Novinky
0
... pritom Matra se mela k vyrobe aut vratit.... skoda preskoda.......
......... že skončil, ale zanedlouho to bude opravdu perfektní sběratelský kousek ( a cenný, takže jeho hodnota v bazaru asi ani klesat nebude ? )
Mit prebitecny 1,2 milionu tak si ho koupim. Za par let z nej bude zberatelsky kousek s nekolika nasobnou hodnotou
Velká škoda ho, velmi povedené auto a v té modré je nepřekonatelný. Škoda škoda... každopádně se velmi povedlo.
Je to hodně velká škoda. Ale souhlasím s ostatním, že se z něj stane taková KLASIKA!!!! To bude naprostá sběratelská raritka.
chlapi nevite jestli ho nekdo nedela jako model?
No nastesti ze takovy humus uz nesjede z vyrobniho pasu,lidi proste potvrdili ze o takove silenosti nemaj zajem,jen tak dale,VIVAT AUDI
Něhomu se to třeba nelíbí, ale rozhodně se za nim na ulici všichni otočí.Kdyby všechny auta vypadaly jako AUDI, byla by to nuda, i když jsou pěkný
a od ceho je tunning ? prece kvuli tomu ze tu jezdi mnoho vw aut tak nemusim saht po francouzkycj silenostech ne ? si vytunnim audinu a si pis ze se za mnou ohlidne vic kund nez za tim reanultem
Jak jinak to nazvat. Renault je ale přesto zatím jedinou automobilkou která pouští do prodeje takto odvážné vozy viz. MEGANE II, ESPACE mají proto můj obdiv
4661 kusů,a já ten jeden mám.Už skoro tři roky oslňuješ kde se objevíš.Jezdit s tebou je exhibicionismus.Máme vás v Čechach jen sedm.Jsem rád,že se nevyrábíš,to tě dělá mojí láskou.Je 22.8.2005 a máš najeto 114000km,bez problémů půjdeš na rozvody.Nasadil jsi mi laťku příliš vysoko,všechny sebenovější káry jsou proti tobě tak obyčejný.Tvůj třílitr mi dělá radost z jízdy.A žádný sbohem,Avantime,dyť si tě zase zítra vytáhnu z garáže...
Avantime považuji za jedno z nejkrásnějších aut všech dob. 😄
Málokdo je schopen strávit tak odvážný design
Málokdo je schopen strávit tak odvážný design