Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Alfa Romeo 156 GTA se chystá do ČR

26 komentářů

Proc nejsou fotky interieru???? Na ostatnich webech byl tento clanek uz v patek... i s jizdnimy dojmy...
To sis ještě nevšiml, že na tomhle webu jak není auto Německý, nemá šanci? Navíc celé ráno a dopoledne se při kliknutí na Alfu objevil článek o Fordu Transit 😒
To nic nemění na tom, že ve sportwagonu je to naprostá bomba...
nejen ve Sportwagonu😄. Je to bomba i jako limuzína.
Čas od času se prostě něco nezdaří, jako třeba pořídit snímky interiéru a s vozem se svézt. Jisté technické potíže také znemožnily publikovat příspěvek v pátek, kdy byl připraven, za což se omlouváme. Každopádně však nelze souhlasit s tím "že moc práce nedal". Daleko více mě ale překvapila reakce jistého Martina, který píše:" To sis ještě nevšiml, že na tomhle webu jak není auto Německý, nemá šanci?". Z toho jsem tedy celý pryč. Na auto.cz měříme všem stejným metrem a jako jedni z mála uvádíme na pravou míru právě mýtus excelentnosti německých aut (takže nestačíme odpovídat na popuzené maily příznivců těchto značek). Beru to jako urážku, neboť právě protěžování aut podle původu je věc kterou naprosto neděláme. A pokud pro toto tvrzení nemá důkazy, požaduji omluvu.
Za opožděné zveřejnění se omlouvám i já i za technickou chybu, kdy se po nakliknutí ukázal jiný článek. Fotky interiérů doplníme. Tom AUTO.CZ
Ohledně nadržování německým značkám - nemáme k tomu žádný důvod.
fotky interieru z "akce" nejsou? na tech studiovych vypada vsechno jinak....
Tak to se teda omlouvám.
Za onou větou si sice sojím, ale za to, že se u nás (myslím komplexně v ČR) píše hlavně o Německých autech mohou hlavně dovozci. Naštěstí se už snad blýská na lepší časy po úspěchu Peugeotu 307 a i zástupci neněmeckých automobliek se budou více snažit svá auta zviditelnit. Bohužel jsem tento trend zatím nezaznamenal u zástupců Italské automobilky, což mě mrzí.
Nicméně jsem laik a výše uvedené je můj osobní dojem.
Redakci se tímto tedy ještě jednou omlouvám 😄
sportovni auto s pohonem prednich kol, neni sportovni auto. 250 koni neni absolutne mozne prenest na vozovku. Nechapu proc trochu nezapracuji a nedaji tam alespon 4x4
A 4x4 je sportovní auto? Od kdy? Pokud vím, tak čistě sportovní automobily měly vždy pohon zadních kol, a to zcela poprávu. 4x4 je jen berlička pro ty, kteří s RWD neumí a FWD je "uživatelsky nejpřátelštější" a nejlacinější. Pokud tedy budeme trvat na tradici, Jediné sportovní auto je s pohonem zadní nápravy. A pokud nebudeme, tak jím mohou být všechny automobily, které takové svezení umožní, tedy krom RWD i FWD a 4x4. K čemu je ti na suché silnici v zatáčce 4x4, která je v řadě případů ještě nedotáčivější, než mnohé vozy s předním pohonem?
Tradice je možná dobrá věc ale pořádná 4x4 je neskutečná. Sám mám M-B C280 (zadní pohon) a Subaru Impreza WRX STi (AWD). M-B je silně přetáčivý a to svezení (i když je to na sportovním podvozku) je v zatáčkách dosti nepříjemný (musíš korigovat poměrně často). AWD je naopak absolutně neutrální auto a co ti to (i na suché silnici) dovolí je až neuvěřitelný. Ani při ostrém projetí zatáčky nemáš pocit odlehčenýho volantu a že by bylo nutno korigovat-ani ve snu. Prostě jízda jako po kolejích😃 Je to ale jen moje zkušenost průměrného řidiče.
Jezdil jsem v C coupe, kompresor, zadni nahon a musim s tebou nesouhlasit. Ikdyz ma nahon na zadek, tak jsem si s nim uzival kazdou zatacku. Kdyz jsem jel s 4x4 (sice jenom octavia), tak to byla pekna nuda. Tak jako tak souhlasim s tim, ze GTA by s 4x4 byt melo, stejne jako s pohonem na predek...😊 Bez 4x4 je jizda ale vetsi bzumda...😊
Jojo. Nerikam, ze M-B se zadnim pohonem je spatny-dobry projeti zatacky dava moc dobry pocit. Nicmene, kdyz jsem vyzkousel AWD, je to nekde uplne jinde-asi mi vic vyhovuje nesmykat volantem ale jednoduse drzet to auto pod plynem a povesit ho na vnejsi kola...Jak rikam, je to jen muj nazor prumerneho ridice. Ale Medy a Bavy si vychutnam nejlip v zatackovitych usecich😃) Sefici neveri-s AWD jsi fakt v zatackach o dost rychlejsi. Asi je to taky o vykonu motoru a tak...
Nemůžeš ale srovnávat nesrovnatelné. Octavia 4x4 má daleko nižší výkon a měkčí podvozek než MB C coupe a navíc nemá stálý pohon všech kol, ale pouze připojitelnou zadní nápravu za snížených adhezních podmínek přes mezinápravovou spojku Haldex. Silná sportovní auta (pokud nemají motor a pohon vzadu) by rozhodně měla mít 4x4.
Otázkou je, zda je to o rychlosti, nebo o pocitu. Podle mého může mít sporťák pohon čehokoliv, a nediskriminoval bych FWD. Už proto, že znám pár aut, kterým by mohl neutalitu na suchu závidět nejedno 4x4. Mimochodem - nevím jak STi, ale WRX je docela nedotáčivé...
No nedotacive to ono to STi bude, nicmene hranice, kdy to muzes citit je dosti daleko😃 Urcite souhlasim s tim, ze chovani auta neni jen o systemu pohonu.
no jestli musíš korigovat průjezd zatáčkou tak v tom můžou být dvě věci: 1- neumíš zatáčku projet, čistý průjezd musí být 100%, jedno otočení volantem , pokud to poloměr dovolí... 2- pokud je auto dobře udělané, včetně podvozku, pak neumíš řídit... pokud je auto špatně udělané, pak koriguješ jako blázen a je to v... LEDA ŽE BYS BYL VYZNAVAČEM RALLY...
mas pravdu, jen jsme chtel rici, ze specialne tento model by mohli alespon udelat 4x4, jelikoz asi neudelaji uplne novy pohon zadnich kol.
tak tedy potom nechápu, jak může přenést na vozovku ALFA ROMEO 156 v okruhové verzi pro EURO STC - tedy SuperTurismo tech 370 koní a bez jakékoliv elektroniky... to je fakt divný, bavoráci jaksi nestíhají, pouze Honda byla třetí po dvou AR ??? !!! To je taky jeden divný mítus o předním pohonu...
Na to, ze to auto ma objem pres 3 litry, mi nepride vykon nikterak zavratny. 😞 Litrovy vykon je jen 57,5kW.
Souhlasím,mohlo by to bejt o dost lepší.Porovnejte si to se stekně velkym motorem BMW M3
Bavoráky jsou popelnice a vy¨ýkon Alfy je naprosto dostačující.
Já Ti dám popelnice!!! Vsadím se, že nějaká skutečná popelnice stojí u tebe v garáži!!! Jinak souhlasím, že Alfy jsou good káry a ten výkon je více než dostačující.
Vykon neni vsechno,.. musite se take podivat na prubeh tociveho momentu, jínak se bavite o neporovnatelnych hodnotach. Jedno bez druheho se neda posoudit. Ale tomu kdo se vyzna to nemusim vykladat, ze ? 😊
problem je v tom ze u ta M3 je vykonove na svem konci(soutezni maji cca o max.30koni vice, ktezto tohle tady je jeste velika rezerva. 😊
Tak dnes jsem mohl konecne GTA vyzkouset na vlastni kuzi a je to vazne SUPER. Hlavne je prekvapive jak snadno je mozne prenest vykon na silnici. Predni pohon mi vyjimecne nevadil, i kdyz stejne preferuju zadek,.. ale ten uz poradne nikdo nedela 😞 NAprosto skvele jizdni vlastnosti. V zatackach temer nesestrelitelne,... Jde hodne ochotne do zatacek a neni problem si v nich i brutalne pridat. Vlastne zacnete za chvili pochybovat o tom ktera kola jsou hnana. 😊)) Skvele brzdy a vynikajici kozene sportovni sedacky ze kterych se jentak nevypadne. Momentalne asi nejlepsi sportovni vuz pro "vsechny" s prednim pohonem. Jen ta cena pul druheho milionu je dost vysoka. Ale kde je konkurence ? Je vubec nejaka ?