Tak to je hezkej počin na auto, co nedává smysl. :yes:
Dinar
0
Milion chudáků s malým pérem. >😁 :yes:
0
>😁 >😁 >😁 :yes:
Navtech
0
Tak u tebe bych si myslel, že ho máš, jak chladící věž v Temelínu >😁 >😁
KANKUNEN
0
Já znám dost lidí včetně otce co jezdí právě tyhle auta. Nic si neléčí, jen si pochvalují dobrý výhled, že to jede i po zasněžené cestě do kopce a po dálnici to normálně fičí. Ve městě zaparkuješ na placeném parkovišti úplně vpohodě. Spotřeba 10 - 13 je naprosto v pohodě vzhledem k jiným nákladům. Tak o co jde.
0
Hrůza, kdo si tohle může koupit ? >😁 :-!
white label
0
Když si pročteš zdejší diskuse, rychle zjistíš, že většinu nových osobních aut si kupují lidi bez vkusu, stádovití, s malým pérem, metrosexuálové, 4%ní atd.
"Normální" lidi asi většinou nemají na nová auta peníze, jinak by přece ty prodeje nemohly vypadat tak, jak vypadají, ne...?
😉
Pekelná Micinka
0
A co teprve když si pro auto půjde teplej stádní metrosexuál s malým pérem bez vkusu. To musí být jedině Audi. >😒]
white label
0
Tak to každopádně..., tam bych to viděl jednoznačně na "TTTDI"...
>😁
Pekelná Micinka
0
Máš pravdu, ta je jako úplně nejvíc... >😁
Pekelná Micinka
0
Máš pravdu, ta je jako úplně nejvíc... >😁 edit: No jo, je vedro v homopoli, eee v metropoli. >😒]
Navtech
0
Člověk
Dinar
0
Tak jasně, nemůžeš totiž brát vážně pohled vzorku většinového diskutéra autofór, mladého kluka kolem pětadvaceti masírovaného motoristickými médii zhusta osazenými podobně mladými a neklidnými se spoustou řečí o citu v řízení, nízkém těžišti apod., kteří tak, kvůli přirozené absenci životní zkušenosti, vidí autosvět ideálně a hlavně univerzálně!!! ze sedadla mazdy x5, nic proti ní.
white label
0
Určitě myslíš Mazdu MX5 (ze které mi čouhá půlka hlavy), ale logicky myslíš spíš na X5..., proto i "x5" píšeš... 😉
Pekelná Micinka
0
Tak proč radši nevystčíš nohy dolů? >😒]
Pekelná Micinka
0
Že by zrovna MX-5 nějak dominovala ať už mezi skutečně ježděnými, nebo vysněnými vozy, to si tedy opravdu neuvědomuji.
white label
0
O to taky ani tak nejde, ale "kategorie MX5" je tu brána jako jakýsi protipól k prémiovým SUV obecně... 😉
Dinar
0
Asi tak. 😄 😉
Pekelná Micinka
0
No nějkej pátek už sem chodím, a že by se tu zrovna MX-5kou argumentovalo jako mokrým snem mladejch pre-bejků, to jsem nezaznamenal. A ten kontext kontrastu drahé SUV x malý levný sporťák mi uniká taktéž.
white label
0
Dyť jsem ti napsal, že o tu četnost argumentací s MX5 ani tak nejde. Co nechápeš na kontrastu MX5 vs X5 zas nechápu já.
Jak sám píšeš, "zbytečně" drahé, veké, těžké (s vysokým těžištěm), nesportovní/nezábavné SUV (obvykle s dieselem) vs přesně opačná MX5 a spol...(za spol. si klidně dosaď vše od M3, přes R26R až po STi a EVO.).. 😉
Pekelná Micinka
0
O zbytečně drahém atd. jsem nepsal. Nechápu Dinarovu argumentaci pro(ti) drahému SUV, z pozice MX-5. Nevidím prostě důvod shazovat ani jedno, ani druhé. A právě ani jako zástupný symbol se mi MX-5 vzhledem k její četnosti nehodí. To už jsem psal výše.
white label
0
V tom bude u tebe asi hlavní problém. Ty za tím naprosto zbytečně vidíš nějaké shazování MX5, ale o to přece vůbec nejde, byla "vybrána" jen jako přáklad "kontrastu" X5 k MX5, četnost MX5 s tím nijak přímo nesouvisí... 😉
Pekelná Micinka
0
Asi ano. Každopádně si nemyslím, že by každej 25ti letej musel ze sedaček ojetého (nebo i nového) sporťáku koukat na X5 skrze jak to popsal Dinar.
white label
0
Jak doslova píše Dinar v závěru: "nic proti ní(MX5)"...
Kluk kolem pětadvaceti může mí vlastně klidně i +- těch 7 let...
a zdejší diskutéři se většinou nedívají ze sedaček MX5, M3, STi, Evo..., ale spíš pouze skrz jejich "plákáty", nebo virtuální představy o nich... 😉
Pekelná Micinka
0
Možná máš pravdu, ale seknul si se tak o 7 let, pokud to budeme brát od hranice možného zisku oprávnění sk. B.
Navtech
0
Mě to nevysvětluj, to napiš kuckám a fandům třeba z Fabbrica Italiana Automobili Torino.
Pekelná Micinka
0
Máš snad pocit, že BMW X5 je primárně terčem kritiky nebo narážek majitelů Fiatů?
Navtech
0
"třeba". Micinko, zalez do stínu, primárně.
Pekelná Micinka
0
Aaa, dnes nebude tvůj den. Ve stínu jsem celý den, a přestává mě to bavit. Raději půjdu seKUNDÁrně na sluníčko. Mňau
Navtech
0
Jen běž, si přehřátý
Pekelná Micinka
0
Šel jsem. Bylo to super, jak jsem psal, nedat na tvou radu mi pomohlo. Díky za nic.
"Normální" lidi asi většinou nemají na nová auta peníze, jinak by přece ty prodeje nemohly vypadat tak, jak vypadají, ne...?
😉
>😁
Jak sám píšeš, "zbytečně" drahé, veké, těžké (s vysokým těžištěm), nesportovní/nezábavné SUV (obvykle s dieselem) vs přesně opačná MX5 a spol...(za spol. si klidně dosaď vše od M3, přes R26R až po STi a EVO.).. 😉
Kluk kolem pětadvaceti může mí vlastně klidně i +- těch 7 let...
a zdejší diskutéři se většinou nedívají ze sedaček MX5, M3, STi, Evo..., ale spíš pouze skrz jejich "plákáty", nebo virtuální představy o nich... 😉