Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Další pecka pro Ameriku – Nissan Murano

16 komentářů

Zajímalo by mne, čí zkušenosti a v jakých vozidlech nejsou s převodovkami CVT dobré.
ja mam CVTcko v Primere uz dva roky a je to supr.... vyrazne lepsi nez konvencni automat ... autor placa
S CVT převodovkami jsme měli na testy Primeru 2,0 a Punto 1,2. Celkově by se dalo říci, že je to otázka osobních dojmů z této převodovky - mě osobně příliš nevyhovovala, ale je možné, že někomu jinému může vyhovovat na 100%.
Cvtcko je nejlepsi do mesta a na rychlejsi jizdu je zase dobre radit sekvencne .... kazdopadne vzdycky je clovek rychlejsi nez s manualem - nepocitaje teda magory, kteri pri startu proslapavaji spojku 😊 a spotreba je tak o pul litru vetsi. Jinak Nissan je v tomhletom ohledu na spici vyvoje a vzhledem k tomu, ze CVT prevodovka bude se sekvencnim razeni v novem R35 GTR tak je to asi vic nez jen otazka subjektivniho pohledu na vec 😊)
CVT se mi v Nissanu Primera zdálo fajn. Jsem sice příznivec "manuálu" ale CVT si mě vcelku získalo. Jinak ale nechápu poznámku: ".... kazdopadne vzdycky je clovek rychlejsi nez s manualem .. - to se tedy klidně vsadím že ne. (Nepočítaje sekvenční řazení v BMW M3, Ferrari Modena atd. - to ovšem není "Automat. To že má "Automat" možnost řadit rychlostní stupně pusunem páky nahoru a dolů, neznamená že je to sekvenční převodovka. 😄
A CVT je taky "Automat". Tedy přesněji bezestupňová převodovka, tzv. variátor.
jestli to mela byt odpoved, tak je naprosto nedostacujici (nedelate do politiky? 😄) ... naprosto nic-nerikajici slovni spojeni "osobni DOJMY" ma do "nedobrych zkusenosti" IMHO porad hodne daleko
Výhody a nevýhody CVT v Primeře jsem popsal zde. Zdůrazňuji, že hlavní nevýhodu CVT spatřuji v automatickém režimu, při snaze o svižnější jízdu. Ano vím, že je možné v tom případě řadit manuálně, ale jde mi o tento konkrétní aspekt jízdy s CVT.
[odkaz]
souhlasim s autorem clanku. Ve Fiatu Punto je ta převodvka děs a hrůza. Motor je neustále vytočený a akcelerace žádná, což se projeví na spotřebě.
CVT jsou skvele prevodovky, takovy Multitronic v A6 je podle me o mnoho lepsi nez konvencni automat.
dete do *, neustale kecat vo zasranym automatu! Nevsimli ste si nahodou nekdo toho auta? kdyt je uzasny!!!! Zase ty zasrany amici sliznou smetanu! Nerikam, ze X-TRAIL neni hezkej, ale oproti nemu je tohle bomba!
Mluv slusne,jestli to neumis tak sem nelez!
Být autorem, tak krotím subjektivní nadšení nad designem. Pokud nevím alespoň to, jak jsou řešeny jednotlivé panely a výztuhy karoserie, tak nemohu hovořit o designu. Mně osobně se nejen nelíbí vzhůru vzad zalomená křivka zadního sloupku, ale navíc silně omezuje výhled. Tohle je snad jen pro neracionální lovce pomíjivých senzací. K čemu takové auto vlastně je? Když ale není líto vyházených doláčů...
😊)) vyhled kam ? jestli pri couvani tak to auto ma vzadu kameru ... a jinak nebim na co bych to jinak potreboval jinak takhle ma castli i nova Corola a nevsim sem si pri rizeni takoveho problemu
Fakt pekne auto. Inak niektore uzasne prispevky su skoro ako z bajky o liske, co prehlasila o hrozne, ktore nevie dosiahnut: ... aj tak je kysle.
hustý auto >😒]