Novinky
Celkově jsem velmi zklamán z nové pětky... Sedmička - výborná, prostě paráda...
Nová pětka velký krok dozadu. Ale je to asi těžké navázat na vynikající Banglův design. Jeho právě končící pětka byl asi nejpovedenější BMW v historii. Možná ještě současná trojka Coupé staré pětce může konkurovat...
Pláču po staré pětce, takové auto tu zase hodně dlouho nebude...
Nová pětka velký krok dozadu. Ale je to asi těžké navázat na vynikající Banglův design. Jeho právě končící pětka byl asi nejpovedenější BMW v historii. Možná ještě současná trojka Coupé staré pětce může konkurovat...
Pláču po staré pětce, takové auto tu zase hodně dlouho nebude...
Souhlas s minulou pětkou, ta kontroverznost dokazuje jak byla revoluční, hodně podařené auto.
Ale novou sedmičku sem zatím nestrávil a pochybuju, že někdy jo. Profil je v pohodě, ale ten čumák je hrozný :no:
Ale novou sedmičku sem zatím nestrávil a pochybuju, že někdy jo. Profil je v pohodě, ale ten čumák je hrozný :no:
Prave konciaca 5er s M-paketom naozaj najkrajsia v historii.Ale ani nova nie je sklamanim,cakal som tazku katastrofu ked som videl fotky zamaskovanej new 5er,ale som milo prekvapeny a dokonca som dnes bol v showroome BMW a videl som dnes nazivo 5GT a to auto v skutocnosti vyzera naozaj dobre aj ked na fotkach sa mi nepacila.
No... je to dobrý, je to... hodně dobrý, je to... dokonalý. Absolutní atletickej postoj, styl ranaře, dokonalej dravčí pohled, fantastická záď, profil ti dokonce zrychluje tep i na parkovišti. Ano, tohle je absolutní bavorák. Image z něho stříká na všechny strany jak z Niagary.
Tohle se dá koupit nastojato. Vidím to tak na tři sta až čtyři sta pětitisícovek, pěkně do ruličky a dokulit je k pultu. To, co ti za to u BMW věnujou, ti dá naplno pochopit, čemu se říká motoristické nebe.
Kolik dát, no nejde jinak, musím - jedenáct z deseti možných.
P.S. Absolutní kára :yes:
Tohle se dá koupit nastojato. Vidím to tak na tři sta až čtyři sta pětitisícovek, pěkně do ruličky a dokulit je k pultu. To, co ti za to u BMW věnujou, ti dá naplno pochopit, čemu se říká motoristické nebe.
Kolik dát, no nejde jinak, musím - jedenáct z deseti možných.
P.S. Absolutní kára :yes:
Když se objevila předešlá pětka, moje první reakce byla - FUJ! 😄 časem se to dost rozleželo a třeba verze M5 byla velmi krásné auto. Jediné co se mi třeba ale do dnes nelíbí je z profilu - linka kufru jakoby pokračující od hokejky pod zadní světla... když se objevila teď nová pětka moje první reakce byla - krása. Na první pohled je o dost dynamičtěji, ale zase postrádá výraznější charakter... zdá se mi o dost neutrálnější. Předek vypadá dost dravě - trochu jako trojka. Zadek je vyloženě sedmička a profil - proporčně se mi zdá moc dlouhá příď.. ještě se snad ani neprodává, a už se mi na ní začíná pár věcí nezdát. Na některých fotkách vypadá sice božsky, ale jinde rozdohně ne. Mám z ní zatím trochu smíšené pocity. Moc se mi líbí třeba tato studie - která přebírá některé prvky z minulé řady a přidává i něco navíc. Odkaz zde: [odkaz] Ještě jedna věc - líbilo se mi, že starší řada 5 byla lehčí, než její předchůdce a trochu jsem to čekal i nyní, ale bohužel. Je dokonce těžší... 😒
Velice povedené auto, hlavně konečně zajímavá základní výbava :yes:
:yes: :yes: