Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Toyota: Po Japonsku jezdí už milion hybridů

7 komentářů

Subaru.in
Asi nema smysl se moc rozepisovat, jen jsem rad ze se hybridni pohon jako takovy prosazuje.

Pokud by EV automobily dosahly poloviny takoveho uspechu v tomto casovem pasmu tak se mame z ceho radovat.

Moc mne tesi, ze brzy i Evropa zacne konkurovat Japoncum, neni nad zdravou konkurenci.
hihihi
Tak tak, takovej Lexus RX 450h je dost predrazenej a bratr s tim stejne lita za 12L, no ale jezdi jako prase, takze to na 3.5L benzin neni zase tolik. Ona X5 v nafte tady jednomu majiteli take jezdila kolem 11 az 12L...
somalec
sice hezká budoucnost, ale furt nikdo nedomyslel jak zlikvidovat staré baterie...
Subaru.in
Netvrdim, ze toto je nejaka zachrana autoprumyslu, jen jsem rad, ze at mnohe systemy maji radu chyb a nedostatku driv ci pozdeji se na neco lepsiho prijde.....
maro-01
co to placas, Toyota ti k novemu Priusu pribali info o tom ako korektne "spracovat" ci uz cele auto ale i jednotlive komponenty ak dojde k ich vymene.
somalec
ja jsem nemluvil konkretne o Toyote, protoze ta jedina snad je v tomto nejdale, ale celkove je to takove nedomyslene este, ale jinak hybridum fandim...
Wartburg 353W
Stav nových technologií dnes umožní vyrábět i domácí lis na pomeranče, který pojede částečně na proud, částečně na bioodpad z použitejch spodků... Dnešní hybridální agonie, to je než příprava na přespříští desetiletí, kdy už nejspíš si budou na silnicích rovni jak benzíňáci, tak nafťáci a samozřejmě i... sci-fi motoráři. Jako první skončí samozřejmě hybriďáci... ani kočka ani pes, my, benzíňáci a nafťáci odejdeme do propadliště dějin pak společně, a to poté, co svět začne pohánět čistý motor.

(Datum: 05.02.2009 09:59 Autor: GTI)