Novinky
kiežby peugeot nadviazal na časy dávno minulé..keď už nie kvalitou a spoľahlivosťou (ja viem že určite nie) tak aspoň dizajnovou eleganciou
kvalitou a spolahlivostou so nove peugeoty na tom lepsie ako kedykolvek predtym, kvalitne motory, vynikajuce interiery, elagantny dizajn. Nepozeraj na 10 rocnu 206tku, 3008micka a 5008micka su uz ine kafe a 508micka to len potvrdi. Ja tiez jazdim na felde a poviem ze skoda je nekvalitna znacka , myslis ze budem mat pravdu? Asi nie. Lady sa pohli
Na Feldu bacha... To co vydrzela stara Felda me mati bez jakekoliv pozornosti ci udrzby je k neuvereni... Dva oleje na deset let... Proste silenost... Skvele auto na svou dobu a urceni...
stačí pozrieť skúsenosti užívateľov na moje auto.cz
z vlastnej (rozumej susedskej alebo rodinnej) skúsenosti😒br /> 407- šunt
307- šunt
207- zatiaľ nabehané 15 000km, ťažko súdiť
novým peugeotom neberiem naozaj kvalitné interiéry ale s tým "papuľnatým" dizajnom to u mňa levíky nevyhrávajú
btw- 206-ka bolo ešte dobré auto 😉
z vlastnej (rozumej susedskej alebo rodinnej) skúsenosti😒br /> 407- šunt
307- šunt
207- zatiaľ nabehané 15 000km, ťažko súdiť
novým peugeotom neberiem naozaj kvalitné interiéry ale s tým "papuľnatým" dizajnom to u mňa levíky nevyhrávajú
btw- 206-ka bolo ešte dobré auto 😉
407 šunt? Kde jsi k tomu přišel? Ukaž ty recenze, kde lidi nadávají, jak se s...
307 - první měly dost velké problémy s elektronikou, 308 je už tu 2 roky a je to úplně jiné kafe
207 - nedovedu soudit, nemám zkušenost
A k té 206 - je to strašnej křáp 8-s
307 - první měly dost velké problémy s elektronikou, 308 je už tu 2 roky a je to úplně jiné kafe
207 - nedovedu soudit, nemám zkušenost
A k té 206 - je to strašnej křáp 8-s
407 mali dosť problémy s elektronikou..také chuťovky že ti zhasli všetky svetlá a elektrické systémy za jazdy napríklad..
308 nepoznám, nie je príliš rozšírený..zatiaľ
206 bolo náhodou aspoň posledné naozajstné auto B segmentu..malé zvonka, veľké vnútri, ľahké no relatívne bezpečné a solídna dynamika aj s malými motormi a od toho odvodená dobrá spotreba
308 nepoznám, nie je príliš rozšírený..zatiaľ
206 bolo náhodou aspoň posledné naozajstné auto B segmentu..malé zvonka, veľké vnútri, ľahké no relatívne bezpečné a solídna dynamika aj s malými motormi a od toho odvodená dobrá spotreba
Jsem členem Peugeot klubu a když se podíváš do sekce, zjistíš, že žádné takové problémy s elektronikou nikdo nemá.
Znám x lidí, kteří mají 407 - ať už z prvních roků výroby, tak z nejnovějších - a všichni spokojeni. Je to asi kus od kusu, stejně jako třeba u VW.
Jinak ta 206 fakt za moc nestála 😒 jezdil jsem s tím jeden den a stačilo mi to - špatně ovladatelné, šílený interiér...
Znám x lidí, kteří mají 407 - ať už z prvních roků výroby, tak z nejnovějších - a všichni spokojeni. Je to asi kus od kusu, stejně jako třeba u VW.
Jinak ta 206 fakt za moc nestála 😒 jezdil jsem s tím jeden den a stačilo mi to - špatně ovladatelné, šílený interiér...
Nie som žiadny odborník cez peugeoty, len počúvam čo ktorý majiteľ hovorí, a keď už nadáva na vlastné auto tak niečo nie je dobre..
K tej 206-ke..si mal asi nejaký rozbitý kus, práveže sa ovláda výborne a v meste je obratná, svižná, o triedu lepší výhľad ako u súčasných áut..
v interiéri by som vypichol že volant sa veľmi ľahko zošúcha...206-ka čo mal známy, zaručených 140 000km a volant predratý pomaly na obruč..ale inak neviem čo ťa tak iritovalo
K tej 206-ke..si mal asi nejaký rozbitý kus, práveže sa ovláda výborne a v meste je obratná, svižná, o triedu lepší výhľad ako u súčasných áut..
v interiéri by som vypichol že volant sa veľmi ľahko zošúcha...206-ka čo mal známy, zaručených 140 000km a volant predratý pomaly na obruč..ale inak neviem čo ťa tak iritovalo
aktualne jsou karty ve tride rozdany pomerne jasne: kdybych mel kupovat, sel bych do superbu (ne, ze by to byla nejaka srdcovka), leda by me u oplu nebo fordu udelali zajimavejsi nabidku
jak s tim pohne 508 se necham rad prekvapit
jak s tim pohne 508 se necham rad prekvapit
Už sa testuje aj 508 SW
[odkaz]
Ale bylo by to zajímavé😒br /> Spodek: 82 kW (1,6 HDI)
Základ 100, 110, 120 kW (2,0 HDI)
Střed a hybridní alternativa: 147 kW (2,0 HDI a hybrid)
Max power.: 162 kW (2,2 HDI) - výkon přibližující se 6válcům.
To by logiku dávalo.
takový motor měla třeba Alfa Romeo 164 a to byl panečku motůrek 😉
PS: navíc v článku mají nejspíše chybu protože všude na webu se psalo v souvislosti s dvoulitrovým HDI o výkonu 163k ( nikoliv 163kW ) to odpovídá dnešní verzi 120kW
zde je nějaké info o nových motorech 2,2 HDi které už nebudou bi-turbo, ale jen s jedním dmychadlem (úspora nákladů a hmotnosti)
výkony 147kW/420nM a 150kW/450nM
nicméně osobně se domnívám že první verze motoru s fixním dmychadlem bude mít nižší výkon (cca kolem 135kW) .Druhá výkonější verze bude mít variabilní turbodmychadlo. Takovéto hodnoty jsou realističtější než těch 162kW 😉
[odkaz]
Obecně mi přijde, že se to do vozů francouzského charakteru hodí - i když má třeba 407 dost povedený podvozek, pořád je to plavný koráb, hltač kilometrů - stejné to asi bude s 508