Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
Frantizsekk
0
Chce to jeste krapet zvysit podvozek, aby to melo smysl. A auto by vypadalo i lip.
Subaru4ever
Vyptával jsem to u EmilaFreye a bylo mi řečeno, že v polovině října nedorazí pouze Impreza XV, ale taky Impreza WRX STi MY2011 SEDAN !!! >😒] :yes:
gottak
XV je škaredé až běda. tohle trhák nebude...
jakože by jsi se za to styděl, kdyby ti to stálo před domem ?
Rozhodně ANO. Tohle auto patří nanejvýš tak do garáže (ale né mojí) - aby se co nejmíň sousedů bylo touto neestetičností obtěžováno a současně aby co nejmíň lidí vědělo že majitel něco takového vlastní.
😉
😉
Pokud by snad byli sousedé tvojim autem obtěžováni, tak vyměníš přední nárazník s maskou, vytáhneš blatníky, dozadu dáš 4 laufy, na masku a vzadu na kufr nalepíš 3 magická písmenka a sousedi ti budou každý den slintat před garáží >😁
Ale vážně, ještě jsem neslyšel o člověku, kterej by při výběru auta, bral ohled na sousedy, co tomu budou říkat...
Ale vážně, ještě jsem neslyšel o člověku, kterej by při výběru auta, bral ohled na sousedy, co tomu budou říkat...
Kvasoň
Jezdí asi většinou super, ale vždy mě překvapí, že když už si myslím, že větší zrůdku vymyslet nejde, ještě ji zvládnou "vylepšit"... prodávat se to ale prodává... tak asi proč ne... proti gustu žádný dišputát. Za sebe říkám ne.
lled
Subaru to není prvoplánovost Oplu, to není šarmantnost Francouze, to není plnokrevnost Itala, Subaru je krása v čase, krása, která je postupně odkrývaná - někdo řekne zvyk, ale já si to nemyslím. Žádné Subarovské auto se mi nelíbilo na plakátě ani tato XV se mi nelíbí, ale počkám až si ji prohlédnou a projedu a určitě se zamiluji. Navštívit showroom - ošahat, omačkat, pomačkat, pomazlit se a projet se....a podlehneš.
---
Mimochodem vůbec nechápu cenouvou politiku Subaru v CZ, základní modely jsou nadsazeny a naftová varianta je už úplně mimo a to bych ještě prosil větší kola, novou masku chladiče a spoilery - ať ma kočka ještě vetší říz.
---
Mimochodem vůbec nechápu cenouvou politiku Subaru v CZ, základní modely jsou nadsazeny a naftová varianta je už úplně mimo a to bych ještě prosil větší kola, novou masku chladiče a spoilery - ať ma kočka ještě vetší říz.