Novinky
Vypada to, ze Honda zvolila stejny pristup jako VW... nova generace bude v podstate "vetsim" faceliftem... ;-\
No kto je schopný s tohto maskovaného tazkoodenca vytvorit nieco reálne, musí mat fantáziu Lewisa Carrola. Skor to vsak vidím len na také varenie z vody.
To je pravda, ale v řadě případů se ukáže, že malůvka byla téměř 100% obrazem reality. Pak je ovšem jisté, že autor to auto viděl. Stává se to nicméně poměrně často. 😉
Kdyz vidim ten 6vagen vzadu, tak je jasny kdo bude zas perla tridy >😁
Mam overene z vlastni zkusenosti, kazdy kdo vidi chvali, kdo ma ochcavku, pomlouva osklive kliky a podobne kraviny >😁
Take jsem doufal, ze pude design porad v pred, ale zase ne moc abych nelitoval koupe 8g >😁
Mam overene z vlastni zkusenosti, kazdy kdo vidi chvali, kdo ma ochcavku, pomlouva osklive kliky a podobne kraviny >😁
Take jsem doufal, ze pude design porad v pred, ale zase ne moc abych nelitoval koupe 8g >😁
Jsem rád, že se najde někdo, kdo myslí na obdivovatele sportovních a místy velmi futuristických tvarů. Pominu-li současný Civic, mohu vyjádřit slova uznání na adresu modelu CR-Z, který jsem dnes viděl naživo - až na některé stylistické chyby je to mimořádně atraktivní a specifický vůz, který vystupuje z davu.
Fotky mohou mást, ale vypadá to, že 9G bude méně "vejčitá", s čímž souvisí i očekávané zmenšení výšky karoserie. Bohužel to také vypadá, že bude 9G celkově umírněnější, což je určitě škoda, i když ta skica je opravdu hustá. >😁 Ale abych se neopakoval, postřehy a dostupné informace lze najít na [odkaz] 😄
a to, že v současnéím Civiku potkávám naopak spíš seniory, zřejmě také o něčem svědčí...
O čem svědčí prosím tě to, že ty v 8G potkáváš převážně seniory? Nic se mi neasociouje. 😄 Já třeba potkávám v 8G nejčastěji ženy, stejně jako v polovici 90. let v 5G.
Je na tom do určité míry vidět to, koho ten pseudofuturistický design oslovuje především a taky posun ve vnímání Hondy jako automobilové značky mladšími generacemi..., zejména ve srovnání např. s obdobím 5G Civicu...
Je vidět, žes také podlehl nebezpečnému "líp už bylo". Nechci ti brát iluze, ale Honda nikdy nebyla značkou pro mladé závodníky, že potkáváš rezavá CRX s laminátovými radlicemi, to se solventní klientelou H moc nesouvisí. Dokonce i ten famózní 5G byl především dámské auto. Do Hondy jako by zákazníci dozrávali časem (jsou pochopitelně i klikaři, co to podchytili už zamlada 😉 ). Takže to, že potkáváš v 8G důchodce, zatímco dříve tomu tak nebylo, je dáno tím, že dříve jsi o Civic nezavadil, jak byl týden dlouhý. 😄
Jak já to vnímám, protože to sleduji už dobře 15 let, nejvíce přibylo za volantem Civiců žen. V 6G byly občas k potkání, ale ze 7G prakticky zmizely a teď jich je jako mraků. A přibyli i ti mladí muži.
Klientela Hondy je ale prostě obecně vzato poměrně pokročilého věku, byť ne tolik, jako třeba v USA. Auta jako ITR, NSX a S2000 na tom nic nezměnily, jádro prodejů dělají jiná auta.
Honda (automobily) minimálně v Evropě logicky do značné míry ztratila dřívější zřejmý punc sportovní značky, který byl pro mladší generace značně atraktivní...
Dnes novými modely potěší spíš zeleně orientované zákazníky, než nějaké motoristické "nadšence"...
Samozřejmě, že u takového Civicu Type-R je podobný futurismus mnohem lépe stravitelný, než u běžného Civicu ve kterém jezdí většina zmiňovaných seniorů. Navíc Type-R se naštěstí vyhnul těm nejkýčovitějším detailům běžné verze současné generace, jako je přední (a aspoň "nebarevná" zadní) maska z plexiskla, "falešné výfuky" a hra na třídveřovou karoserii..., což myslím myslím i jako obhajobu Civicu Type-R, která je jako HH např. (designově) mnohem povedenější, než taková Mazda3 MPS.
[odkaz]
[odkaz]
Já bych tam právě neočekával a ani nechtěl dva výfuky, ale jen jeden, to je další tuzingový nešvar, cpát na běžně výkonné čtyřválce dva výfuky po stranách (které ještě nedávno nedávalo třeba BMW ani na šestiválce, ale až od V😄.
Mohl tam být je jeden (uprostřed, nebo na straně), klidně i takový trojúhelník jaký tam je, ale skutečný až do úplného konce...
S tuningovým víčkem nádrže s tebou souhlasím... 😉
Aj po rokoch pôsobí nadčasovo a keby niekto prišiel s takým autom dnes ako s novinkou, nikto by nemohol namietať 😄
Jediný co mě sere že udělali z tvrdého plastu přístrojovku,to je docela blbý i když říkají že to nevrže ale vidím to jako negativum a dost veliký,nechápu,do 6G dají krásný měkčený a do 7G takový hnus,
A to i přes dost omezenou nabídku motorů, karosářských verzí a doslova vzdor zákaznicky velmi nevstřícné cenové politice...
Dál jen srovnáváš nesrovnatelné. Prodeje Civicu lze srovnávat s hatchbackem jako je Golf, nikoli např. s roccem jež je nabízen výhradně jako třídveřový shooting break. A pokud chce Civic soupeřit s prodeji Brava, potom je označení "velice slušné prodeje" hodně přehnaně optimistické.
Korunu tomu v závěru nasazuje poznámka "i Golf ztratil", která zní u nejprodávanějšího auta v Evropě (nejen ve své třídě, al i celkově) poněkud rozpačitě...
Golf má i v prvním pololetí letošního roku, jako jediný, tržní podíl v Evropě přes 3,5 % (3,69 😖, přes celá 3 % procenta se spolu s Golfem (jako jediná) dostala i (o třídu menší!) Fiesta s 3,19 %.
Přes 2,5% se dále dostalo už jen Clio (2,60 😖 a POLO (2,57😖.
A že se Golfů prodalo v Evropě celkově o 4,7 % méně, než za první pololetí minulého roku? To bude především tím, že se ho zase naopak v prvním pololetí minulého roku prodalo o 12,7 % více, než v pololetí roku předchozího.
Očekávat od dlouhodobě nejprodávanějšího vozu (v Evropě), že ještě pravidelně každý rok poroste je naprosto nereálné... a poznámka o tom, že Golf ztrácí (zvlášť od někoho, kdo na druhou stranu tvrdí, že prodeje Civicu jsou (v Evropě) "velice slušné") mi přišla opravdu "mimo"... 😉
Zajímavé je, že se tady nakonec od všech fandů značek, ktéré se prodávají relativně málo (např. i AR, Lancia, Jaguar...), dozvídám, že tyto značky ani víc prodávat vlastně "nechcou"... >😒]