Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Spy Photos: Mercedes-Benz GL (X166) - Více pohodlí, méně terénu

14 komentářů

positivemind
Současné GL je nejkrásnější suv na trhu - sice velké jako hovado, ale i tak je nejkrásnější :yes😒br />
Doufejme, že už dostatečně odliší interiér od menší třídy ML - rozdíl v ceně je propastný a v interiéru nikoliv. GL class je S-class mezi SUV 😄
JJ Vasek Havlu vi jake si vybrat vozitko >😁 ne vazne gl je premiant a stanovuje latku ve sve tride plnohodnotnych suv a je dobre ze nova generace bude v tomto nasledovat starou 😉
positivemind
Já když to jeho GL viděl, málem jsem pukl závistí - úžasný motor, výbava i barva
Navtech
Václav Havel ani neví, jak špatný je dramatik.
white label
Václav Havel je hlavně "sametový dramatik"...
Navtech
Hlavně by mě zajímalo, co je na "jeho" GL tak dramatickýho oproti jiným.
Nikiton
Trochu jsem prohrabal internet a prej tadyty fotky patrej mercedesu GL ktery bude v roce 2012. konkretne jsem nasel cast interieru. podivejte se sem na tento odkaz [odkaz]
Nikiton
[odkaz]
Navtech
V popisku je M class
Nikiton
zvlastni, protoze do vyhledavace jsem dal mercedes GL 2012 a potom prohliazel fotky a nasel tam tohle, takze nevim...
mrvolvo
Vídám tohoto méďu často. Až nechutně často. Je to černá + chrom + ženská za volantem, která přes něj ani nevidí. Mercedesy jsou hezký auta, ale GL v těch nejčastějších konfiguracích, jaké jsou u nás vidět, je pro mě zhmotnělá NUDA
ale nuda je proste konzervativni nekrici je to decentni to neni spatne nestarne tak rychle
positivemind
Černá je na tom autě nuda, hnus. Stejně jako bílá - tomuhle autu sedí jiné metalízy. Pak to vypadá mnohem lépe :yes:
Navtech
Barva MB je černá, nebo stříbrná. Ostatní je okrajové.