Tenhle motor bude určitě skvělej - jen mi nějak nejde do hlavy, co dělá v limuzíně. A6, jo tam nějak ještě jo, ale tady?
Možná jsem stará škola, ale v limuzínách vidím pořád kvalitní velkoobjemy osmiválce - S450, S500(550), 745i (staré).
Nemáte někdo čísla prodejů přeplňovaných motorů v BMW7?
3_diamanty
0
Tak to ano si stara skola - doba sa meni, dnes uz trojlitrovy sestvalec ponuka vyssi vykon a krutiaci moment ako osemvalec pred 10timi rokmi. Z tohto dovodu si musis zvyknut ze v luxusnej triede budu bezne uz sestvalce a vo vyssej strednej aj stvorvalce v blizkej buducnosti. 12valce za par rokov skoncia tak si nejaky kup a sup s nim do muzea este na tom ,,vydelas,, 😉
Dolezity je vykon, kultura chodu , tocivy moment a nie pocet valcov. Ak to co som kedysi dosiahol s osemvalcom mi ponuka teraz sestvalec , cize nevidim dovod tam pchat viac valcov, tecnika ide dopredu. Objemy a pocty valcov sa zmensuju, za par rokov budu bezne stvorvalce aj vo vyssej strednej ked neveris pockaj a uveris.
0
No je pravda, že vývoj ide dopredu a menšie motory sa výkonom a točivým momentom vyrovnajú objemnejším motorom s väčším počtom valcov. Ale kultúra chodu je akoby priamo úmerná počtu valcov, lebo čím viac valcov tým viac zážihov za minútu a tým tichší a pokojnejší chod motora. Je jasné, že sa V8 a V12 postupne vytrácajú, ale aj tu funguje pokrok a majú každým rokom relatívne menší objem, ale na druhej strane majú vyšší výkon a točivý moment, ale zároveň menšiu spotrebu paliva a produkciu CO2. A ľudia čo požadujú autá s V8 alebo V12 ich dostanú, pretože prestížnejšie značky si budú chcieť udržať aj túto klientelu. A čo sa týka áut vyššej strednej triedy a po prípade väčších, tak štvorvalce sú tam dostupné už dnes. Je to fajn po stránke nižšej spotreby a napr. sadzby poistného, ale predsa len mne osobne tam pasuje šesťvalec, či už benzín alebo nafta. :-!
iudex
0
Tá doba pomaly koncí. O chvílu budú také V12 uz len vo veteránoch a supersportoch (aj to nie je úplne isté). Samozrejme sú veci, ktoré nemozes downsizingom nahradit, ako je zvuk velkoobjemového osemvalca. Objektívne výkonové parametre ale v pohode nahradís. Vid prvú generáciu A8, ktorej najsilnejsí motor 4,2 V8 mal 220 kW, 400 Nm a 0-100 km/h za 6,9 s (a to boli pod ním este 3,7 V8 a 2,8 V6). Terajsí základ (!) 3,0 TFSI má iba o 7 kW menej, ale o 20 Nm viac a akceleráciu lepsiu o 0,8s (a to ide o slabsie prepĺnanú verziu, vid S4, ktorá má 245 kW).
BTW ten dotaz na 7er: a predáva sa tam aj nejaká atmosféra? Pokial viem, v sedmicke sú len turbá 3,0 (740i), 4,4 (750i) a 6,0 (760i), o ziadnej atmosfére neviem.
0
:yes:
Navtech
0
Menším motorem nahradíš jednu zásadní věc a tou je cena.
Navtech
0
Tak podle "starý školy" je v S class šestiválec od r.54 a byl i pěti a první V8 až v r.69.
Možná jsem stará škola, ale v limuzínách vidím pořád kvalitní velkoobjemy osmiválce - S450, S500(550), 745i (staré).
Nemáte někdo čísla prodejů přeplňovaných motorů v BMW7?
Dolezity je vykon, kultura chodu , tocivy moment a nie pocet valcov. Ak to co som kedysi dosiahol s osemvalcom mi ponuka teraz sestvalec , cize nevidim dovod tam pchat viac valcov, tecnika ide dopredu. Objemy a pocty valcov sa zmensuju, za par rokov budu bezne stvorvalce aj vo vyssej strednej ked neveris pockaj a uveris.
BTW ten dotaz na 7er: a predáva sa tam aj nejaká atmosféra? Pokial viem, v sedmicke sú len turbá 3,0 (740i), 4,4 (750i) a 6,0 (760i), o ziadnej atmosfére neviem.