Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
0
Mozno to uz bolo povedane ale aj tak sa to musim spytat, preco BMW pouzilo u atmosferickeho benzinoveho trojlitru oznacenie 528i namiesto 530i? Je ten motor iny, uplne novy alebo co?
sandro_cortez
0
moj nazor je, ze si 530 nechaju pre silnejsi trojliter, ktory mozno pride pri facelifte (tak to zmenili aj u e39 myslim). s nim by logicky prisla aj silnejsia verzia 535. a mozno je to kravina 😄
Martin_
0
Tohle je dost možné, taky padá v úvahu marketingové oslabení atmosféry ve prospěch prodeje 535i, no uvidíme po faceliftu za tři roky...
euro89
0
U E39 byla 528i 2.8l, tam to označení bylo na místě.
white label
0
U E39 byla zpočátku 528i, kterou později nahradila 530i...
sandro_cortez
myslite ze bude aj 535d Xdrive?
Nevím jestli 535d, ale šestiválce s pohonem 😁rive určitě přijdou. Jinak by to od BMW byl hloupý tah. Kolik 530xd jezdí po našich a evropských silnicích? Dost. 😉
jasne. mne sa jedna konkretne o 535d. e60 bola len ako zadokolka co bola skoda. mam ju ako firemne auto a v zime to nie je vzdy sranda. buduci rok bude nove auto a 535d xdrive bude jasna volba. ak teda bude tato konfiguracia. zadokolka uz nee. jedine M5 >😒]
Myslím, že 535xd nebude, BMW se řídí pravidlem, že nejsilnější benzinový a dieselový motor nemají 😁rive. Ale to se může samozřejmě změnit a stejně tak může přijít 540d a 535d pak nebude nejsilnějším dieselem...
to hej. ale nova 550 uz je xdrive. jasne ze pride za chvilu silnejsia M5, ale to je uz taky "nadmodel"
A co potm taková 335i 😁rive. Není to vrcholová motorizace, ale M3 s klasickou trojkou nejsou úplně shodný "auta". Ale 35d 😁rivu dává opravdu jen do X5(6). Ale 530 xd určitě bude.
335i a 550i jsou s 😁rive logicky právě proto, že to není nejsilnější benzinová motorizace!
Co musí udělat "normální smrtelník" pro to, aby měl někdy v životě takové služební auto? 😄 Závidím chlape! Je to nádhera (535d s M paketem) a zároveň taková moje (platonická) srdeční záležitost 😄
na toto vazne neviem recept. je to mozno stastie a zhoda nahod, ze po niekolkych zamestnaniach sa mi podarilo najst pracu, ktora sice nie je moja vysnivana, ale je dobre ocenena + nejake tie vyhody v podobe auta a tak podobne. ja mam tmavomodru 535d s M paketom a bez chromov okolo okien. ma len jednu chybu - otrasnu sedu kozu. ale to som nemohol ovplyvnit, lebo auto sa neobjednavalo, ale rovno kupovalo z predajne.
Pierre Baguette
Som síce zvyknutý, že vyjma M-kových modelov bývajú M-pakety najkrajšie autá pod slnkom, tak ale toto ma šlahlo do ksichtu tak, že stena mi dala druhú. >😒] Wow. Tak krásne auto som dlho nevidel. Tesime sa na 535d :yes:
chester
auto za take prachy a ma lak v podobe pomarancu :no:
[odkaz]
[odkaz]
Myslíš dole na blatníku? Heh, i poslední pětky (E60) mají pomeranče. Je to docela sranda, ale je to BMW a tak to nikomu nevadí. Být to na nějakém italovi, tak je to světová katastrofa.
"auto za take prachy a ma lak v podobe pomarancu"
zadný blatník 😊) [odkaz]
je to Maybach 😄 to nieje lacné auto a pozri ten lak nieje dokonalý 😉
zadný blatník 😊) [odkaz]
je to Maybach 😄 to nieje lacné auto a pozri ten lak nieje dokonalý 😉
Frasier
Sú výrobcovia ktorý sa pokúšajú auto vyrobiť a sú výrobcovia ktorý majú výrobu áut v žilách :yes: :yes:
BRAVO BMVW >😒]
BRAVO BMVW >😒]
Přesně tak. Nová 5er je dokonalé auto a s M-Paketem snad ještě dokonalejší >😁 Prostě nádhera, co víc dodat.
Co se týká designu, tak zcela určitě ano :yes:
Jasně, nejel jsem s ním, ale i jízdně je určitě dokonalý. Ale asi tam bude problém, zde několikrát řešený, že už je F10 až příliš velká a je tam malý odstup od 7er F01.
Je dokonalé. F10 som jazdil v okolí Trenčína, síce len 5 minút, ale aj to stačilo: Na rozbitých cestách je absolútne tiché, neprenáša skoro žiadne nerovnosti i keď nemalo športový podvozok, čo je na našich cestách určite PLUS. Na okreskách skrýva svoju rýchlosť, že človek nevie, či je to pri akcelerácií na 100 pri údaji 6,3 sekundy vôbec možné. Akože, rád by som pociťoval agresívnejší záťah. Darmo, lineárny záťah maskuje svoj potenciál 😄 Potom človek ani netuší a je tam 160km/h na 8.prevodovom. Mať možnosť, s M-paketom beriem obratom 530d. Úžas :yes: