Novinky
CIZEK
0
Náhodou naftové motory bych u tohoto Medvídka nezavrhoval, tak například skvělý 250 CDI s výkonem 150Kw je velice dobrý motor, který má skvělý poměr výkon/spotřeba.Naopak např. 200 CDI(100 Kw) není příliš dobrý, jelikož je poněkud líný a neochotný.I když je nejlevnější v celé nabídce C-Klasse!A je levnější i než zážehová 180 K!!!
Přejít do diskuze
já se v těch výbavách právě nevyznám no, Amg paket tam není, jen teď nevím jestli tam je ten příplatkovy sportovní...je možné že se třebas aktivuje při přepnutí převodovky z C na S? Někde jsem něco takového taky četl ale už po tom nějak nepátrám no...
ale autor článku asi nebyl v září na autosalonu ve Frankfurtu, kde byl tento model s diodami normálně k vidění >😁
Podvozek je nizsi u AMG paketu. Klasicky Avantgarde ma standardni podvozek(pokud tam neni priplatkovy sportovni podvozek)
Souhlasím s tím kombíkem, tam Mercedes dosáhl vrcholu v minulé generaci (C i E), ta nová je celkem rozpačitá. Naopak 3 v kombíku vypadá dobře.
tak mercedes to všeobecně rád děla takhle po kouskách, nejdřív zrcátka, teď diody a pak přijde facelifit, aspoň takhle to cítím já
tak o tom podvozku to bylo ve smyslu snad komfortnosti ne? Já nevím doma teda máme C220cdi Avantgarde a měl by být nižší podvozek(15mm) a 320d s mpaketem a taky ten podvozek(-15mm) a neříkám že podvozek od m-b je horší, ale určitě není lepší než ten trojkový, aspon podle těch co máme doma....
Bohuzel autor clanku nema pravdu. Nejedna se o zadny novy design litych kol nebo jiny tvar svislych pricek. Na fotce neni standardni Avantgarde, ale Avantgarde v AMG paketu s 18 AMG koly. Takze nove jsou pouze LED diody. Na Mercedes konfiguratoru je tahle fotografie uz minimalne mesic.
Ja nevim, Cecko mi nesedi, resp sedi, ale musel bych na nem mit AMG paket (kdyz uz ne primo AMG).
Kdyby šlo o motorizace od 3,0 nahoru, pak bych asi preferoval 330 nebo 335i před céčkem 350, ale jen o chlup. Mluvit o nějaké sociálnější motorizaci v benzínu šel bych do céčka, kromě kratších sedaček oproti sportovním v bmw nemá chybu, rozhodně lepší podvozek než trojka, kompresorové čtyřválce jsou lepší než 320i, tady bych asi neváhal. 😉
Tak ten 2,2cdi bych viděl jako jedinou slabinu toho auta. Naopak v benzínu má céčko výborné všechny motorizace jak V6 tak kompresory nebo nově turba 1,8 resp. 1,6.
Trojka po FL mi zase prijde prijatelnejsi nez Cecko, o A4 nemluve. U sedanu je jeste situace vyrovnana, kombik tridy C vypada dost "uzitkove".
Jinak me jizda ve verzi 220CDI Classic nijak nepresvedcila, BMW ma mozna vetsi charisma, ale M-B by me nepresvedcil utratit za stredni tridu vic nez je bezne.
Jinak me jizda ve verzi 220CDI Classic nijak nepresvedcila, BMW ma mozna vetsi charisma, ale M-B by me nepresvedcil utratit za stredni tridu vic nez je bezne.
Pravda je, že při zachování elegance značky má to auto takovej nějakej sportovní náboj, šmrnc, no prostě je to povedený. Jen ty motory, v naftě do 3 l a 6 válců je to trága, hlavně zvuk motoru i odhlučnění.
Ano, trojka uz trosku zaostáva, zato mi ju BMW ponúklo uz za 19960 €, co je dost velký rozdiel oproti C Klasse.
on to facelift je, jen v podání MB, mistra faceliftů, což znamená, že na céčko nenaroubují lampy ve stylu novějšího éčka, nebo něco podobného na způsob faceliftů jiných automobilek. Tohle je facelift by MB ctící a nebortící původní tvary céčka, facelift jemných retuší tam, kde je to potřeba, facelift cizelující optiku nebo materiály vnitřku. U mě má céčko za jedna, dostalo malou vitaminovou injekci a nadále zůstává nejhezčím malým premiovým sedanem, při pohledu na ně nezbývá než posílat do Mnichova vzkazy o urychlení nástupce trojky, ta současná se při srovnání "kabátů" s céčkem musí krčit v koutě. :yes: