Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

BMW Z4 sDrive35is: Vyšší výkon a M paket jako náhrada za skutečné Z4 M

27 komentářů

da_b0mb
[odkaz]

Doufam, ze je to jen nejakej fake...V opacnym pripade by to byla tragedie
jirka1203
>😁 jasne že je to fejk, ved to ma svetla tušim z grande punta
jurajos
Ale interiér zo 159.
Ak je toto fake, tak to je najlepšia práca s PS akú som kedy videl. Hlavne pre to zasadenie do exteriéru.
jirka1203
hlavne ta obloha na prednej kapote je "realna" niekto ťahal liquify tool kapotu nadol. je to vidno hlavne v spodnej hrane kapoty( nieje rovná ale blurnutá) to iste vnutorné hrany svetiel atd atd
jurajos
Ani nie tak kapota, ako odraz na bokoch, ktorý korešponduje s okolitým prostredím, tak ako je to vidno na poslednej fotke(cesta lemovaná stromami) Ja sa tiež skôr prikláňam k názoru že je to real prototyp ktorý nešiel do výroby.
jirka1203
v oblasti zadných dverí( bok) je auto predlžovane, uvidiš to najma krivej linii strechy a zvlaštne deformovanou oblohou. reflekcie nerieš, tie dorobit je to najmenej
jurajos
V zásade je mi to fuk, ja v tom dôkazy že je to reál vidím, Ty nie.
Nič to nemení na tom, že to auto sa na cesty asi tak či tak nepozrie.
jirka1203
a možno to je reál ale dorobený v ps, nakonoiec kto vie... to,že to do serie nepojde sa zhodneme asi vsetci.
jirka1203
[odkaz]

[odkaz]

pozri na toto
jurajos
Vidíš...toto je PS poznaťeľný na prvý pohľad. >😒]
Ale jedno je isté...spiderov, speedsterov, roadsterov, atď.(a to akýchkoľvek) nie je nikdy dosť.
da_b0mb
tohle pozna i laik...
Ricardo
Navíc kapota s předním nárazníkem na Alfu až podezřele přesně lícuje >😒] >😁 (viz 8C)
da_b0mb
Hlavne to dost koresponduje se skicama i tim modelem...
jossalito
Fejk to nebude, spíš to bude prototyp, který nikdy neodšel do výroby.
jirka1203
pozri napr. zadne sklo ( ma uplne opačný odraz )
jossalito
Mě to přijde všechno v pořádku, je tam i odraz fotografa, těch stromů v pozadí, detaily jsou. Prostě prototyp.
jirka1203
dajme tomu že by to bol naozaj prototyp. načo by niekto niečo tak hnusne lepil? každopadne dufam že takto SUV vyzerat od alfy rozhodne nebude :no:
Vampix(Diesel Power)
voe jedno z nejhezčích BMW a oni se tu začanou bavit o fejkovaný Alfě >😁 čímž ji nechci shodit, ale >😁 dostali jste mně...Jinak mi ta alfa na obrazku docela připomina zrovna X1... Ono co by ne, uvidim co alfa vymysli
jirka1203
máš pravdu, mna hlavne dostáva to BMW tou dlhou kapotou :yes: :yes: :yes: ( vychádzat s T križovatky sa musi človek pekne vystrcit >😁 )
Vampix(Diesel Power)
no bude to asi mazec 😁, nevím jestli náhodou nejdou do nárazniku objednat taky kamery jako u 7er...
da_b0mb
sorry, chtěl jsem se pochlubit svým objevem...tak jsem to dal pod článek, kde předpokládám velkou návštěvnost >😁 >😒]
Ta přední světla... ehm, dobrá, skousnu to 😄

To je podobné, jako kdyby se aplikovaly světlomety z Clia na Koleos...
manetino
Na tom obrázku kde je pohled zepředu si všimněte jiného auta. Úplně na kraji černé částečně kamuflované. To vypadá že se u Alfy přece jen něco jako suv testuje a to ve finální podobě. Takže možná to je reál.
To není žádné SUV ale Giulietta
[odkaz]
manetino
to už je venku to není třeba kamuflovat ne?
Ricardo
Dnes se kamufluje i po premiéře na autosalonu - až dokud nejde auto do prodeje
Pekelná Micinka
Tohle BMW bych si přál pod stromeček. PS. případně se přesunu na štědrý den do lesa, nechci ho totiž v 1/18... 😉