Novinky

Zpět na článek

Video BMW řady 5 (F10) – Exteriér nového sedanu

7 komentářů

k.ing
Když se objevila předešlá pětka, moje první reakce byla - FUJ! 😄 časem se to dost rozleželo a třeba verze M5 byla velmi krásné auto. Jediné co se mi třeba ale do dnes nelíbí je z profilu - linka kufru jakoby pokračující od hokejky pod zadní světla... když se objevila teď nová pětka moje první reakce byla - krása. Na první pohled je o dost dynamičtěji, ale zase postrádá výraznější charakter... zdá se mi o dost neutrálnější. Předek vypadá dost dravě - trochu jako trojka. Zadek je vyloženě sedmička a profil - proporčně se mi zdá moc dlouhá příď.. ještě se snad ani neprodává, a už se mi na ní začíná pár věcí nezdát. Na některých fotkách vypadá sice božsky, ale jinde rozdohně ne. Mám z ní zatím trochu smíšené pocity. Moc se mi líbí třeba tato studie - která přebírá některé prvky z minulé řady a přidává i něco navíc. Odkaz zde: [odkaz] Ještě jedna věc - líbilo se mi, že starší řada 5 byla lehčí, než její předchůdce a trochu jsem to čekal i nyní, ale bohužel. Je dokonce těžší... 😒
GTI
No... je to dobrý, je to... hodně dobrý, je to... dokonalý. Absolutní atletickej postoj, styl ranaře, dokonalej dravčí pohled, fantastická záď, profil ti dokonce zrychluje tep i na parkovišti. Ano, tohle je absolutní bavorák. Image z něho stříká na všechny strany jak z Niagary.

Tohle se dá koupit nastojato. Vidím to tak na tři sta až čtyři sta pětitisícovek, pěkně do ruličky a dokulit je k pultu. To, co ti za to u BMW věnujou, ti dá naplno pochopit, čemu se říká motoristické nebe.

Kolik dát, no nejde jinak, musím - jedenáct z deseti možných.

P.S. Absolutní kára :yes:
DRBNUTY
Prave konciaca 5er s M-paketom naozaj najkrajsia v historii.Ale ani nova nie je sklamanim,cakal som tazku katastrofu ked som videl fotky zamaskovanej new 5er,ale som milo prekvapeny a dokonca som dnes bol v showroome BMW a videl som dnes nazivo 5GT a to auto v skutocnosti vyzera naozaj dobre aj ked na fotkach sa mi nepacila.
Martin_
Souhlas s minulou pětkou, ta kontroverznost dokazuje jak byla revoluční, hodně podařené auto.
Ale novou sedmičku sem zatím nestrávil a pochybuju, že někdy jo. Profil je v pohodě, ale ten čumák je hrozný :no:
iFrankie
Celkově jsem velmi zklamán z nové pětky... Sedmička - výborná, prostě paráda...
Nová pětka velký krok dozadu. Ale je to asi těžké navázat na vynikající Banglův design. Jeho právě končící pětka byl asi nejpovedenější BMW v historii. Možná ještě současná trojka Coupé staré pětce může konkurovat...
Pláču po staré pětce, takové auto tu zase hodně dlouho nebude...
Plautus
tak, tak, hlavne sú to vyvážené proporcie a pekne zladený dizajn, žiadne hranie sa na zbesilé diódové orgie, i keď sú prítomné...je to vkusné a je mi to viac než sympatické.
:yes: :yes:
positivemind
Velká 3, malá 7. Tak to má být. Designově je to skvost, boční profil ala řada 3 tomu padne 😉 a ten nas**nej výraz zpředu, to je parádička.

Velice povedené auto, hlavně konečně zajímavá základní výbava :yes: