Novinky
Kam se podel ten krasny design 911 co delal porsche porsche co se tyce technologii tak to je cislo 1. Ale takovy boxter to uz by meli stahnout z vyroby dela to ostudu. To GT je vzhledove moc pekny.
Buďte přece soudní a uznejte, že Enzo se nemůže vedle Carrery GT ani
postavit. já osobně si megafény na čtyrech kolech z Marranela tento dopravní prostředek nemá pro mně duši a to je na sportovním autě nejdůležitější!
postavit. já osobně si megafény na čtyrech kolech z Marranela tento dopravní prostředek nemá pro mně duši a to je na sportovním autě nejdůležitější!
...je pravda že dle spec je Enzo někde jinde, ale...přemíst se z bodu A do bodu B, nemám na mysli okruh či letiště, by velký rozdíl nebyl a myslím, Carrera GT by byla úspěšnější...Designově rozhodně pro Carreru...mýt je tak obě v garáži...😄...pokud by nešlo o chechtáky už bych jednu proháněl...v tomto případě Carrera GT jasný favorit....MH
Já si myslím, že Enzo je sice asi i lepší než Carrera GT,ale je taky podle toho dost drahý.Porsche vždycky bylo a je aspoň o polovinu levnější než Ferrari a je stejně luxusní.Já nevim co se pořád všichni dohadujou co je lepší.Porsche versus Ferrari.Každý z těch aut má u něčeho navrh.Např. Porsche u ceny a Ferrari u výkonosti.
Já si myslím, že Enzo je sice asi i lepší než Carrera GT,ale je taky podle toho dost drahý.Porsche vždycky bylo a je aspoň o polovinu levnější než Ferrari a je stejně luxusní.Já nevim co se pořád všichni dohadujou co je lepší.Porsche versus Ferrari.Každý z těch aut má u něčeho navrh.Např. Porsche u ceny a Ferrari u výkonosti. :-!
Jinými slovy, jak se mi jinak líbí více Ferrari, v případě srovnání Enzo vs. Carrera GT je tomu naopak. 😲
Tohle Porsche totiž vypadá - na rozdíl od Enza - jako automobil