke konfenkce. Majitel je asi trochu poblazneny z reklamy a z toho, ze je cerstvym majitelem sveho noveho a pekneho auta.
Dovnitr se dava skoro to samy a jezdi to skoro stejne (stejna trida aut). Znacky se totiz mezi sebou podstatne lisej akorat tak kastli a ta neni o jizdnim pozitku.
Kdyby to bylo opravdu sportovni, je tam mensi tocivej motor (nebo treba i s turbickem) a hlavne by to muselo byt lehke (ne 1360 kg!, chybi tomu hbitost) jako to predvadi treba Lotus. Takhle to akorat vybocuje z rady malejch ostrejsich aut kabatem (kterej je ale opravdu povedenej!) a nasleduje to Golfa R32.
Nebo se mylim? Je to snad neco extra?
Nekdo tu psal neco vo tom, ze ma 137 1,6 a ze ten pocit (z toho jak vypada) nemohou mit majitele nemecke konfenkce. Majitel je asi trochu poblazneny z reklamy a z toho, ze je cerstvym majitelem sveho noveho a pekneho auta.
Dovnitr se dava skoro to samy a jezdi to skoro stejne (stejna trida aut). Znacky se totiz mezi sebou podstatne lisej akorat tak kastli a ta neni o jizdnim pozitku.
Kdyby to bylo opravdu sportovni, je tam mensi tocivej motor (nebo treba i s turbickem) a hlavne by to muselo byt lehke (ne 1360 kg!, chybi tomu hbitost) jako to predvadi treba Lotus. Takhle to akorat vybocuje z rady malejch ostrejsich aut kabatem (kterej je ale opravdu povedenej!) a nasleduje to Golfa R32.
Nebo se mylim? Je to snad neco extra?
Je to EXTRA je to ALFA a ta ma sportovni tradici a nejaky VW si o tomhle muze nechat zdat.A ta kastle fakt stoji za to...
Jsem opravdu poblázněný majitel. A předtím jsem byl dva roky, než jsem si mohl dovolit ho koupit. Myslím že k těm emocím patří i design zvenčí, prostě krása auta. Fakt si myslíte, že stejný pocit budu mít z Golfa R32? Ne, že bych byl ješita, ale za mnou se na ulici a silnicích stále někdo ohlíží, nevím jak je to u R32, který na první pohled vypadá jako normální tuctový konfekční výtvor. To dost těžko. Asi jen z jízdních vlastností. Ne z vnějšku a vnitřku auta. Já myslím, že natlakovat výkon pomocí turba je hodně jednoduché a že Alfa právě tímto směrem jít nechce. Díky za názor.
Jsem taky příznivcem italských aut, ale taky turbodmychadel, velký a těžký motory moc nemusím, takže za nejlepší auto své cenové kategorie považuji Fiat Uno 1.3 turbo. Kdo v něm někdy jel tak ví o čem mluvím. Malý lehký nadupaný autíčko - v sérii 105 k a 200 km/h z 1300, tomu já říkám motor. Zrychlení jak raketa a pojistka jako za filcku 😊 Doufám že Fiat začne dělat něco podobnýho, teď je jeho produkce celkem nuda.
Tedy zadna zahada ci nepravost.