Novinky
sportovni auto s pohonem prednich kol, neni sportovni auto. 250 koni neni absolutne mozne prenest na vozovku. Nechapu proc trochu nezapracuji a nedaji tam alespon 4x4
A 4x4 je sportovní auto? Od kdy? Pokud vím, tak čistě sportovní automobily měly vždy pohon zadních kol, a to zcela poprávu. 4x4 je jen berlička pro ty, kteří s RWD neumí a FWD je "uživatelsky nejpřátelštější" a nejlacinější. Pokud tedy budeme trvat na tradici, Jediné sportovní auto je s pohonem zadní nápravy. A pokud nebudeme, tak jím mohou být všechny automobily, které takové svezení umožní, tedy krom RWD i FWD a 4x4. K čemu je ti na suché silnici v zatáčce 4x4, která je v řadě případů ještě nedotáčivější, než mnohé vozy s předním pohonem?
Tradice je možná dobrá věc ale pořádná 4x4 je neskutečná. Sám mám M-B C280 (zadní pohon) a Subaru Impreza WRX STi (AWD). M-B je silně přetáčivý a to svezení (i když je to na sportovním podvozku) je v zatáčkách dosti nepříjemný (musíš korigovat poměrně často). AWD je naopak absolutně neutrální auto a co ti to (i na suché silnici) dovolí je až neuvěřitelný. Ani při ostrém projetí zatáčky nemáš pocit odlehčenýho volantu a že by bylo nutno korigovat-ani ve snu. Prostě jízda jako po kolejích😃 Je to ale jen moje zkušenost průměrného řidiče.
Jezdil jsem v C coupe, kompresor, zadni nahon a musim s tebou nesouhlasit. Ikdyz ma nahon na zadek, tak jsem si s nim uzival kazdou zatacku. Kdyz jsem jel s 4x4 (sice jenom octavia), tak to byla pekna nuda. Tak jako tak souhlasim s tim, ze GTA by s 4x4 byt melo, stejne jako s pohonem na predek...😊 Bez 4x4 je jizda ale vetsi bzumda...😊
Jojo. Nerikam, ze M-B se zadnim pohonem je spatny-dobry projeti zatacky dava moc dobry pocit. Nicmene, kdyz jsem vyzkousel AWD, je to nekde uplne jinde-asi mi vic vyhovuje nesmykat volantem ale jednoduse drzet to auto pod plynem a povesit ho na vnejsi kola...Jak rikam, je to jen muj nazor prumerneho ridice. Ale Medy a Bavy si vychutnam nejlip v zatackovitych usecich😃) Sefici neveri-s AWD jsi fakt v zatackach o dost rychlejsi. Asi je to taky o vykonu motoru a tak...
Nemůžeš ale srovnávat nesrovnatelné. Octavia 4x4 má daleko nižší výkon a měkčí podvozek než MB C coupe a navíc nemá stálý pohon všech kol, ale pouze připojitelnou zadní nápravu za snížených adhezních podmínek přes mezinápravovou spojku Haldex. Silná sportovní auta (pokud nemají motor a pohon vzadu) by rozhodně měla mít 4x4.
Otázkou je, zda je to o rychlosti, nebo o pocitu. Podle mého může mít sporťák pohon čehokoliv, a nediskriminoval bych FWD. Už proto, že znám pár aut, kterým by mohl neutalitu na suchu závidět nejedno 4x4. Mimochodem - nevím jak STi, ale WRX je docela nedotáčivé...
no jestli musíš korigovat průjezd zatáčkou tak v tom můžou být dvě věci: 1- neumíš zatáčku projet, čistý průjezd musí být 100%, jedno otočení volantem , pokud to poloměr dovolí... 2- pokud je auto dobře udělané, včetně podvozku, pak neumíš řídit... pokud je auto špatně udělané, pak koriguješ jako blázen a je to v... LEDA ŽE BYS BYL VYZNAVAČEM RALLY...
Na to, ze to auto ma objem pres 3 litry, mi nepride vykon nikterak zavratny. 😞 Litrovy vykon je jen 57,5kW.
Souhlasím,mohlo by to bejt o dost lepší.Porovnejte si to se stekně velkym motorem BMW M3
Bavoráky jsou popelnice a vy¨ýkon Alfy je naprosto dostačující.
Já Ti dám popelnice!!! Vsadím se, že nějaká skutečná popelnice stojí u tebe v garáži!!! Jinak souhlasím, že Alfy jsou good káry a ten výkon je více než dostačující.
Tak dnes jsem mohl konecne GTA vyzkouset na vlastni kuzi a je to vazne SUPER. Hlavne je prekvapive jak snadno je mozne prenest vykon na silnici. Predni pohon mi vyjimecne nevadil, i kdyz stejne preferuju zadek,.. ale ten uz poradne nikdo nedela 😞 NAprosto skvele jizdni vlastnosti. V zatackach temer nesestrelitelne,... Jde hodne ochotne do zatacek a neni problem si v nich i brutalne pridat. Vlastne zacnete za chvili pochybovat o tom ktera kola jsou hnana. 😊)) Skvele brzdy a vynikajici kozene sportovni sedacky ze kterych se jentak nevypadne. Momentalne asi nejlepsi sportovni vuz pro "vsechny" s prednim pohonem. Jen ta cena pul druheho milionu je dost vysoka. Ale kde je konkurence ? Je vubec nejaka ?
Ohledně nadržování německým značkám - nemáme k tomu žádný důvod.
Za onou větou si sice sojím, ale za to, že se u nás (myslím komplexně v ČR) píše hlavně o Německých autech mohou hlavně dovozci. Naštěstí se už snad blýská na lepší časy po úspěchu Peugeotu 307 a i zástupci neněmeckých automobliek se budou více snažit svá auta zviditelnit. Bohužel jsem tento trend zatím nezaznamenal u zástupců Italské automobilky, což mě mrzí.
Nicméně jsem laik a výše uvedené je můj osobní dojem.
Redakci se tímto tedy ještě jednou omlouvám 😄