Novinky
MB preplnuje V12 kvuli Maybachu, aby mel dostatek sily jiz v nizkych otackach a tak bezproblemovy rozjezd. Kdyz jiz delaji V12 biturbo, tak je zbytecne vyrabet dva rozdilne motory V12 a tak to dali i do S-klasse a alespon tak rozprostrit naklady na vyvoj na vice vyrobenych jednotek.
bmw turbo motory neumi zerou jak ZIL
Ono je taky BMW nema ! Jestli sis nevsimnul. Vyjma nafty...Ale rec je o benzinu. Inteligence lide se da poznat uz v nadpisu.
je mi te lito ses moc zakoukanej do bramboraka a vis kulovy.tak se koukni na nejakyho upravce.turbo motory nabizi.nevim co te sere,ale rek bych ze ti jezisek pekne NASRAL, tak si tady ulevujes hold se s tim musis smirit ze bmw hraje pri nejlepsim druhy housle.a mrkni se kolik se vyrobilo W211 za pul roku.pro info.100 000kusuto o necem SVEDCI.
Nema konkurenci, zadny turba zadny kompresory jako ostatni sracky, proste cestnej motor .....
V 7 jsem sedel, ale mirne receno me tu "nenadchlo" hned nekolik veci: 1) fuckt malej prostor - na sedadle ridice jsem zvykly se rozvalit jako prase a i pres mou malou vysku 1,8m jsem mel malo mista u kolen, nemluvim o miste za mnou, to bylo tak pro decko (jednalo se o kratkou verzi). 2) ten jejich computer je tak zas....ne slozitej, ze i pres mnohalety zkusenosti s pocitacema vseho druhu jsem nebyl schopen ani za 15 minut vyloudit pozadovany udaje (a nebylo to jazykovou neznalosti). 3) Design je opravdu osobity, ale mel by byt spise usedly a reprezentativni, kdo se chce predvadet a ma prachy, urcite si koupi jeste neco jako druhy auto, s cim se "vyblazni" (treba M3). ................To je asi tak vse. Ja osobne bych dal prednost MB, protoze kdyz v nem najedete (v S klasse) 750.000 km tak je porad jako novej ale BMW je po 350.000 km dobry akorat tak na kompletni generalku.
Nemůžu hodnotit jinak než jen zvenčí protože zatím jsem se s tímto vozem in natura neseznámil, ale design mi na repre sedan připadá docela příliš nekonvenční a myslím že BMW to docela v tomto případě nevychytalo. O tom že nová 7-ka je přecpaná různou elektronikou se už popsalo hodně papíru, a zdá se že méně elektronických volovin by bylo více.
panove, ani MB ani BMW, ale Lexus, to je trida. LS 430 ..... Daleko tišší, velky vnit. prostor. A ted jsem videl novou A8, no vnitrek super, ale maly, a z vneku, no jako A4. No nevim, ale Lexus je Lexus.
LS 430 nebol ani v jednom teste tichší ako S500 a 745i, jedine stará A8 bola hlučnejšia a nová je zas o niečo vpred. Preto o hlučnosti LS 430 síce nepochybujem, ale tvrdiť, že je tichšia bez priemeho porovnania s konkurenciou, je fakt odvaha. Okrem toho stále ponúka len to jedno - jeden motor, jeden náhon, jeden dizajn. To sa mi zdá na tak inovatívnu automobilku dosť málo. Lexus sa mi páčil, ale konkurencia mu za posledné mesiace trochu ubehla.
Čumíš co?
Jinak obecně. Mercedes měl dlouhodobější marketingovou strategii zameřenou spíše na starší generaci (odtud také, že v Mercedesu jezdí jen staří paprikové) - dokonce se jednu dobu propagovalo, že "starší zkušený řidič přesedává v pozdějších letech z BMW do Mercedesa) ... BMW se orientovalo spíše na třídu "mladých a úspěšných". Je to sice frázovité, ale tak to bylo - není v tom žádný pejorativní podtext.