Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Další pecka pro Ameriku – Nissan Murano

16 komentářů

hustý auto >😒]
Fakt pekne auto. Inak niektore uzasne prispevky su skoro ako z bajky o liske, co prehlasila o hrozne, ktore nevie dosiahnut: ... aj tak je kysle.
😊)) vyhled kam ? jestli pri couvani tak to auto ma vzadu kameru ... a jinak nebim na co bych to jinak potreboval jinak takhle ma castli i nova Corola a nevsim sem si pri rizeni takoveho problemu
Být autorem, tak krotím subjektivní nadšení nad designem. Pokud nevím alespoň to, jak jsou řešeny jednotlivé panely a výztuhy karoserie, tak nemohu hovořit o designu. Mně osobně se nejen nelíbí vzhůru vzad zalomená křivka zadního sloupku, ale navíc silně omezuje výhled. Tohle je snad jen pro neracionální lovce pomíjivých senzací. K čemu takové auto vlastně je? Když ale není líto vyházených doláčů...
Mluv slusne,jestli to neumis tak sem nelez!
dete do *, neustale kecat vo zasranym automatu! Nevsimli ste si nahodou nekdo toho auta? kdyt je uzasny!!!! Zase ty zasrany amici sliznou smetanu! Nerikam, ze X-TRAIL neni hezkej, ale oproti nemu je tohle bomba!
A CVT je taky "Automat". Tedy přesněji bezestupňová převodovka, tzv. variátor.
CVT se mi v Nissanu Primera zdálo fajn. Jsem sice příznivec "manuálu" ale CVT si mě vcelku získalo. Jinak ale nechápu poznámku: ".... kazdopadne vzdycky je clovek rychlejsi nez s manualem .. - to se tedy klidně vsadím že ne. (Nepočítaje sekvenční řazení v BMW M3, Ferrari Modena atd. - to ovšem není "Automat. To že má "Automat" možnost řadit rychlostní stupně pusunem páky nahoru a dolů, neznamená že je to sekvenční převodovka. 😄
souhlasim s autorem clanku. Ve Fiatu Punto je ta převodvka děs a hrůza. Motor je neustále vytočený a akcelerace žádná, což se projeví na spotřebě.
Výhody a nevýhody CVT v Primeře jsem popsal zde. Zdůrazňuji, že hlavní nevýhodu CVT spatřuji v automatickém režimu, při snaze o svižnější jízdu. Ano vím, že je možné v tom případě řadit manuálně, ale jde mi o tento konkrétní aspekt jízdy s CVT.
[odkaz]
jestli to mela byt odpoved, tak je naprosto nedostacujici (nedelate do politiky? 😄) ... naprosto nic-nerikajici slovni spojeni "osobni DOJMY" ma do "nedobrych zkusenosti" IMHO porad hodne daleko
CVT jsou skvele prevodovky, takovy Multitronic v A6 je podle me o mnoho lepsi nez konvencni automat.
Cvtcko je nejlepsi do mesta a na rychlejsi jizdu je zase dobre radit sekvencne .... kazdopadne vzdycky je clovek rychlejsi nez s manualem - nepocitaje teda magory, kteri pri startu proslapavaji spojku 😊 a spotreba je tak o pul litru vetsi. Jinak Nissan je v tomhletom ohledu na spici vyvoje a vzhledem k tomu, ze CVT prevodovka bude se sekvencnim razeni v novem R35 GTR tak je to asi vic nez jen otazka subjektivniho pohledu na vec 😊)
S CVT převodovkami jsme měli na testy Primeru 2,0 a Punto 1,2. Celkově by se dalo říci, že je to otázka osobních dojmů z této převodovky - mě osobně příliš nevyhovovala, ale je možné, že někomu jinému může vyhovovat na 100%.
ja mam CVTcko v Primere uz dva roky a je to supr.... vyrazne lepsi nez konvencni automat ... autor placa
Zajímalo by mne, čí zkušenosti a v jakých vozidlech nejsou s převodovkami CVT dobré.