...koukám, že odchod tohoto vozu moc nikomu srdce netrhá. Proč taky...
0
možná kdyby si neviděl to auto jen na fotkách změnil bys názor...
white label
0
Myslím, že lidem s podobným "názorem" je obvykle ztráta času snažit se něco podobně "vysvětlovat"...
Ale tu osobnost i auto snů docela schvaluju...
😉
jirin
0
Ja mel moznost v tomhle jezdit a to v uprave MTM. Nezapomenutelny zazitek.
Konci generace A6, tak konci i tohle letadlo.
JuicyMane
0
viděl jsem ho naživo několikrát, jen ve mě nikdy nevzbudilo žádné emoce...
white label
0
Ale to auto je i s tímto úmyslem uděláno, to není auto, které má způsobit rozruch na parkovišti, naopak, jeho filosofie je mnohem spíš "vlk v rouše beránčím"...
JuicyMane
0
tak jsem to nemyslel, ano je nenapadné... Myslel jsem ridicske emoce. Mene nekdy znamena vice a ikdyz tohle auto ma nejvic koni ve tride, jsou tu zabavnejsi vozy. A zabavou a ridickym umem nemyslim seslapnout na rovince plyn na podlahu a ukazat vsem jak mi to jede. RS6 neni auto pro opravdoveho ridice a proto si muj respekt ve srovnani s XFR ci M5 nikdy nezaslouzi.
JuicyMane
0
[odkaz] ale tohle ano 😄
white label
0
To je sice do značné míry pravda (nevím proč si to nenapsal hned, místo té nejasné "omáčky"), ale ne každý od velmi výkoného vozu vyšší střední třídy čeká formu zábavy o které píšeš... a kdo ji vyžaduje půjde do té M5, nebo XFR.
RS6 je velmi působivá, i když tak trochu "po svém", což je vlastně spíš dobře...
twistedTSD
0
?
!GAS!
0
Na školení Audi v Mnichove nám ukazovali novou A6. Z té by měla vycházet příští RS6tka. Takže žádný strach o definitivní konec RS6 by se jednat nemělo, ostatně se to píše i na konci tohoto článku. 😄
white label
0
Někdo tu snad v diskusi psal o definitivním konci RS6?
Nová A6 bude představena příští rok, pravděpodbně už na jaře v Ženevě, ovšem na vrcholnou RS6 si tradičně ještě dalších pár let počkáme...
Ale tu osobnost i auto snů docela schvaluju...
😉
Konci generace A6, tak konci i tohle letadlo.
RS6 je velmi působivá, i když tak trochu "po svém", což je vlastně spíš dobře...