Novinky
0
Já si myslím, že Enzo je sice asi i lepší než Carrera GT,ale je taky podle toho dost drahý.Porsche vždycky bylo a je aspoň o polovinu levnější než Ferrari a je stejně luxusní.Já nevim co se pořád všichni dohadujou co je lepší.Porsche versus Ferrari.Každý z těch aut má u něčeho navrh.Např. Porsche u ceny a Ferrari u výkonosti. :-!
Přejít do diskuze
Já si myslím, že Enzo je sice asi i lepší než Carrera GT,ale je taky podle toho dost drahý.Porsche vždycky bylo a je aspoň o polovinu levnější než Ferrari a je stejně luxusní.Já nevim co se pořád všichni dohadujou co je lepší.Porsche versus Ferrari.Každý z těch aut má u něčeho navrh.Např. Porsche u ceny a Ferrari u výkonosti.
...je pravda že dle spec je Enzo někde jinde, ale...přemíst se z bodu A do bodu B, nemám na mysli okruh či letiště, by velký rozdíl nebyl a myslím, Carrera GT by byla úspěšnější...Designově rozhodně pro Carreru...mýt je tak obě v garáži...😄...pokud by nešlo o chechtáky už bych jednu proháněl...v tomto případě Carrera GT jasný favorit....MH
Buďte přece soudní a uznejte, že Enzo se nemůže vedle Carrery GT ani
postavit. já osobně si megafény na čtyrech kolech z Marranela tento dopravní prostředek nemá pro mně duši a to je na sportovním autě nejdůležitější!
postavit. já osobně si megafény na čtyrech kolech z Marranela tento dopravní prostředek nemá pro mně duši a to je na sportovním autě nejdůležitější!
Kam se podel ten krasny design 911 co delal porsche porsche co se tyce technologii tak to je cislo 1. Ale takovy boxter to uz by meli stahnout z vyroby dela to ostudu. To GT je vzhledove moc pekny.
Máš pravdu, s Enzem ho nelze srovnávat.
Tohle Porsche totiž vypadá - na rozdíl od Enza - jako automobil
Tohle Porsche totiž vypadá - na rozdíl od Enza - jako automobil
Nevím, ale podle mne má Porsche daleko více propracovaný systém jízdní stability a kontroly nad vozem než Ferrari. Teda pokud je tomu stejně jako u nižších modelů. Takže si myslím, že pokud člověk není opravdu profi řidič, je daleko pravděpodobnější, že s GT bude daleko rychlejší, ikdyž má Enzo lepší parametry
To je pravda, Carrera GT s Enzem nejde srovnávat. Enzo je jenom víc okapotovaná "formule", co dle mého názoru postrádá eleganci ostatních modelů Ferrari. Naopak Carrera GT je podle mě nejkrásnější Porsche - popravdě, ostatní modely se mi moc nelíbí.
Jinými slovy, jak se mi jinak líbí více Ferrari, v případě srovnání Enzo vs. Carrera GT je tomu naopak. 😲
Jinými slovy, jak se mi jinak líbí více Ferrari, v případě srovnání Enzo vs. Carrera GT je tomu naopak. 😲