Novinky
0
To je jak FOCUS Combi....
0
myslim ze s fordem focus to ma pramalo spolecneho! a to jsem je prodaval 2 roky ... nevidim v tom sebemensi podobu ...
0
prvni pohled zboku na zadni sloupek a svitilnu mi opravdu Focus pripomnel ... ale ze by 307SW byl "jak" Focus Combi, si nemyslim
myslim ze peugeot posledni dobou dokazuje ze dokaze delat krasna auta ... nemuzu se dockat az vyjdou s novou 407ckou 😊
Hmm, tak na tu jsem taky hodně zvědav. Nevíš, kdy se má představit? Myslím si ale, že v první řadě by měli přijít se ?107? a taky 807. Doufám, že u nového eurovanu (807) se na designu z velké části podílel Peugeot a ne třeba Fiat. Kdyby se to třeba jen trochu mělo podobat Stilu, bylo by to nechutný a pro Peugeot velká škoda, protože to jsou mistři v designu a poslední dobou jsou Francouzi celkově mistři na auta.
Nova 407 by mela byt behem pristich dvou let.V soucasnosti se pracuje na vyvoji 107 i 807,prvni snimky sem videl v AutoBILDu, i kdyz to byly spis odhady jak maji tyhle auta vypadat.O 407 psali ze ma byt pod kapotou stejna s C5,i kdyz asi bude mit jiny podvozek vzhledem k hydropneumatickymu perovani C5.107 ma mit posunovaci dvere na strane ridice.Jinak design má v duchu soucasne 607. 107 se pravdebodobne bude vyrabet v chystanem zavode v Koline.