Novinky

Zpět na článek

Audi RS6: Konec kariéry už letos

12 komentářů

JuicyMane
...koukám, že odchod tohoto vozu moc nikomu srdce netrhá. Proč taky...
možná kdyby si neviděl to auto jen na fotkách změnil bys názor...
white label
Myslím, že lidem s podobným "názorem" je obvykle ztráta času snažit se něco podobně "vysvětlovat"...
Ale tu osobnost i auto snů docela schvaluju...

😉
jirin
Ja mel moznost v tomhle jezdit a to v uprave MTM. Nezapomenutelny zazitek.
Konci generace A6, tak konci i tohle letadlo.
JuicyMane
viděl jsem ho naživo několikrát, jen ve mě nikdy nevzbudilo žádné emoce...
white label
Ale to auto je i s tímto úmyslem uděláno, to není auto, které má způsobit rozruch na parkovišti, naopak, jeho filosofie je mnohem spíš "vlk v rouše beránčím"...
JuicyMane
tak jsem to nemyslel, ano je nenapadné... Myslel jsem ridicske emoce. Mene nekdy znamena vice a ikdyz tohle auto ma nejvic koni ve tride, jsou tu zabavnejsi vozy. A zabavou a ridickym umem nemyslim seslapnout na rovince plyn na podlahu a ukazat vsem jak mi to jede. RS6 neni auto pro opravdoveho ridice a proto si muj respekt ve srovnani s XFR ci M5 nikdy nezaslouzi.
JuicyMane
[odkaz] ale tohle ano 😄
white label
To je sice do značné míry pravda (nevím proč si to nenapsal hned, místo té nejasné "omáčky"), ale ne každý od velmi výkoného vozu vyšší střední třídy čeká formu zábavy o které píšeš... a kdo ji vyžaduje půjde do té M5, nebo XFR.
RS6 je velmi působivá, i když tak trochu "po svém", což je vlastně spíš dobře...
twistedTSD
?
!GAS!
Na školení Audi v Mnichove nám ukazovali novou A6. Z té by měla vycházet příští RS6tka. Takže žádný strach o definitivní konec RS6 by se jednat nemělo, ostatně se to píše i na konci tohoto článku. 😄
white label
Někdo tu snad v diskusi psal o definitivním konci RS6?
Nová A6 bude představena příští rok, pravděpodbně už na jaře v Ženevě, ovšem na vrcholnou RS6 si tradičně ještě dalších pár let počkáme...