Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Subaru Impreza XV: Boxer-skaut se začne prodávat na podzim

17 komentářů

Frantizsekk
Chce to jeste krapet zvysit podvozek, aby to melo smysl. A auto by vypadalo i lip.
Subaru4ever
Vyptával jsem to u EmilaFreye a bylo mi řečeno, že v polovině října nedorazí pouze Impreza XV, ale taky Impreza WRX STi MY2011 SEDAN !!! >😒] :yes:
WinDiesel
Ta bude myslím i v dieselu?
Subaru4ever
Výslovně mi říkali, že sedan bude pouze BeSTIe :-!
twistedTSD
kéž by :yes:
gottak
XV je škaredé až běda. tohle trhák nebude...
bubucci
jakože by jsi se za to styděl, kdyby ti to stálo před domem ?
chytrak1
Rozhodně ANO. Tohle auto patří nanejvýš tak do garáže (ale né mojí) - aby se co nejmíň sousedů bylo touto neestetičností obtěžováno a současně aby co nejmíň lidí vědělo že majitel něco takového vlastní.
😉
Provocateur
Pokud by snad byli sousedé tvojim autem obtěžováni, tak vyměníš přední nárazník s maskou, vytáhneš blatníky, dozadu dáš 4 laufy, na masku a vzadu na kufr nalepíš 3 magická písmenka a sousedi ti budou každý den slintat před garáží >😁

Ale vážně, ještě jsem neslyšel o člověku, kterej by při výběru auta, bral ohled na sousedy, co tomu budou říkat...
Glaukos
Kdo dá při výběru auta na sousedy?
twistedTSD
chytrák >😒]
gottak
Kdybych byl takový blázen a koupil ho, tak bych se nestyděl. Ale to nehrozí...
Kvasoň
Jo
Glaukos
Na STi to nemá, ale jinak je to nejlepší současná Impreza
Kvasoň
Jezdí asi většinou super, ale vždy mě překvapí, že když už si myslím, že větší zrůdku vymyslet nejde, ještě ji zvládnou "vylepšit"... prodávat se to ale prodává... tak asi proč ne... proti gustu žádný dišputát. Za sebe říkám ne.
lled
Ba ne, Impreza se moc neprodává - pro korektnost - v ČR.
lled
Subaru to není prvoplánovost Oplu, to není šarmantnost Francouze, to není plnokrevnost Itala, Subaru je krása v čase, krása, která je postupně odkrývaná - někdo řekne zvyk, ale já si to nemyslím. Žádné Subarovské auto se mi nelíbilo na plakátě ani tato XV se mi nelíbí, ale počkám až si ji prohlédnou a projedu a určitě se zamiluji. Navštívit showroom - ošahat, omačkat, pomačkat, pomazlit se a projet se....a podlehneš.

---

Mimochodem vůbec nechápu cenouvou politiku Subaru v CZ, základní modely jsou nadsazeny a naftová varianta je už úplně mimo a to bych ještě prosil větší kola, novou masku chladiče a spoilery - ať ma kočka ještě vetší říz.